60bin liradan şuan için 15bin lira kaldı ne yapıyım şimdi ben
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
60bin liradan şuan için 15bin lira kaldı ne yapıyım şimdi ben
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çöp degerine düştük ne yazikki...
Buralardan maliyetlenen muthiş şanslılar yuksekten maliyetlenenlerin Allah yardımcısı olsun...
bir faydası olur mu bilmiyorum ama bugün CİMER'e şikayet başvurusu yapılmıştır.
Değerli Cumhurbaşkanım,
Biz küçük yatırımcılar kazançlarımızdan ayırdığımız küçük birikimleri değerlendirmek ve ülkemizin milli firmalarına destek olmak adına borsa da yatırım yapmayı tercih ettik. Hiç bir zaman birikimimizi dış güçlerin oyunlarına alet olabilecek dövize yatırmadık. Özellikle son 4 aydır döviz ile ülkemizi esir almaya çalışan şer odaklarının oyununa alet olmayarak elimizde ne var ise hepsini borsa da değerlendirdik fakat bu süre içersinde ülkemizin değerli firmaları biz yatırımcıları çok mağdur ettiler. örnek olarak DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (DGKLB) hissesi 1 yıldan beri sürekli düşmektedir. Hisse 1 yıl önce 4,70 TL ile işlem görürken bugün itibariyle 1,23 TL ile işlem görmektedir. Ülkemize yapılan ekonomik saldırıda ülkemizin firmalarına yatırım yapan biz yatırımcılar çok kısa süre içerisinde hangi gerekçe ile 1/4 ü değerine düştüğünü öğrenmek istemektedir. Firmanın yönetim kurulu başkanı Davut Doğan bir yıl süre içersinde değişik zamanlarda @davutdogan twitter adresinden biz yatırımcılara manipüle ederek (https://twitter.com/davutdogan/statu...48131739013120) sağlıklı kararlar almamızı engellemiştir. Ayrıca firma 23 Mayıs 2018 tarihinde kapa açıklama yaparak 20.000.000 TL ye kadar hisse geri alımı yapacağını bildirmiş olmasına rağmen bu güne kadar sadece 307.846 TL'lik alım yaptığını Kapa bildirmiştir. Bizim gibi ülkesini seven ve yatırımını bu şartlarda yapan binlerce küçük yatırımcı mağdur olmuştur.
Bilgilerinize arz ederim.
bir faydası olur mu bilmiyorum ama bugün CİMER'e şikayet başvurusu yapılmıştır.
Değerli Cumhurbaşkanım,
Biz küçük yatırımcılar kazançlarımızdan ayırdığımız küçük birikimleri değerlendirmek ve ülkemizin milli firmalarına destek olmak adına borsa da yatırım yapmayı tercih ettik. Hiç bir zaman birikimimizi dış güçlerin oyunlarına alet olabilecek dövize yatırmadık. Özellikle son 4 aydır döviz ile ülkemizi esir almaya çalışan şer odaklarının oyununa alet olmayarak elimizde ne var ise hepsini borsa da değerlendirdik fakat bu süre içersinde ülkemizin değerli firmaları biz yatırımcıları çok mağdur ettiler. örnek olarak DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (DGKLB) hissesi 1 yıldan beri sürekli düşmektedir. Hisse 1 yıl önce 4,70 TL ile işlem görürken bugün itibariyle 1,23 TL ile işlem görmektedir. Ülkemize yapılan ekonomik saldırıda ülkemizin firmalarına yatırım yapan biz yatırımcılar çok kısa süre içerisinde hangi gerekçe ile 1/4 ü değerine düştüğünü öğrenmek istemektedir. Firmanın yönetim kurulu başkanı Davut Doğan bir yıl süre içersinde değişik zamanlarda @davutdogan twitter adresinden biz yatırımcılara manipüle ederek (https://twitter.com/davutdogan/statu...48131739013120) sağlıklı kararlar almamızı engellemiştir. Ayrıca firma 23 Mayıs 2018 tarihinde kapa açıklama yaparak 20.000.000 TL ye kadar hisse geri alımı yapacağını bildirmiş olmasına rağmen bu güne kadar sadece 307.846 TL'lik alım yaptığını Kapa bildirmiştir. Bizim gibi ülkesini seven ve yatırımını bu şartlarda yapan binlerce küçük yatırımcı mağdur olmuştur.
Bilgilerinize arz ederim.
Bilanço bu hisse kendini göstermiş
https://i.hizliresim.com/oVND5m.jpg
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna nereden ulaştınız?
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TÜM ORTAKLARIMIN DURUMUNDAYIM 1.80den beri elimde ama yapabilecek çok şey YÖK elimizde yerli ve MİLLİ şirket telef oldu borsada
Devlet desteği lazım
Herkese iyi akşamlar. Bugünün takası ve genel takası verebilir misiniz?
bu hissede ne zaman yatırım finansman bu kadar lot aldı 2 gündür mahvetti tahtayı
geçmişe doğru baktım fiktif işlem değilse yatırım finasman 2,5 3 milyon mal almış
mal aldığı günler ak yatırım basmış
şimdi ikisi birden basıyor. bi dursalar hisse otamatik %10 yapacak
bu yatırım finasmanın elinde ne kadar kaldı genel bir takas paylaşan yok mu
1 milyon daha satmış
Y.f 220 bin lot ekside
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hala ne basıyor bu ********, bu verdiğiniz rakam 2 gün öncesi takasa göre mi yoksa güncel mi
Takastan baktim
Adamda mal. Yok açiğamısatiyo birinin malınızı satiyo bilinmez
büyük ihtimal ak yatırım ile birlikte satıyordur. sizin gördüğünüz takas 2 gün öncesinin 2 günde 2 milyon mal sattı nerdeyse ********ler, ak yatırımı saymıyorum onda da vardır 800 bin civarı.
patrondan hiç destek yok, belki dolaylı topluyordur
bu ak yatırım kimin malını satıyor uzun süredir bir kapa bakıp geleyim.
Şirket yönetiminde değisiklikler var müdürler değisiyo kap haber ytd
bunu ilk tepkisinde satmam lazım zaten benim maliyet 1.20
kapa baktım da durum hiç acıcı değil
ortaklardan satış gözükmüyor
6 aylık vergi dairesine bildirilen zarar büyük ve çoğunluğu kambiyo zararından oluşuyor
6. ay sonu böyleyse 6 lirayı gören kura göre zarar ne kadar artmıştır Allah bilir.
endeks artı kapatırsa belki bir ihtimal anlık 1.20 ye değer değmezse pazartesi yarım günde bekleyeceğim o da olmazsa
bayrama kadar büyük bir terslik olmazsa ilk hafta 1.20 1.30 arası satış girerim nakite geçeceğim uzun süre dışardan takip edeceğim borsayı çok tehlikeli oldu.
bu patron bozuntusu 4.80 lerden düşerken ne kadar mal sattı,
eğer sattıysa şu anda yarı fiyatından daha aşağı koyma imkanı varken neyi bekliyor 50 kuruş olmasını mı
Birkaç ay önce hissenin F/K ve PD/DD değerleri çok yüksek ve şişmiş durumda dediğimde bana kızan arkadaşlar vardı. Belki ülkedeki malum gündem tuzu biberi oldu ama bu değerlere gelmesi olası idi. Yüksek fiyatlardan girmek cesaret isterdi ve uyarmıştım. Umarım sene sonuna kadar toparlanıp 2 üstüne atabilir ama dost acı söyler. Durumu zor gibi. Çok sağlam bir haber ya da teşvik gelmesi lazım.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakan bugün birçok teşvik açıkladı.
bunların üretiminde ihracat payı ne kadar acaba.
ötv kdv indirimi yapsa diyeceğim mobilya ve beyaz eşyada
o zaman resesyon tehlikesi vardır talebi arttırmak için bu yola başvurdular.
şimdi böyle bir durum mevcut yüksek enflasyonu da tetikleyebilir.
2018/6 bilançosu,
Dönem zararı 34.706.474
İlk altı ayda yaklaşık 50 milyon kur farkı zararı gelmiş
2018/3 döneminde 37.750.000 euro borcu varken 2018/6 da euro borcu 28.600.000'e inmiş
58 milyon iskonto nedir yav normalmidir kafamı kurcalıyor?
1.11 de dönen malı kim aldı ??
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoyu fiyatladı.
Daha önce vergi dairesine verilen beyanname de zarar gözüküyordu.
İnşallah pazartesi endeks tepkisinedr 1.2 olur da kurtulurum bugün thyao ile changr yapsam zararı kurta aktık
Ne teknik anlamda nede temel anlamda hiç bir umut yok, hisse fiyatı 1,60 TL iken şirket 20 milyon TL geri alımı aciklamiş bugüne kadar sadece 317 bin TL geri alım gerçekleştirmiş oda formalite icabı,*
Tek umudumuz bir yıl önce hisse fiyatının 4,8 TL iken bugün 1,12 TL* olması 1 yılda TL bazlı hissenin %77 değer kaybetmiş olması, belki bu kadar çok değer kaybeden bir hisse birilerinin dikkatini çeker. Hiç bir hisse sonsuza kadar düşmez* bir yerden dönecek tek umudumuz hissenin çöp seviyesinde olması belki de gerçek değeri budur bilemiyorum ama* açıkladığı bilanço ile hissenin neden bu kadar çok değer kaybettiğini anlıyorsun. Anlamadığım husus böyle bir bilanço kimlerin kulağına üfleniyor da başkaları önceden pozisyon alıyor . Olan bizim gibi küçük yatırımcıya oluyor. Şirketin sahibi yalancı Davut sürekli Twitter dan şirketin büyüdüğünden bahsederken gerçekte* küçüldüğü nu yabancı yatırımcıya söylemiş olmalı , belki de bu hisse de yabancı yatırımcı bile yoktur. Yabancı yatırımcı dediğimiz hisseyi küçük yatırımcılara pazarlamak için yabancı aracı kurumları kullanarak kendisinin aldigi ve bizlere oynadığı bir oyundur. Düşünün yaklasik 1 yıl önce 18 Ekim 2017 tarihinde borsagundem adlı internet sitesinde (https://www.google.com.tr/amp/m.bors...atacak/1240355) hisse 3,8 TL fiyat ile* nitelikli yatırımcıya satılacak* * diye bir haber çıkar sonrasında yine nitelikli yatırımcıya satışın yapıldığına dair haberler çıkar . O tarihte dolar yaklaşık 3,7-3,8 TL aralığında iken hisse yaklasik 1 dolar ile satılır. Bu arada Twitter dan patron sürekli şirketinin büyüdüğünden bahseder ihracatin arttığından bahseder aynı zamanda yaklaşık 30 bin 40 bin takipçisi olan 3-5 twiter fenomeni (bence patrondan para alarak sirketi pazarlayan ********ler ) de sürekli hissenin 7-8 TL ye gideceğinden bahseder. Bizim bu nitelikli yatırımcı o kadar nitelikli ki şirketi de çok iyi araştırmış 1 yıl önce çok beğendiği ve 1 dolara satın aldığı hisseyi 1 yıl boyunca sürekli satmış bu arada dolar da sürekli yükselmiş bugün 1 dolara aldığı hisseyi 0,18 dolara bile satıyor bizim nitelikli yatırımcımiz* ne kadar güzel bir alışveriş degilmi? Bu nitelikli yatırımcının parası gökten mı yağıyor ki bu kadar hoyratça zarar edebiliyor. Hisseyi bedava almış olan birisi anca bu kadar hoyratlik yapabilir.
Bizim yetkililerimiz piyasayı kontrol Edip denetlemesi gereken yetkililerimiz* kocaman bir oyunu, alçakça karaktersizce oynanan bu oyunu göremiyor ne kadar acı değil mi?* amacı sadece bireysel yatırımcıyı, colugunun çocuğunun rızkından ayırarak, gezmeyip, yemeyip, icmeyip, giymeyip, zor günlerde tutunacağı bir dal olsun diye ayırdığı parası ile yatırım yapan küçük yatırımcılarin cebindeki parasını çalma adına kurgulanmış bir oyun. Şimdi bu şirket milli şirket patron milli patron oluyor öyle mi kimse kusura bakmasın benim gözümde bir değeri var onu buraya yazarsam ne ahlâkîm izin verir nede site yonetimi. Ben* bu oyundan sadece Allah'a sığınıyorum. Allah bunların, bu oyun içersinde olanların belasını versin öyle bir bela versin ki hiç bir para bu belayı def edemesin çoluğundan çocuğundan en yakınlarından çıksın. Gün yüzü gormesinler......
Ytd.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güncel bir takas paylaşacak var mı arkadaşlar.
Geçmişe yönelik diğer siteden bir aylık günlük alan satana baktım bazı günler yok.
Kabaca ak yatırım 3, meri 2,5 citi 1 milyon satmış.
Yatırım finansman 500 bin var gözüküyor başka yere virman yapmamış ise.
Gördüğüm 3. Ay bilançonun kötü geleceğini önceden haber alanlar Nisandsn beri satışa geçip hisseyi 3 lerden 1 lere düşürmüş ve bugünkü zararı önceden fiyarlamışlar. Birde yukarıdaki arkadaşsın yazdığı ve birçok böyle ******** patron hissesinde yaşanan ve patronunun mallarını bizlere itelemek için oynadığı yurtdışıbda kurdukları paravan şirketlere hisse sat hisse yükselsin sonra o şirkette nitelikli yatırımcı bulup satsın elindeki tüm malı nitelikli yatırımcı da niteliğine uygun pahalı aldığı malı bedeva ya zarara satsın.
Şimdi yukarıda satış yapan kurumlardaki malın ne kadarı bu nitelikli yatırımcı bilmiyoruz.
Birisi hayrına takas verse de en azından ak ile yatırım finansman da mal kalmamışsa kısa vadeli tepki için umutlansak.
bu gonderdıgım 18 gunluk....
https://i.hizliresim.com/WD8Jv4.png
bu da 1 haftalık.......
https://i.hizliresim.com/vPAMWA.png
bu ortamda böyle hisselerinn sahipsizmis gibi düsmesi normal...en az 15-20 hisse vardir boyle batmis gibi düsen..dikkat edin 1-2 aysonra bu 1.12 li fiyatları mumla aramayin..birihisseyi sahiplenmeden 4 lü rakamlarda hayal tabiki..kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir...
Ek 19967
Twitter de bir arkadaş 3 aylık paylaşmış yabancı çok çıkmış büyük ihtimal sözde yabancı ortak yani bıyıklı yabancı bizim patron. Tebden satan da nitelikli yatırımcıdır hani 3,80 e alıp 1 TL den satan.
Yatırım finansman herhalde onun malını sattı.
Doğtaş Kelebek Mobilya (DGKLB, Negatif): Şirketin 2018 yılı 2. çeyrek ana ortaklık net dönem zararı 20,7mn TL olarak gerçekleşmiştir. Geçen yıl ise 6,4mn TL kar açıklanmıştı. Şirketin satış gelirleri ise %3,4 oranında artarken brüt kar ise %25,3'lük düşüşle 41,7mn TL olarak gerçekleşmiştir. Operasyonel giderler ise geçen yılın aynı dönemine göre %18,8'lik artışla 43,7mn TL olarak gerçekleşmiştir. Diğer faaliyetlerden 3,3mn TL gelir gerçekleşmiştir. Faaliyet karı geçen yılın aynı dönemine göre %93,8'lik düşüşle 1,2mn TL olmuştur. Finansman tarafında ise 26,2mn TL gider kaydedilmiştir. İkinci çeyrek finansallarıyla beraber şirketin 2018 yılının ilk altı ayında ana ortaklık net dönem zararı 34,7mn TL olarak gerçekleşmiştir.
Allah belasını versin böyle kağıdın nereden bulastim. 4 TL ye aldığımiz hisse 1 TL oldu
Yazıklar olsun.
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nitelikli !! kelebek yönetimi , aynaya baktığınızda yaptıklarınızdan hiç mi rahatsız olmuyorsunuz?
geceleri yastığa kafanızı rahat koyabiliyor musunuz?
Allaha, ahirete, hesap gününe inanıyor musunuz!!
ben hakkımı helal etmiyorum ve etmeyeceğim.
Size ve şirketinize güvenmekle meğer hayatımın en büyük hatasını yapmışım.
yazıklar olsun, yazıklar olsun..
yatırım tavsiyesi değildir..
4,5 lardan 1'e gelmiş olması hepimizi de oldukça üzdü. Yıllardır bekliyoruz. Al - Sat yapmadığımız için para da kazanamadık. Dua edelim de en azından paralarımız batmasın. Şirketten her hangi bir açıklama bile yapılmıyor. En azından yatırımcılarımız korkmayın, ayaktayız bile demiyorlar. Borsa +++ KELEBEK ----- Borsa --- KELEBEK ----------------------------- ( Eksiiiii )