https://resmim.net/f/gCROV5.jpg
Şimdi geçelim boş işleri işimize bakalım.
Bu DXY dolar indeks grafiktekini görüyorsunu değilmi alçalan kama var ve aşağı kırılmış bu kama ancak altında bir ana destek noktası var. Bu destek noktası daha önce dxy yi 104 bölgesine götüren TOBO nun sağ omuz desdeğine geliyor yani orada kuvvetli bir supdem destek bölgesi var şuan bu bölge test ediliyor yani buradan bir tepki gelme olasılığı yüksek.
Teknikte öğretilen neydi kama içinde dolanır durur sonra kırar ancak şuanki algoların yapısından kamaların hiçbiri gittiği yöne kamayı kırmadan terse dönmüyor.
Türkçesi günlük kapanışlara bakıcaz ve bu kamayı takip edeceğiz. Ya aşağı kıracak ve evet 1,20 lere kadar gidecek yada bu kama çalışacak ve muhtemel bir dolar rallisi başlayacak işte o ralli başlarsa da cemi cihan terste kalacak çünkü algılar artık doların kesinlikle değer kaybedeceği yönünde.
Açın Tv yi , gazete, günlük raporlar, aracı kurumlar vs.vs. alayı doların değer kaybedeceğini yazıp çizip duruyorlar.
Hoş ben euusd pariteyi 1,1400 dan satmıştım 1,1444 e stop koyduk poz stopladı, eeeee arkadaş ben bunu git 1,15 den sattım 1,16 dan sattım demedim ki 1,1400 sattım 44 pipsde stop koy stopsa stop bak işine dedim orası bambaşka bir konu zaten ne dedim euusd 1,1444 yukarı geçerse euusd analizi çöp olur yani bu ne demek 1,1444 ü geçerse düşüş kurgusu iptal fiyat yukarı kopar kardeşim işte ne diyim daha, ben 44 pipsde tepe denemesi yapıp stop yerim %0,35 civarı eder adam %1,5 terste kaldı diyor utanmadan, troll işte ne diyim.