karel aşağıya süzülmeye başladı.
Printable View
karel aşağıya süzülmeye başladı.
Kagitlar cacik ya. Yurumuyo hic biri.
115 e kafa attik yine dondu.
Bist'in su anki hali :kahkah:
http://www.yukle.tc/galeri/images/6728k20205.jpg
Simdilik fener ykgyo yunsa mutluyum.
Bakalim.nasip
YKGYO
bold pilot OLMAYA ADAY
BENCE
TMSN bugün 9'u aştı bir anda 8,30'a yapıştırdılar ve kapandı. Bunun anlamı nedir böyle? Buna benzer hareket eden senetlerin akıbeti ne olmuştur?
Ukrayna yolcusu kalmasın[emoji1]
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klmsn son donemki hareketleri dikkatinizi cekti mi buradan girilir mi acaba bir bakip yorumlayabilirmisiniz
E iyide senin tarzindan bahsetmiyoruz ki. Sen endeks bitti diyorsun ben bitmedi diyorum. Sen bugun dusus bekkiyordun olmadi. Tarzi konusmuyoruz sen kazaniyorsun ustadimizsin skinti yok. Ama sabahki endeks yorumunu okuyan adam piliyi pirtiyi satar giderdi. Endekste oyle olmuyo o isler diyorum. :-)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
113.500 gap ve 100 günlük ortalamadan yukarı dönmüş gzüküyor.
Dünkü attığım grafı güncelliyelim.
https://resmim.net/f/sAuF4Z.png
Yarın öncelik 115.000 üzeri haftalık kapanış.
Yarınki hedefim 116.250
110 binden sonraki atmasyon.
mayısta sat git olursa belki böyle olabilir. diye düşündüm.
Tabiki bu bir varsayım.
118-119-120 üzeri hepsi iptal olur.
https://i.hizliresim.com/nO6L9N.jpg
Bu grafikteki iki çizginin mor 1. Şansımız kavun en sağlam desteklerimiz
Bunlar uzerinde kaldığımız sürece geçmiş yazılarımda da söyledim
Bu mayıs ayında yabancı bir şey satmaz aksine alır
Altına kaldığı sürece ise mayıs dahil secimlere kadar satar belki erken seçim gündeme gelir vesaire
En sağlam destek asagida 102 bin
Onu kirarsa hop 76 binler demedi demeyin
İnsallah olmaz
Benim senaryom Mayıs’ta yabancı biryere gidemez
Boğayım yani hemde en afillisinden
Çizgilerimi kirarsa ayının hası olurum
Bende artık kendi şahsıma paylaşımları durdurucam
Kimseyi yanıltmak istemiyorum,
Herkesin Allah gönlüne göre versin
Sacro dostum teşekkürler paylaşımlar yaptık
Hatamız varsa affola herkesten
İcbct ve ozkgyo dikkat
102 dutmadi diyelim hadi 76 olduk,usta orasi da tutmazsa nere duserdik onu diyeydiniz bari? Ben dun 4 ustunden dolar aldim da bugun 3.95 verip satim varant alicam belki 102 den 76 ya hop diye inerken kara gecerdim😂😂😂😂😂
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda beni dogruluyosun dogru diyosun sanki garan aliyoz da endeks cokuyor yorumlari yapiliyor konu bu. Bugun cokus bekleyen herkes terso oldu ve emin ol herkes senin gibi hizli deil reaksiyon gosteremwz ole kolay kolay. Sonra senle beraber karel aldim 9.06 maliyet satamadim der. Ve boyle yazmayan nice kitleler var. Gerci hak onlara. Cunku biraz takipci fazlalastimi herkea yapiyor bunu sen de haklisin ne diyek :-)
100 binler nasıl kırılır onu hayal et, düşün biraz
Ben düşünmüyorum şuan
Gerek yok yani
Kendi adıma
“Usta o 76 bin felaket senaryosu
Oyle birşey olursa nasıl bir gündem oluru hayal et, olur demedik oralara kadar sarkar mümkün dedik hemde çat diye gelir “
Bu arada senin İşin gücün maytap geçmek galiba milletle
Hayır tek bir grafik koymazsin buraya
Emek verenleri taşlarsın!!!
Unutmadan ben sana akıl veremem
Sonra her patladığında gözünü mahkemede açıyorsun
Neyse bu son yazım
Sen şimdi durmaz yazarsın hep, hiç laf yetiştiremem sana
Heh soyle kendine guvenle yaz. Simdi bir sorum olacak bu islerin acemisiyim. Simdi 110 kirilirsa 76 olacak ya sana gore. Isfin gibi kopup gidermi? Koparsa diyelimki 140 oldu endeks 2 sayfa ileride 110 kirmazsa ralli yazdim diye mesajiniz olacakmi? Hayir yani bilelim de ona gore kapisiriz sonra. Cunku her durumda ben yazmistim diyosun kahkah :-)
“Senin aklın yokmu bana ne soruyorsun”
Sen benim nezmaan yanıldığımı gordun
İsfin grafiğinde hata bile yoktu, teknikse teknikdi, yukarı hedef versek Aslan kaplanız,
Kaldıki bir saat sonra mojetbitin sorusu aklıma geldi uykudan kalkıp tekrar baktım 1.44 üzeri kalırsa boğa olur gider yazdım
Siz evren ile art niyetli kişilikler olduğunuz icin
Sabah akşam ayni terane
Ayıptır
Yetişkin insanlarsınız
Benim kendime güvenimi Allah bilir
Tanımadığın insanlar icin önyargılarınla hüküm verme,
Ayıptır
Hayirdir? Kotu tek kelimem yok niye saldiriyosun. Demekki zamaninda ii canini sıkmısız ahahahah :-) bir soru sorduk sayin ustadimiza boyle mi cevap veriyorsunuz sizi takip edenlere :-) teknikse teknik 102 kirarsa 76 ha bunun neyi teknik arka taraftan uydurmanin daniskasi. 76 kirarsa 65 50 40 30 20 ve 5 sallamasyona devam
Valla Sacro dostum bugün Ditas kaçtı 10 dakika ile... O zaman 60'lığın değerini çok iyi anladım. Yalnız bu Ditas yeni bir Karel olabilir bilgine... Otomotiv parçası üretilecek neden uçak parçası üretimine geçiş durumu varmış. Albea ustad LEVEL atlar o zaman diyor. Kendisi uçak sektöründe çalışıyormuş...
Ben 60'liktan sonra günlük ve haftalık da baktım. Sanki güzel bir ivme alacakmış gibi gördüm...
Dolar 3.50 iken wc usd, paçavra benjamin yorumu yapıp 4.02'ye sebeb olan arkadaş gelmiş 😄
Burası benim sayfam degil kimsede beni takip etmiyor
Biz kimiz ki
Hiç
Beni karalamaya devam et
Seni rahatlatıyorsa
Güldürüp eğlendiriyiorsa devam et
Herkes kendine yakışanı yapar
Neyse topigi kirletmeyeyim
Allah’a emanet
Iste ben diyom 76 kirilirsa ne etcez. Ben satim varantini nerde verem onu bi deyin bana😂😂😂 gerci sagolsun fighclup hop diye 76 olur demis 102 kirinca. Vade falan dolmaz yani hemen 76 olurz hatta 101.900 kapatip 76 acariz belki 😏 varanti ben orda .0.40 tan alsam kapanisa 0.50 olur sonra hop 76 varant olur 5 lira😎 Emek veren herkese tesekurler... Dun bist bitti diyince Dolar aldimdi 4.018 den 3.95 e dustu zararimi cikaririm varantla
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş grafiği koy getir buraya
Bak hepsinde direnç çizgileri var
Kirdiklarlarinda giderler
Ben kendi fikrimi yazıyorum
Sende yaz canim kardeşım alı koyan mi var
Ozaman afrin mi vardı
Meclis ten yasa tasarısı gecti erken seçim olabilir diye
Gündem takip etmiyormusun
Fight clup hocama karşı bu tavır nedir arkadaşlar gayet güzel faidele bilgilerini bizimle paylaşıyor
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yazdığımda dolar 3.50 değildi
Grafiği getir
3.80 lerdeydi
Grafiği koy boş konuşma alja