İnatlaştık bu kağıtla Düştükçe alıyorum,bakalım kim galip gelecek...
Printable View
İnatlaştık bu kağıtla Düştükçe alıyorum,bakalım kim galip gelecek...
maliyet sattığım fiyattan % 10 dan daha yukarı inan kardeş bir yılda bekledim dolar 8 tl idi inan mübarek gün yalan söylemiyorum kardeş ne harcaması nede bu senede bulaşması bankasının önünden bile geçmem artık1 yıl beklediğinemi yanarsın kaybettiğin paranamı yanarsınvar sen hesapla dedimya üçkağıtçı bunlar gözleri rüçhanlardainşaallah yanılırım ama bunlar yatırımcılar rüçhanları kullanmasın diye senedi 1 tl nin altına bile düşürürler. yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
vakıf 42 milyon lot sattı ruchan dan , arkadaşlar düştükçe hisse alınmaz bu böyle biline
şuan ruchan tahtası daha avantajlı ana tahtaya göre
ne biçim tahtadaymışsınız yeni tanıştım hisseyle öğlen bakayım dedim düştükçe düşüyor...
hiçmi katılan yok bedelliye herkesmi rüçhanı satıyor...
yatırım yapacak olsak hangisi mantıklı ana hissemi ruchanmı
Ana tahta yarın da taban sanırım.
Dayının her yazısı altın değerinde kıymet bilmek lazım, aslında adamlar dayiya değil tecrübeye çalışıyorlar. Mein balıkçısı hikayesini okumanızı tavsiye ederim. Sağolsun dayı burada tecrübe ile düşüncelerini de paylaşıyor. gk bı olsun ruçhan konusunda aklımdan geçeni yapıyorsa kısa süre için stresli ama uzun süre için güzel olabilir.
Bana göre bu düşüşte 15 gün sürenin içerisinde bayram tatilininde olması tahta yapicinin eğer amacı baskilamaksa işine gelmiş olabilir. 15 günün 9 günü belki bayram tatili.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklım kendime bile yetmiyor.
Rüchanin düşmesi veya artması ana hisseyi etkiliyor mu
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi