en dipten merrill lynch topladı 6,5993 ortalaması
umarım boca etmez
al/ver i sever çünkü
Printable View
en dipten merrill lynch topladı 6,5993 ortalaması
umarım boca etmez
al/ver i sever çünkü
Koza müslüman malı da ipek gavur malı mı ? :oleyo:
Neyse yine ciddi fark oluştu aradaki arbitraj kapanır yakında :)
6.85'in üstünde kalıcı olmadı...
6.85'in altında kaldığı sürece yön aşağı olacaktır, maceraya gerek yok...
Operasyon çocukları beklentiler alınır gerçekler satılır hareketine başlamış olabilir, o nedenle DİKKATLİ OLMAKTA ve 6.85 hatta 7.00 üstünü görmeden bu operasyon çocuklarının altına yatmamakta yarar var... Zira bu kağıdın şelaleleri sonrası 3-5 ay süründürdüğü gerçeğini artık sağır sultan biliyor...
YTD...
Ons fırladı, gün sonunu yeni zirvede kapatsak ne güzel olur.. :halay:
Ons çıkınca el veriyorlar, ipeke üvey evlat vurun. Bu fiyata kim satıyor habire yoksa birbirlerine satıp fiyatı mı düşürüyorlar ilginç
Pasta rica edebilirmiyiz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gurubun üvey evladı. Gelen tokatlıyor giden tokatlıyor. Yakında bu hisseye büyük abileri tuvalet bile temizletirler.
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...10041353318400
Arkadaşlar pasta atabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler. Hepinize sağlık ve bol kazanç
Kozaa pasta mevcut nevli hocam paylasmis ipek koza kozal üçlü SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün hafta güzel uyuttular, geçen hafta ile neredeyse aynı...
Buradaki al-ver'lerle Kozaa'yı yükseltip, Kozaa alışlarını finanse ettiler...
Bu seviyeler ve altında olduğu sürece yoruma da ilgilenmeye de gerek yok...
#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...10041811055576
#KOZAA #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...10041811572139
#KOZAL #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...10041812561515
Kozaa nın f/k oranı 5,9
İpeğin F/K 5,5
İki şirketi karşılaştırırken temel veriniz bu olsun
KOZAA arayı çok aştı gibi görünse de gördüğünüz gibi çokta değil
Kozaa biraz daha toplanmış bir şirket
ipekte ise yüklü küçük yatırımcı var bence farklı olan bu
mahkeme yaklaştı ama beklenen hareket yok yabancı bayağı topladı ama yine bizi hüzüne bağlamasalar ytd
Erdoğan'dan son dakika doğalgaz, petrol ve bor müjdesi! Üretime başladık.
İpek bu işin mutlaka bir yerlerindedir.
TPAO ile beraber çalışıyorlar.
İpek'in kayda değer bir enerji işi yok, ama grup içerisinde en iskontolu şirket konumunda kaldı. Önceleri sahiplik yapısı olarak ana şirket ipek olduğu için kozaa'dan daha yüksek çarpanlarda işlem görüyordu. Piyasa nereden bakmak istiyorsa oradan bakıyor. Sonuç olarak temettü ödemesi ve satış gerçekleştiğinde hepsi ederine ulaşacaktır. Bence gayet iyi gidiyoruz..
http://eksiup.com/p/y8241953vygu
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Koza nın &52.55 ipepindir
C
daha fazla strese dayanamadım ben sattım dostlar kalanlara bol kazançlar
Hayırlısı olsun, belki de doğrusunu yapmışsındır... Adamların İpeke gibi bir derdi yok, süründürüyorlar kağıdı sadece... Bu arada da Kozaa'yı emin adımlarla 10.00 üstüne götürme planını tıkır tıkır işletiyorlar... Belki de buralar İpeke için düşündükleri son noktalar...
Gelecek hafta dava olumlu sonuçlansa bile "Beklentiler alınır, gerçekler satılır" yöntemiyle hareket ederlerse belki de buralar en iyi satış noktası olacak...
Kalanlar da ara çok açıldı ya bir şeyler yaparsa diye bekliyor ama hakikaten mide bulandırıcı hale geldi İpeke'nin daha 7.00'ye bile ulaşamamış olması...
Şu bir gerçek ki Kozaa esas oğlanken İpeke'ye yatırım yapmak esasen mantıklı bir hareket değil... Sonra da zaten esas oğlan Kozaa gitmişken zamanında Kozaa'ya yatırım yapmayıp Kozaa çok gitti bu arayı kapatır belki diye olup olmayacağı belli olmayan ve zamanı bilinmeyen bir hareketi beklemek de kendine işkence çektirmek sadece...
Zaten bugün de Kozaa çıkıp bu sürünmeye devam ederse hafta boyu yine buralar da sürünecektir kanımca...
Dediğim gibi hayırlısı olsun...
Yapacak bisi yok eşşek bizim eşşek
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Stres çok fazla bu kağıtta sürekli çıkar gibi yapıp aşağı basıyorlar. İnsan da keşke satıp alttan alsaydım diye sürekli düşünüyor. Takip edecek olana göre değil bu hisse. Ytd
Bu gurubun en uyuz hissesine dükkan açmişiz hayırlısı olsun bakalım.
Geçenlerde bir günde %12 yaparak farkın bir bölümünü kapatmıştı, belki bugün yarın da aynı şey olur bakalım, sonuçta o temettü buraya gelecek.. :)
http://share.matriksdata.com/share.a...10071411475345
Bu habere kaldırdılar bakalım altının üzerine bir de petrol gelirse alın size pastanın çileği.. :oleyo:
Bir hafta sonra mahkemesi var kağıdın 1 aydır günlük yükselişte %5 bile yapmadı yazıklar olsun ben hakkımı helal etmiyorum arkadaş
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü düşüş İpeke için dava dahil tepe seviyelerinin 6.85-6.90 olabileceğine işaret ediyor olabilir...
Yine operasyon çocuklarının kazanmaması ve malı millete yıkmaması adına yeni gireceklerin "Beklentiler alınır, gerçekler satılır" a dikkat etmesinde fayda olabilir...
Belki de dava beklentisi bu son haftaya kadar alındı ve şimdi de azar azar millete boşaltma hareketi başlamış olabilir...
Millete malı güzel yedirdi O. Ç(operasyon çocukları) olan yine benim gibi küçük yatırımcıya oldu.
Kurdaki şu hareket 1 Ekim'den önce olsaydı bilanço çok daha güzel olurdu.. :)
Farketmez son çeyrek iyi olur bu sefer, ipeke yine k.emrah modunda vurun acimayin. Ytd
Helal olsun adamlara ,halbur sallar gibi sallıyorlar.
Hep aynı sey bıktırdı ya yükselince satip alttan alan kazanıyor mıh gibi çaktı adamlar bunu hala mal gibi izliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir
12.40 dan cıktım neyseki. 13 lere cıktı diye üzülüyordum ama dahada beteri olabilirmiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yükselmeden düşebilen bir tuvalet kağıdı dikkat edin adamlar iki Aydın hergün bilfiil aynı şeyi yapıyorlar
Kendi dedigimi yapsaydım zarar etmezdim bari 90a sat 50ye al olurdu mis. Ytd