Şu mesajda alım bölgesi olarak endeks ve tspor düzeldikten sonra alım yapalım, yapın anlamını çıkarmayıp. Bu üslupla cevap vermeni fazla zararda olduğunu düşünerek uzatmıyorum. Geçmiş olsun.
Printable View
Bu şahıs ne zaman gelip methiyeler düzse buna inananlar zarar görüyor. Neymiş tarihi zirve 30 muş. Bu sayfada Her zaman spek adamı olduğu eleştirileri olmuştur. Başka sayfada yazar mı bilmem ama burayı mesken tutmuş gibi yükselişlerde gaza verip duruyor, sonra kayboluyor.
Bilemiyorum Ahmet Bey,
Tek umudum şu trend kaldı. Tam üzerinde kapattık ama zannetmiyorum ki yarın 1,79 seviyesinin altına sarkmasın.
1,79 üzerinde kalırsa bir nebze umutlanırım.
https://i.hizliresim.com/1jVbsi.png
İnşallah kalır umutlar biraz yeşerir
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.70 1.90 arası trade game over.
Sırada 1.55 periyodu var.
Y.T.D.GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben alttan alıp gereksiz yazı olmasın, zararı vardır bundan dolayı böyle hırçınlaşmıştır diye alttan alırken senin yazdığına bak. Terbiyesizlik senin bu tutumun. Bundan sonrakini gerçekten yazmak istemiyordum.Madem bu kadar trend, teknik biliyordun zararda beklemezdin . Bilmediğin bir konu hakkında hala yazıp buradaki insanları yanıltma.
Fatih terim dede korona çıkmış geçmiş olsun adam bas bas bağırdı Rabbim yardımcısı olsun bakalım daha kimlerde çıkacak Nihat Özdemir bunun hesabını vermeli
Terim seyircisiz oynamaya itiraz etti.seyircili oynansa itiraz etmeyecekti.baktı ki seyircisiz oynanacak o zaman maçlar ertelensin dedi[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seyirci avantajını kaybedip iki puan da kaybedince o zaman iyice sertleşip resleşmeye başladı, futbolcularda tepki gösterince bir de uefa organizasyonları ertelemeye başlayınca bizim maçlar ertelendi.ama son hafta seyircili oynansa imiş vahim miş, durum onu gösteriyor
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürecin başından beri bana komik gelen ligin tescil edilmesi olayı gün be gün gerçeğe dönüşüyor gibi.
Fatih Terim'e virüs teşhisi konulduktan sonra bir anda taraftarlardan artık bu saatten sonra futbol oynanmaz lig en son haliyle tescil edilsin denmeye başlandı. Lakin böyle bir şey olacağına hala inanmamakla birlikte biraz düşündüğümüzde de gerçekten süreç böyle devam ederse başka çıkar yolun kalmadığı da aşikar.
Varyasalım lig tescil edildi/edilecek Tspor nasıl bir tepki verir orasından da şüpheliyim artık. Çünkü ne olursa olsun yeniden maçların oynanması/lig tescil edilmesi gibi tüm olasılıklara göre fiyatın buralara kadar düşmemesi gerekiyordu. Hiç umudum yok bugünde tabanı boylarız :/
Syg,
Ligin bu sekilde tescilinden ziyade takim siralamasina gore avrupadan tum ayak basti gelirinin belirli oranlarda paylastirilmasi , sampiyon ilan edilmemesi fakat avrupaya gidecek takimlarin mevcut siralamaya gore belirlenmesi de secenekler arasinda diye sagda solda okudum
Ne derece dogrudur bilemem ama ne sis yansin ne kebap tarzi bir sey yapmak zorundalar zaten . Trabzonsporun basaksehirin elbet fb den bjk den bir arti durumu olmali ama tum matematiksel sansi olanlari da tamamiyle sifirlamak ve kaybeden ilan etmek de adil degil
Kademeli bir gelir dagilimi uzerinde anlasacaklardir eger lig hic bir sekilde oynanamaz ise
Play off un sakincasi su , belki 1 ve 4 uncu siradakiler arasinda da adaletsiz bir durum olusacak , biri 53 oteki 49 puanda iken belki ev sahibi avantaji haric neredeyse dengeliyorsun iki takimi
Esas sorun play off siralamasinin disinda kalacak olanlarin o siralama icine girme olasiligini nasil yok sayacaklar , sorun burada
Ayni sorunlar alt liglerde de var . Hadi dusme ile ilgili kaldirirsin halledilir takim sayisi arttirarak ama tff 1 inci ligi nasil koordine edeceksin mesela
Bu yuzden ligin oynanmamis sayilmasi ama avrupa kupalari baslayacaksa , oradaki gelirler de dusecektir bu arada uefa tarafindan, o gelirlerin de siralamanin mantigina gore paylastirilmasi ama mac oynama hakki olarak da mevcut siralamanin kullanilmasi sanki mantikli gibi
Sent from my iPhone using hisse.net
Tavan açıyor. 1.93
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıksan tavan olsan ne olur?%20 in in %10 dan 15 günde anca 6 olursun tavan tavan gitsen bile. Faso fiso. Milletin anası ağladı zaten. Spor hissesi ilk ve son. Bi sokulduğumuz yerden bi daha sokulmayız. Çok hisse sildik biz. Seni de sildik.
Burda...... açılışta 1.94 idi ondan yazdımMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son durumu atabilecek var mı ?
Alıcı-satıcı atabilecek yok mu ?
Tavan da 15 milyon alıcılı kapattı. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tspor futbolcu ve heyette virüs testleri negatif çıkmış..
Derinlik hizmeti alan arkadaşlar,şu anki derinlik hizmeti şartları nedir,(aylık işlem hacmi şartı-fiyat v.s) birde tavsiye edeceğiniz derinlik hizmeti veren kurum söyler misiniz ?
Cengiz Bey,
Matriks web ve mobil servisten alabilirsiniz.
https://www.matriksdata.com/website/
Syg,
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +878, ortalama tahmin ise +1.462 oldu.
Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +7.777 puan olurken, en düşük beklenti -427 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 33 analistin 32'si pozitif, 1'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 5.040,05 puan artışla 89.826,22
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +878
Ortalama : +1.462
Maksimum : +7.777
Minimum : -427
Katılımcı: 33[(+32)(-)1]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(25/03/2020 - 09:17:38)
Alış 2.15 gözüküyor, tavan deyip laf yemeyelim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geriye yaslanın hava boslugu yapmadan ucuyoruz :halay:
Teşekkür ederim blues,en son 2010 yılında ataonline üzerinden derinlikli veri hizmeti alıyordum onun için sordum. Üzerinden bayağı süre geçti ne gibi değişiklikler oldu diye merak ettim,olmazsa bir ara ataonline müşteri temsilcisini ararım,ilgine tekrar Teşekkür ederim...
Tavan yine bozuldu kademe takas paylasabilirmisiniz
Endeks de bozuluyor gibi. Verirler şimdi aşağıya.
Tspor tavanda 18 milyon lot ile tavan oldu.
Yorumsuz....
https://i.hizliresim.com/6ilZvl.png
Tavan olsa ne yazar tekrar 7 lere gelmesi için iki hafta tavan yapmalı ki gerçek değerine gelsin. Halay çekenler de kendi evinde çeksin. Burada onca insanın zararı varken kimse halaya katılamaz [emoji35]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum başta Sn.Taka olmak üzere halay çekenler var.
Sana kimse düşerken tabandan mal aldın demiyor ama 9 liradan 2 liralara kadar düşen bir hissede yükselirken halaya tutuşmak hiç hoş değil. Hisse uçuyormuş neyine uçuyor resmen çakılmış ölü kedi zıplaması yapıyor.
isteyen katılır isteyen katılmaz mal alırken kazanılır 7 den almış banane bende 4 den aldım her duşuştede hrgun 1000 lot tavana yazıldım bunuda soyledim 25000 tl mi ayrıdım dedim zarar etseydim bu benim riskimdi hic himseye ben alıyorum sizde alın demedim herkesin saksısı kendı boyununun üstünde ben halay cekiyorum sen agla umrumdamı:halay:
Bugün para çıkışı var ve keğat tavan oldu