http://fs5.directupload.net/images/170608/82az78no.jpg
Printable View
Bin pisman oldum satmadigima, ne hisseymis arkadas
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne biçim bi hisseye bulastik arkadas
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugün destekte tutmaya çalıştım param yetmedi
bu kadar hacımle dusuyo bırı hısseyı baskılıyor cıkmasını engellıyor elındekı lotları kaptırırsın demedım mı akıllı ol al gotur hısseyı cıktıgın lot aldıgın lotun yanında devedee kulak kaptırdıgın adam sana verırmı en az 4 auy buralarda tutman lazım hısseyı o da zor bence elındekındende olma al gotur reıs bızlerı soz 4 lıradan verecem elımdekılerı :)
De hayde bilici yatırım . De get artık.Senin yok mu arsa falan , imara açılacak .Var dı tabi zamanı gelmedi mi dersin
Ceyhandaki kentsel donuseme giren yer biliciye mi yoksa aileye mi aitti 11 donumdu sanirim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye nin ihracat şampiyonu 100 şirket açıklandı. yine tekstil şirketleri. Bilici yatırımın ne yapacağını 2. Çeyrekte net bi şekilde göreceğiz.Temmuz a ne kaldı ki ihracat rekoru bekliyorum,inşallah diyelim .Ytd.
Güzel yerlere gelecek inşallah.YTD
http://www.borsagundem.com/haber/bil...yangosu/215794 sordugun sorunun cevabı usta 2014 yılındakı haber
bu endekse gore cok ucuz B grubu hısseler uctu gıttı su anda defter degerı 1.95 sırket boss bır sırket degıl her sene kar yazan bır sırket ayrıca bu adanada kı tarım arazılerını yenıden degerlemeye soksunlar yeter dedıgınız gıbı kentsel donusum ıcın herhangı bı karar alınmamıs
ulan yapı kredı satıyon mu alıyon mu bellı degıl gedıkdekı malları kendıne vırmanlamıssın cuma gunu 1.900.000 den pazartesı 2.234.000 e altı ustu gun sonu 38 bın alısın var nasıl oluyo bu demezler mı? alı cengıze gel vatandas :)
Evet yeni ortağımız İşgyo .Hayırlı olsun diyelim.Yarın bu haber tsgyo olumlu yansıyacak o kesin.O kısım pek beni ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren Ortağımın İşgyo olması ve Bilici yatırıma ait arsalarda İşgyo ile birlikte yeni büyük projelere imza atma niyetleri olacaktır.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .Böyle bir haber gelmesi halinde 3-5-7 li rakamlar hiç de uzak değil.
1 haftası kalmıştı zaten yukarı hareket için bakalım erkene alacak mı
Sanki isgyo olunca otel patlama yapacak ..daha reel gercekler bulmak lazim..bu otel satilmali ama satmazkar çünkü adi var..aile bu otel ile caka satiyor
Karlilik ve dövizdeki düşüş var yeterli...kahrolasi cenabet borç batagi otel demeyin bana...
2 gündür saçma işlemler yapmaya başladı.
Dün son dakkalarda 2 kademe aldı. En yüksekte kapattı. Bugünde gün içinde yine 1.66 lara getirdi ama en düşükte kapattı.
Şahsen günlük işlemlere bakmıcam artık. 1.61 maliyetim var. Gelirse 1.52 ve 1.42 den 2 alım daha yapar orta ve uzun vade beklerim.
Ytd
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
57 bin lotcuk tek satıcı ve ilk 5 de 23 bin lotcuk eksi ile hisseyi yüzde 3 den fazla düşürmüşler.
Bu durumda 3 beceriksiz ve 1 saf grup ortaya çıktı.
Gününde çıkmayı bilmeyen gedikteki beceriksiz, hisseyi tutmayı beceremeyen spek beceriksizi, bu saçmalığa müsade eden patron beceriksizi ve bunları sadece izleyebilen biz saf ky lar.
Yazık size spek ve patron. Endeks uçtu gitti. Bununla beraber batık hisseler uçtu gitti. Bu bilançoyla 2 leri bile gösteremediniz şu hisseye.
Şahsım adıma uyuz olsam da acelem yok. Daha önce de yazmıştım 1.52 ve 1.42 için nakitim de var alır beklerim. Sonra zamanı gelince siz beceriksizlerin elinize veririm. Kendiniz çalın oynayın şimdilik.
Ytd
Diyorsun ,hadi bakalım. Dedin bile bende senin yaptığını yapıyorum.İlgnç olacak tahta ,bakalım Bayram öncesi mi , yoksa Bayram sonrası mı başlayacak.İş ve Garanti ha
Düşüyor kağıdımız.
Şimdi sevinecek miyiz buna, yoksa üzülecek miyiz?
Şahsım adına 1,50 altına sarkmalarda toplamayı düşünürüm.
Fiyat bana göre cazip idi, düştükçe daha da cazip hale geliyor gözüme...
Hocam ben biraz daha aldım 1.54 den. Önce 3 hissem vardı Adel, Knfrt ve Blcyt. 3 üne de güvenerek aldım.
Ancak tedbir amaçlı 2 ye indim Adeli verdim, O biraz gitti.
Geçen hafta endeks 100 bine gelince yine tedbir amaçlı knfrt verdim, O uçtu.
Artık öyle ucuz diye gözüm kapalı alacağım hisse sayımda 5 in altına indi. Ondan blcyt a yüklenip filmin sonunu burda görücem.
Spekcim hisseyi 1 aydır süründürdüğün için benim gibi diğer hisseleri gidenler daha öok musallat oldu. Artık söz sende senet bizde.
İster git ister beklet son kalan hissemi öncekiler gibi karsız veremem.
Ytd
Takas paylaşımı olabilir mi
http://fs5.directupload.net/images/170623/kng9pxjc.jpg
haftalık alan satanlar