Bu bülten acil bir karar olduğu için tek bir durum için yayınlandı. Yarın da kapsamlı bülten yayınlanabilir. Bayram öncesini atladıkları da çok oluyor ama
Printable View
Bu bülten acil bir karar olduğu için tek bir durum için yayınlandı. Yarın da kapsamlı bülten yayınlanabilir. Bayram öncesini atladıkları da çok oluyor ama
para girişi olan hiisseler listesindeyiz ,bugun.
Arkadaşlar, bugünden itibaren CİNER(Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) üzerinden SPK hakkında şikayet başvurusuna başladım. Hergün buradan çeşitli makamlara (Ekonomi Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı...) şikayet başvurusunda bulunacağım. Bu kadar net bir konuda böyle sürecin uzamasının yatırımcıları mağdur ettiğini belirteceğim. Sizler de aynı şekilde şikayet mesajlarınızı iletirseniz faydalı olacağını düşünüyorum.
Syg.
Cagrı muafıyetı ıstedıklerıne gore,bizdeki hisselere para odemek ıstemıyorlar.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akaryakıta ÖTV zammı: Benzin ve motorinde pompa fiyatı yüzde 9 artacak
08:25 16.08.2018(Güncellendi 08:37 16.08.2018)
Akaryakıt fiyatlarında Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı yapıldı. Buna göre benzin ve motorinde pompa fiyatı sadece bir kerelik yüzde 9 arttı.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm hissedaşlara günaydın ve bol kazançlar diliyorum. Hissemizi alanlara da, satanlara da hayırlısı olsun, lakin bunun muhabbetini yapmazsak iyi olur. Bir sözüm de sayın SPEK'e, dünya malı dünyada kalır sonuçta hepimiz öleceğiz o nedenle milletin AHI'nı değil DUA'sını almaya bak,derim, naçizane. Sonuçta sen de kazanırsın, bizde, FENA MI?:) ytd.
Bugün satılan malın parası Pazartesi hesapta oluyor mu şimdi? Yoksa Bayram sonrasına mı kalıyor t+2
Dikkat edin dohol ne zaman sert hareket yapsa bunu da birkaç kademe alıp sonra veriyorlar yine aynısı oldu.. Sabah alıcı durumdaki vakıf fırsatı görünce hemen yukardan verdi 3 kademe için.. Arkadaş senin kendi hikayen yok mu biraz fevri hareket etsene.. Tahtayı kim yönetiyorsa hala 2-3 kademenin peşinde koşuyor..
Tam karaktersiz bir tahtacı, işi gücü trade yapmak, buna zorlama bir karar gelmedikçe hayatta zıplatmaz kağıdı, borsada böyle kağıt çok..
bugün veya yarın spk bayram öncesi son bülteni çıkartır diyen var mı, böyle bir ihtimal var mı sayın ortaklar, kipadaki sürenin bugün ya da cumaya denk geldiğini fark ettim. Yani 3. aydan bir hafta önce. Süreçte uzman pek çok ortak var sitede. Sizin yorumunuz nedir artık karar öncesi son danslar gibi. YTD
Su an bültenden ziyade dohol hareketine katılıyor , fırsattan istifadede vakıf artı +500 den -750 e geçti 2 gündür topladıklarını bi güzel okuttu.. iyi kar etti kademeden.. Yanı tahtayı al verle kontrol eden aracı kurum su an gitmesine izin vermiyor çok net bir şekilde.. Donupte alırsa ozmn is değişir.. Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik beklicez filmin sonunu yapacak bisi yok..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizi bir gün olsun şaşırtta kır şu zincirlerini, 1.46 ve 1.51 destekleri hikaye olsun.
VAKIF YAT. sert satışları tahtayı dağıttı. 1.46 kademesini göstermişlerdi ama bir anda yağmur gibi satışları geldi. Umarım gün içinde tekrar yerine koymaya çalışır. Çünkü seans başında alıcı taraftaydı.
SPK nın kendi sitesi üzerinden, CİNER, BİMER üzerinden sikayet emailleri göndermeye başladım. Sürecin, haksız çağrı muafiyeti başvurusu ile uzatıldığını ve küçük yatırımcının mağdur edildiğini belirttim. Sizlerde şikayet emailleri gönderebilirsiniz. Sesimizi duyurmak işe yarayabilir.
Syg.
ben de yazdım destek olayım uzuncu değilim ama şikayet şikayettir ytd
Sabır taşı oldum,dondum.Giderse ,benı uyandırın.Gideyim ,gezeyim ,tozayım biraz.
Hangi akla hizmet dohol un hareketine katılıyor anlamak mümkün değil. Milyon lotlarla işlem sapan g...zekali spekleri biri uyarsın yoksa vakif böyle kafalarına vurur vurur gonderir.
Şuan da tahtaya yon veren vakıf gibi duruyor. O ne isterse oluyor. Birilerinin adami olduğundan şüphelenmeye başladım.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugun veya yarin kesin bülten çıkar diyorum. Çunkü bu hafta çikmazsa 15 gun sonraya atacak. Sonuçta spk dan onay bekleyen tek bizim şirketler degil bir sürü başka sirket var.
Tabii bu çıkacak bultende bizim sirketlerin haberi olur mu olmaz mı orasını bilemiyorum.
Ben de baştan beri yaziyorum ilgili yerlere ama anlaşılan bizi tınlayan yok. Ama yok diye yazmaktan vaz mı geçeceğiz. Tabi ki hayır sonuçta kaybedecek bir şeyimiz yok.
Şimdi tekrar yolluyorum.
dün yarısını sallamış başka banka hissesi almıştım oda bugün tavan yaptı kararsız kaldım onları tavandan verim tekrar burayamı alsam fikriniz nedir arkadaşlar ytd...
Takastaki son durumu paylaşan biri olsa da aracı kurumlardaki dağılımı bir görsek . Malın ne kadarı toplu , ne kadarı dağınık ?
Devamlı Kipa örnegi veriliyor detaylı inceledim nasıl olmuş süreç diye;
Kipa muafiyet isteyecem dediği gün fiyat 1,80 altına inmemiş, muafiyet başvurusunu müteakip devamlı yukarı yönlü bir ivmesi var.
Kipa ya SPK'dan red haberi geldiği günün öncesi (05.06.2017 ) 2,02 ile kapanan tahta haberin geleceği gün(06.06.2017) direk 2,21 açmış ve 2,34 olarak +%16 kapatmış :)) yani birileri haberi önceden ögrenmiş sanırım... (çağrı rakamı da 2,24)
Ve SPK bültende akşam açıklamış "muafiyet red !"
4 gün sonra da pay alım değeri açıklanmış 2,24 TL ve sonraki günler fiyat 2,25 üzerine çıkmamış yada 2,20 altına düşmemiş
23.06.2017 de pay alım teklifi ve günü açıklanmış, Şirket 10 gün boyunca 29.06-12.07.2017 arasında payınızı 2,24 ten alırım demiş
11.07.2017 ye kadar fiyat hep 2,20-2,25 aralığında sıkıcı seanslar yaşatmış ve pay alımın son günü 12.07.2017 de şirket pay alım tarihini 10 gün uzattık açıklaması yapmış ve fiyat 3,50 TL ye kadar yükselmiş bir haftada.
Sonrasına grafikten bakın ....
Son takas durumu...
http://https://i.hizliresim.com/nl9R5l.png
Teşekkür ederim , balıkadam . Ziraatteki mal patronun . Halka açık kısım yaklaşık 125 milyon lot . Ziraati saymazsak malın yarısı ilk dört aracı kurumda 64 - 65 milyon lot toplu gözüküyor. Büyük aracı kurum olduğu için İş ve yapı kredinin yarısı da küçük yatırımcının malı olsa , en fazla 50 milyon lot spek in olabilir . Bu durumda dışarıda ( küçük yatırımcıda ) 70 - 75 milyon lot kağıt var gibi duruyor . 125 milyonun yarısı , 62 milyon lot küçük yatırımcıda olsa ,bu kadar iskontolu bir kağıtta yine fazla gibi . Benim tahminim spek , aydın doğan zamanından kalan spek . Zaten kağıda bakın , doğan kağıtlarıyla hareket ediyor . Bu durumda demirören ya spekle anlaştı ondan topluca devir alacak .Yada demirören kağıtla ilgilenmiyor .! Yatırım tavsiyesi değildir . Benim düşüncelerimdir .
Dünkü gibi yapacaksa 1.41 1 42 çekecek Ondan sonra 35-36 kapatır artık yatırım tavsiyesi değildir
Borsada bir kural vardır derler ''tarih tekerrür etmek zorunda değildir''. Kipa'da olanın aynısı olacak diye bir kural olmadığı gibi, her hissenin ve spekin yoğurt yiyişi farklıdır. Bize fikir verecek yönü eşşek gibi kağıdı çıkarmak zorunda kalması örneğidir, haberi bekliyoruz. Bu akşam çıkma ihtimali çok çok düşük.
Hep çıkacak diyoruz gelmiyor resmi süre doldu mu
Hayir red cikmazsa??
M.K.A.
Arkadaşlar şu anda gazetenin matbaasında ki makinaları şu anki işlem gördüğü fiyattan yüksektir. Bu fiyata bırak gazete yi makinaları alamasin iz yatırım tavsiyesi değildir Birde bu gazet Hürriyet Gazetesi yatırım tavsiyesi değildir.
Faiz işler deniyordu. Belirli bir süreden sonra
Aynen Sn. Zor sürecin başlangıcında, Netaş gibi daha bir çok şu an hatırlayamadığım (5 ay geçti sonuçta) çağrı süreci grafiklerini inceledim, eşşek gibi çıkarmak zorunda kalmışlar. Yalnız bazıları çağrı sonunda hisseyi düşürmüş, bazılarıda çıkarmış Kipada olduğu gibi. Ben bunların üstüste tavan yaptıkları örnekten yola çıkarak yine tavan serileriyle işi yürüteceklerini öngörüyorum. (çağrı olursa tabii).
Faiz işliyor tabii de adam o faizi elinden hissesini alabildiklerinden 10 kere çıkarır.
1.39 uzada verdi bu arada
nASIL BİR ŞEREFZİSLİK DÖNÜYOr
Amk çocuğu satmıyoruz hissemizi, sen çal oyna, ama en kıymetli olanı, zamanımızı çalıyorsun.