Printable View
Temettü Ödemesi yatan var mı?
Alıntı: Originally Posted by baypipo2002 Temettü Ödemesi yatan var mı? bekliyoruz yatmasını....
Alıntı: Originally Posted by baypipo2002 Temettü Ödemesi yatan var mı? Teşekkürler
Kâğıdın çıkmamasını hayretle izliyorum şimdiye kadar 6.50ye çoktan dokunmalıydı . Temettü de yatmadı?
Alıntı: Originally Posted by xyz Kâğıdın çıkmamasını hayretle izliyorum şimdiye kadar 6.50ye çoktan dokunmalıydı . Temettü de yatmadı? Kesinlikle benimde temettü hala yatmadı. Kağıdı çıkmamasını anlarım biraz mızmız ama temettü neden yatmadı hâlâ? Ytd. Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by xyz Kâğıdın çıkmamasını hayretle izliyorum şimdiye kadar 6.50ye çoktan dokunmalıydı . de yatmadı? Temettü geçen sene hesaplara iki günde geçmişti normalde bugün hesaplara geçmesi lazım.
Alıntı: Originally Posted by baypipo2002 Temettü geçen sene hesaplara iki günde geçmişti normalde bugün hesaplara geçmesi lazım. Benim temettü an itibariyle yattı arkadaşlar. Sizde bi kontrol edin
Alıntı: Originally Posted by xyz Benim temettü an itibariyle yattı arkadaşlar. Sizde bi kontrol edin Teşekkürler benimde şimdi yatmış. Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi