Denemesi bedava 2,08-2,18 arası acayip toplanıyor malı kaptıran arkasından baka kalabilir bu benim kişisel düşüncemdir.ytd
Printable View
Denemesi bedava 2,08-2,18 arası acayip toplanıyor malı kaptıran arkasından baka kalabilir bu benim kişisel düşüncemdir.ytd
Bu hissenin speği çok fena beklenmedik anda hisseyi götürecek, günlükcüyü hiç sevmez yatırımcı olacaksın.ytd
Kasım sonuna kadar buralarda asla tutamaz izleyelim görelim Kasım sonuna kadar neler olacak,bidaha gerileme yapmaz çünkü gerilediği an mal kaptırıyor o yüzden kademeleri yukarı çekti 3-5 kademe kârla çıkın diyor alttan alanlara
15,6
İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...
az daha asagı gelsin alırım cunku bugun bu kadar karlı bilancoyu hic yansıtmadı endekse uydu dustu endekste dusmeye devam ettigine gore buda duser spek olmayınca kucuklerde zaten satıyor
endeks dusuyor bak 2 ye gelde alalım yav
bak kutpo iyi bilanco getirdi %13 yukseldi sen iyi bilanco getirdin yerinde kaldın buda demek oluyorki asagıya geliceksin gel iste 2 ye alalım spek
ekonomik bir cokuntu olmazsa bence 2018 senin yılın olucak 4.50 bekliyorum avrupadaki sirkette katkı yapıcak karlııgın epey artacak temettu patikasına bedelsiz patikasına gireceksin 2 liradan toplamalıyım seni
2090 dan 8000 lotla giris yaptık
luikang hadi gözümüz aydın yeşil kapattı.
3. çeyrek bilançolarında kâr artış ve F/K oranıyla dikkat çeken hisseler.
https://hizliresim.com/rJyoZ1
insallah yine 2.70 lere gidecek 4 aydır 2 defa 2 lira iken yazdım yukselicek 2.70 gelicek diye ve ded,g,m yere geldi...ben 2017 atlatılır 2018 de ekonomik bir calkantı olmazsa 4.50-5 tl aralgında bekliyorum kar duzenli olarak 1 yıldan fazladır artıyor ustune birde ispanyadaki sirketin cirosu eklenecek orada iyi isler cıkartıp reklamını yaparsa avrupaya yayılır marka
Malını kaptıran arkasından bakakalabilir tabi bizim girdiğimiz yere birden çıkarmı bilinmez ama bir atak yapacak gibi bakalım kısmet.ytd
evet endekse karsı iyi durdu bu demek oluyorki endeks %2-3 yukselse bunun %10 yukselme potansiyeli var..ve endekse karsı iyi durmasında gelecek bir haber bekleniyor olabilir bana gore ispandaki sirket ilk is anlasması gibi bir haber gelebilir bu kagıdın gercekten guzel seviyelere cıkacagına inanıyorum heleki su 2.70 ustunde 3-4 gun kalsa 4.50 yolu acılmıs olocak
spek 30 000 lot malı hupletti bos durmuyor topluyor asagıya gelirse bende elimdek malı cogaltırım onumuzde 2.16 direnci var oranın ustune kapanıs gelirse 2.40 ardından 2.55 ve 2.70
2.08 altına gelince millet alıyor.Daha fazla inemeyecek görünüyor.
aynen ben gecen haftada yazdım bilancoya tepki veremedi cunku elinde mal yoktu ama buralardan topluyor su an ..belkide dedigim gibi ispanyadaki sirketten iyi bir haber gelecek ..aslında 3.havalimanı binalarından bir pay alsa veya yerli otomotivin yalıtım bolumlerinden pay kapsa bu hisse icin cok guzel bir beklenti olur bunlardan birinin olması bile 3-3.5 ustune gitmesi icin yeterli..aslında hukumetede yakın bir firma isteseler ve calıssalar pay kapabilrler
spegimiz harekete basladımı alıyor 2.16 gecerse hareket hızlanır
Pazarda sadece ky var.
2.07-2.13 arası topla dur spek bende topluyorum 2.16 kırdıgın an biliyorumki zıplama yapacaksın yine zaman daralıyor olumlu bir haber bekliyorum ispanyadaki sirketten her an bir is baglatısı seklinde zaten grafiginde guzel
kim yakıyo bu 31 leri spek agayla dalgamı geciyonuz spek aga daha toplayamadınmı atsan artık 2.16 ustunede grafigi guzellstirsen harekete gecsen hea
4.60 ken nugyo yazdım 4.75 oldu sen daha uyu bakalım berko spegi 1 ileri 1 geri devam et elbet kesfedilirsin bu karlılık ve beklentiler ile
Acayip istikrarlı acayip sabırlı bir spek , mal kaptırıyorsa kademeyi biraz daha yukarı çekmesi lazım.ytd
3 aylik bilanco zamaninda elimdeydj, bilanco aciklandiktan 1 hata 10 gun sonra gitti. 6 ayliktada ayni oldu. Her an hersey olabilir. Sektor guzel. Cok fazla buralarda tutmayacaklari asikar. 2.70 lere cok hizli gitti. İspanya haberiyle ama haber oncesine dondu. Haber ve bilanco hic fiyatlanmadi.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseye haberle birlikte bizim gibi birçok ky atladı dökmek için zaman lazım bu kadar zamanda dökemedi demek,yalnız 2,05-2,15 arası baskılı yordu 2,07 altına inmez oldu,birkaç kademe yukarı çekip alttan alanları kovmak isteyecektir.ytd
herkez son yaptığı harekete göre fiyat belirtiyor arkadaşlar bu hisse zamanla speklerle 14 tl gördü düşünebiliyormusunuz o fiyattan aşağa gelene kadar kaç kademe ve maliyetli, ky var hal böyleyken sözünü ettiğiniz fiyatlar devede kulak kalır spek daha çok bekler 3 tl üstü ancak ve ancak orta sayıda lot toplar hele yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi ispanyadaki fabrikadan sipariş haberleri başladığında ederini denkleyecekler hikaye yeni başlıyor bol şanslar YTD
Endeks eksiye döndü yine dayandı 2,07 ye,bence haber felan gelmesine gerek yok speğin keyfine kalmış ummadık bir anda da gidebilir beklemeye devam.ytd
2 diyebilir alım için acelem yok.Yön aşağı...
Bir arkadaş sürekli paylaşımda bulunuyor,oraya inmez buraya inmez diye dediği tüm kademelere indi,altına bile geçti.Gözünü seveyim başka tahminde bulunmasın.:oleyo:
Bir haftadır spek ortalıkta yok.