Ümit bey aslında şu fiyatlar için çok cazip gibi duruyor. 8 bin verip 4 bin lot aldığınızda hisse fiyatını düşünürseniz ilginç fiyat çıkıyor. Valla benim kafam karıştı şu an😀😀
Printable View
Ümit bey aslında şu fiyatlar için çok cazip gibi duruyor. 8 bin verip 4 bin lot aldığınızda hisse fiyatını düşünürseniz ilginç fiyat çıkıyor. Valla benim kafam karıştı şu an😀😀
1000 lotunuz olsun, 18 tl diyelim, 8 daha verdiniz yaptı 26 bin tl, hisse bölündü 18/4 = 4,5 tl.. 5000 lot X 4,5 tl = 22,5 tl olmaz mı
pek cazip değil gibi
Haklısınız şimdi anladım hesabı teşekkürler 🙏🏻
neyse bakalım bu aksam VTBS gelirse haftya belli eder rengini
1000 lotunuz olduğunuz varsayalım ve 17,5 den bölündüğünü varsayalım. İlk durumda toplam bakiye 17.5 x 1000 = 17.500 TL
1000 lotunuz için 4000 lot rüchan hakkınız olacak ve her bir rüchan hakkının değeri 3,1 TL olacak. İster bunu satarsanız, isterseniz de her rüçhan hakkı için 2 TL yatırarak bedelli sermaye arttırımına katılırsınız.
Bölünmeden sonra hissenin açılış değeri 5.1 TL olur.
Eğer bedelliye katılırsanız 5000 lot hisseniz olur, 5,1 TL x 5000 = 17500 + 8000 (bedelli katılım ücreti)
Katılmazsanız 1000 lotunuz olur ve rüchan haklarını sattığınız için 4000 x 3,1 =12.400 TL oradan gelir. Bölünmeden sonra hisse değeri 5,1 TL olacağı için 5100 TL lik de hisseniz olur. Sonuç 5.100 + 12.400=17.500 TL (Bedelli öncesi bakiye)
Bedelli sermaye arttırımı hesabı bu şekildedir.
Derim da ti eba belata
Bekkop iyi akşamlar.benim elimde
3800 adet derim var şimdi bu. Beddelliye katılmadan zararın ne kadar olur kstilirsam karım ne kadar olur
Yandı keten helva uzunsa çok iyi olacağı konuşuluyor. Anlamadım gitti durmakmi zor kacmakmi.hayirlu akşamlar dost
Hala bu şirket neden borsada işlem görüyor anlamadım.%400 bedelli .bir lota nominaline iki liradan ödeyerek 8 tl ile bedelliye katılmak ???.
https://www.youtube.com/watch?v=8xXn_u85_b0
Sayın Cemalettin,bedelli bolunecegi güne kadar düşer yada çıkar orasini talep belirler,ancak piyasada bölünüp fiyat için ucuzmus gibi olacağı için eski zirveleri dener gibi bir algı oluşacağınından genelde talep olur.ve artar.sirketin sermaye artırımı iyidir, güçlü sermaye güven verir,matematiksel açıdan bedelli bölündüğü gün,fiyat ve Rüçhan taplami aynıdır,yani sermayeye koyacağım para ile, halı hazırdaki hisselerinde toplarsan değişmez,gene o günkü talep kâr ve zararını belirler
hiç bahsedilmeyen bir konu hakkında , sermaye artırımı konusunda ve , tecrübesi olan sayın üstatlardan görüşlerini rica ediyorum.
Bu hissenin bedelsiz sermaya artırma potansiyeli ne kadardır
Ayrıca bedelliden sonra bedelsi sermaye artırma durumu olabilir mi, yeni sermaye ye göre bedelsiz potansiyeli yüzde kaç olabilir.
Şimdiden teşekkürler.
%400 ve 2 TL RÜÇHAN bedelli yapmak demek sirketin teknik iflasini aciklamak demektir... ( Sn. Acemsah'tan alıntıdır. ) herkese bol kazançlar...
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
altta 15,5 üstte 18,5 dalgalanacak.. flamamı yapacak mal mı yedirecek zaman gösterir
Yüksek bedelsiz potansiyelin olacak,yıllarca karları yedek akçeye atacaksın paydaşlarına zındık koklatmayacaksın,derimod pazarlamayı yan bahçe edeceksin sonra da 400 bedelli kararı alacaksın öylemiii! yanına bedelsiz de koyacaksın yemezler böyle...
evet bende yanına bedelsiz koyma ihtimalinin halen var olduğunu dusunenlerdenim. Ya da bedelliden sonra bedelsiz açıklama ihtimali olabilir mi diye düşünüyorum, Bütün bu senaryolar Derimod da bayağı gündem yaratabilir, iyi bi takiple, marjlarda memnuniyet verici sonuçlar alınabilir diye düşünmekteyim.
hele bir de " yaklasik 20 olana kadar satmam deyip mallarini 15'lerde Ky'e kakalama hikayesi vardir ki..." hatirlamadan gecmemek lazim.
Sonucta sirket cok uzun yillardir ilk kez bedelli arttirip gercekten sermaye koyuyor sirkete. Patron da cebinden para koyacak. belki ortak alimi icin belki pazarlama sirketiyle birlesme icin, neden olumsuz olsun ki? hicbirsey yapmadan 8'lerde surunse daha mi iyi ve normal olacakti??
iyi ki girmemişim üzülmüştüm almadığım için ama geri dönüyor gine hep aynı numara usandırdı artık milleti kanser yapar bu sanırım geri gelecek gibi bedelliyi sevmedi aslında düşmesi derimod un zararına kasasına girecek sermaye ha bire düşmekte sadece seyrediyorum
Bu kağıdın patronları nokta aç gözlü .bu tahtada ekmek yiyen yemiştir hiç kimse demesin uçacak kaçacak dalgalanacak .belli olmuyor mu hareketlerinden küçük yatırımcı satıp çıktıysa bir daha bulaşmasını bu tahtaya
Nokta.nokta isterse 100e gitsin 1000 lira 8000 TL yok böyle tiyatro
Bu kağıdın patronları nokta aç gözlü .bu tahtada ekmek yiyen yemiştir hiç kimse demesin uçacak kaçacak dalgalanacak .belli olmuyor mu hareketlerinden küçük yatırımcı satıp çıktıysa bir daha bulaşmasını bu tahtaya
Nokta.nokta isterse 100e gitsin 1000 lira 8000 TL yok böyle tiyatroları şenliği
17 küsürlerde verdim speğin eline hep aynı terhane yukarı kadar çıkar milleti topla sonra aşağıya ver.iyiki de vermişim şimdi spek düşünsün....
çömez hocam tahminleriniz süper önereceğiniz hisse var mı ya da hangi hissedesiniz ,DERİM DEKİ öngörünüzü çok iyiydi thmin edildiği gibi...
spider3, ülkemizde malesef grafikler pek işlemez oyuncu istediği gibi hareket ettirir kağıdı ya yukarıya çıkarır çıkarır milletin eline tutuşturup düşürür ya da kağıdı indirip indirip milletin sirkeleyip elinden hissesini kapar,geleceği güzel hisseler var bir de ülkenin durumu iyi analiz et,asuzu,aselsan,froto bunları takip edebilirsin kısa vade düşünüyorsan DERİM al verdi gibi geliyor bana bölünmeden önce yukarıya götürebilirler ben yukarıdan çıktım ama halen takip ediyorum nereden bölüneceği belli olmaz bu meredin ama gine de dikkatli olmakta fayda var.kimsenin gazına gelme.bol kazançlar
Tşk.hocam derim den uzak duruyorum ama bu fiyatdan da böldürmeyeceğini biliyorum yukarı hareket bende bekliyorum ama bunun sağı solu belli olmaz riskli bir kağıt,aselsan geleceği güzel bir hisse yakın takipdeyim....
https://i.hizliresim.com/7BN85a.jpg
haftalık
grafikler alışlar güzel,gine ilginç şeyler olacak gibi,acaba derimod un sahipleri mi kağıtda ,düşünmemek elde değil,aşağıdan böldürmek patronların işine gelmez ,sadece sesli düşünüyorum,hayırlısı diyelim,bekliyelim görelim,başlangıç mı yoksa film devam edecek mi...marbaş israrla toplamakta amacı neyse....yatırım tavsiyesi değildir
rica ederim ,ama nerelerden bölünür onu tahmin bile edemiyorum 17,500 den bölünmeyeceği kesin ,düşük fiyattan bölünmesi şirketin zararına gibi gibi,ama patron ne yapar ne düşünür kestirmesi çok zor 3 bilinmeyen denklem gibi oyüzden yukarlardan sattım uzak durmaya çalışıyorum ama gözümüde ayıramıyorum derim den,herşeyin hayırlısı diyelim bol kazançlar