siz hissecilerde dikkatli olun başganım
hemide abdest almış... başını, kulaklatını neyin meshetmiş :oleyo:
ben o kadar diyim yani
tamda sen dün ''emlak sizin üçünüzü, beşiniz ateyiz edecek '' derken, şu olan işe bak
Printable View
iddia ediyorum..9500 ler aşağı kırılırsa 8600 tutmaz diyenler fena artacak..işte o zaman geçici bir şoklanma durumu yaşayacaksınız
Karaduman dayu yine 8600 görülürse eccük mal al yahu büüüle 7500 gelmez mal almazsan hele 5500 hiç gelmez
olmaz dayı..olsaydı daha önce alırdım..trendciyim ben..trendin dönmesi için 8600 lerin altında en az birkaç ay dip çalışması yapmalı..
bunu görmeden mal almayacam..ama 7000-7500 arasından başlarım almaya..fullemem..neden..çünkü 5500 ihtimali her zaman var..
bu devasa yükselişte dip süreci belki 1 yılı bulur..6 ay dip 6 ay yatay
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre
@iriscibre
2025 enflasyonunda en kötümser tahminin dahi 32%'yi geçmediği ortamda reel faiz bugün 11,74%
Bu reel faizi Ocakta 9,85%'a indirmenin bir sakıncası yok hatta faydası var diye düşünüyorum
Martta zorunlu yapılmışın geri alınması...
Faiz indirimi ve Merkez'in Kobi kredi kalibrasyonuna rağmen Kobi'ye kredi vermeye çok iştahlı olmayan bankaların kredi faizini yükseltti.
Harcanabilir gelir artışını zaten görselde ve bir çok yazımda paylaştım
Merkezin bu ay da 45%'e inip, Şubat tatil, Martta pas geçeceğini düşünüyorum
Asıl risk, ABD faizlerindeki yükseliş, tarifeler ve DXY
Ne yazık ki, Merkez beklendiği kadar indirime bu açıdan fırsat bulamayabilir
biz bunları buralarda çok yazdık piyasaya mal dağıtılınca uzmanlar konuşmaya başladı işaretlediğim yer belirsizlik demek.
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
4d
Özgür Özel ağır skandalı duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li bir ilçe belediye başkanını sivil araçla saraya çağırıp ağırlamış, tehdit imalı transfer teklifinde bulunmuş.
Halk TV: O isim Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı.