1- Banka makası 2- Hisse satıp T+2 ye takılmadan altına geçiş şansı 3- Stopaj alınmaması. Ancak tüm bu olumlu taraflarına rağmen bu farkın aşırı talebe bağlı çok fazla olduğunu düşünüyorum. İlk çıktığında aradaki fark 1-2 kuruştu. Saygılarımla.
Printable View
1- Banka makası 2- Hisse satıp T+2 ye takılmadan altına geçiş şansı 3- Stopaj alınmaması. Ancak tüm bu olumlu taraflarına rağmen bu farkın aşırı talebe bağlı çok fazla olduğunu düşünüyorum. İlk çıktığında aradaki fark 1-2 kuruştu. Saygılarımla.
dolar tl parıte yukselse ons artasa altıns1 tavan olsa....fiyat gercek piyasada s1 ın tavan fıyatınıda gecse..satamıyoruz...soylemem o ki tavan -taban ıslemlerıyle sınırlı.gercek fıyat taban altına dussede satamazsın..gercek fıyat tavan ustune cıksada satamazsın?
Ben bunu bir türlü alamıyorum, borsa ekranında görünüyor, alım yapmaya çalışınca varant işlemi yapamazsınız yazıyordu, 10 gün önce bankaya gidip varant sözleşmesi imzaladım yine aynı uyarı çıkıyor, bankayla mı ilgili nedir anlamadım.
Yabancı yatırımcılar fiziki dönüşüm talebi iletilebilecek midir?Yabancı yatırımcılar fiziki dönüşüm talebi iletebilecektir ancak fiziki teslim adrese teslim şeklinde olacak ise yabancı yatırımcının adresinin Türkiye'de olması koşulu aranacaktır..
yabacı yatırımcı dolar bulamaz ıse ve marjlar acıksa. alır istediği kadar altını yurt dısına goturur satar ,euro, dolar strelınle her neyse...yabancı yatırımcı ıcınde guzel bır enstruman ..