Arkadaşlar,
ara sıra derinlik paylaşırmısınız.
Derinlikte rüçhan kademeleri gözüküyor mu;?
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler...
Printable View
Arkadaşlar,
ara sıra derinlik paylaşırmısınız.
Derinlikte rüçhan kademeleri gözüküyor mu;?
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler...
https://i.hizliresim.com/bEZ09S.png
kademeler sizi yanıltır...ytd
Hesap yapacak fırsat vermiyor. Siz hesap yapana kadar her şey değişmiş oluyor.
İşte bu,az kendine gel,birden 2.54:)...bugün iyi oyun var...ytd.
Dün 6.65tl den satmayanlar neden şimdi sattı oyun devam ediyor al gülüm ver gülüm
beyler ne yapalım eski de mi kalalım(eskiyi bugün aldım) yoksa rüçhan mı alıp bedelliye katılalım. nasıl olur sizce
akşam yine tavan kapatacak iyi izleyin. 2,35 den 2000 lot aldım hayırlısı bakalım.
Şu an için dememiştim düşüğünde satanlar için demiştim.
Siz aracı kurum ile görüştünüz mü?
Aracı kurum 24 nisan talimat son günü dedi rüçhan için.
Talimat verdikten sonra rüçhan satmayanlar için 30 nisanda rüçhan kadar hesapta para olması gerekiyor dedi.
Siz aracı kurum ile görüştünüz mü?
afyonda bilincli yatirimci cok az
simdi topuklasa millet trade yapiyom diye kaciracak ve basliycaklar yine saydirmaya
afyon bu kestirilemez
şekeri iyi erittiler....ytd
Arkadaşlar bedelliye katılmak istiyorum, 2,45 den aldım, şimdi benim hesabıma para yatırdıktan sonra vs. Vs. Yaptıktan sonra katılma hakkım var mı. Yani bu haliyle alınca katılma hakkım varmı onu soruyorum, lütfen biri cevaplasın, şimdiden teşekkürler.
Şöyle soruyum bedelliye katılmak için eski afyonu mu, yenisini mi almamam lazım
Rüçhan alış satışlarda tavan ve taban var mı? sabahki düşüşte AFYON-E devre kesti ama AFYON-R devre de kesmedi...
AfyonR almadıgın surece bedellıye katılamazsın
valla burda millet 1000 tane soru sordu.. bi bu soruya mı neden aramak gerekti.. bilirsek zarar mı ederiz? şaşırdım...
Vallahi bende anlayamadım kımın sorusuna soru ıle cevap versem hemen bi tepki alıyoeum.
adam akkılı cevap verdıklerım tesekkur bıle etmıyor bende merak ettım neden sasırdın?
https://i.hizliresim.com/HzJ3Yw.jpg
La havle...
afyon eskide 4.700 (milyon TL)para çikişi var; afyon r de 2.600 para girişi var.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gordugum A kapital Afyon E satmiş yerine ruçhen almiş.Buyuk oyuncu Ak yatirim sahaya inmedi.
tam tahmin ettiğim gibi gün boyu topladı, kapanışı göstermeden tavana kilitledi. Afyon R yi 5,00 kapanış bekliyorum
Olacağı buydu,en sonunda tavana kilitledi...neyse bu sefer kaçırmadık,üstelik 1.5 tavan avantajımız oldu trade ile:)
3 milyon bekleyen
AFYON R de tavan var mı? Serbest fiyat mı?
Dünkü hesaba göre hisse fiatı 6.65+25=6.90.
Yarınki tavanı eğer yaparsa 2.65+26=2.91.
ruchan fiyatı 5 oldu. gerçekten kafam karıştı. şu an rüçhanları satmak mı mantıklı yoksa.. bekleyip bedelli payını almak mı? bedelli payı alınırken rüçhanın fiyatının bir önemi yok mu? diyelim ki rüçhan fiyatı 15 TL oldu? bedelli pay hisseler alınırken bunun bir değeri olmayacak mı?
265 afyonun fiyatına göre rüçhan 498 gibi olmalı...ytd