Yanlış yaptığını sağlam bir kriz yaşamadan anlamayacak... Enflasyonla mücadele etmek için enflasyonun ciddi üstünde faiz vermen gerekir... Kendisini buna nasıl ikna edecekler hiç aklım almıyor...
Printable View
Aynen.. Nedir bu ya.. Daha 3 gün önce %20,50, 20,75, 20,30'ler vardı bir çeşitli bankalardan.. Burgan, aktif, halk ve vakıftandı bu oranlar.. Yine birileri forumda özellikle düşük oran paylaşarak algıyı değiştirmeye çalışıyor.. Ne zaman nispeten yüksek oran paylaşıldı hemen birileri başlıyor bu işe.. Bi de bizim aldığımız oranlara, yalan böyle oran yok filan derler.. Adam tablo paylaşıyor sözde iyilik yapacak, düşük oranları yazmış fi tarihindeki güncel diye.. Hadi ordan...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar mevduat en yüksek kim veriyor bu aralar?
Yazılanlara bakıyorum da Abbasın yolcu olduğuna pek inanan yok, algıyı iyi yerleştirmiş ama bu sefer gidici !
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ing extra kart ile 750 lira harcayana gecelik 100 bp artarak, 17,5 % olmus.
http://www.businessht.com.tr/ekonomi...yi-cok-ozledim
Dünkü faiz insin açıklamasından dolayı olabilir mi
Ing 16.50 yapmış hoşgeldini
Fiba da bugün gene bir dönüşüm vardı...bugün 18.50 verdi...eğer 92 gün vade yaparsanız 19 olabilirdi dedi...ben kısada kalıp 32 gün 18.50 ok dedim...
Yok aga sen değilsin.. Diğer arkadaş.. Memorex de fark etmiş benim gibi.. [emoji4]
Küçük paraya 19 veriyorlar , büyük para ton işi olunca durum değişiyor..........
gösterge 19.49, seçime kadar 20 yi aşacağız galiba
Mt arkadaş bu hafta kimse vadeli bağlamıyor herkes günlüğe geçti diyor. Teb mt.
19.25 Halkbank 1600k, aynı rakam Vakıfbank 19.20
Dolar mevduat en yüksek kimde?
TEB İnternet şb. den kendi fonunu ( teb yabancı yatırım borçlanma fonu ) bugün satış girdim, ödemeyi 26 haziran salı yapacak.
Alternatifbank internet şb. den İş portföy yabancı emtia BYF fonu satış girdim 25 haziran pazartesi ödeme yapacak.
Teb kendi fonunu kendi bankasından işlemde T+3 uyguluyor, Alternatif doğru olanı yapıyor T+2 uyguluyor. Bu fransızlar alışmış bir kere sömürüye. BDDK ya her şikayette ben haksız çıkıyorum. Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş yetkili kurumlar. Sırf bu nedenle bile iktidar değişsin istiyorum.
Vakıfbank 800 19.50 yeni giriş
Ayrıca şeker gece gündüz 17.50
Diğer aldığım oranlar 800 için
Halk 19.50
Anadolu 19.00
Kolaylıklar arkadaşlar
DenizBank'tan dün veya bugün oran alan var mı?
adamlar takmış faize kafayı.dolar ebisinin nikahını görüyor kimsenin umrunda değil.
Eyvallah [emoji106]
ICBC'nin günlük hesap için bi çalışması olduğunu söyleyen bi arkadaş vardı , gelişme varmı ? Olursa bilgilendirirse sevinirim . TEB Global Genç'te 16.50 ile bekliyorum 17.50 yapmamak için bin takla attılar çıkacağım buradan muhtemelen eğer olursa ICBC günlük yoksa 32 günlük 18.50'tan bağlayacağım , herkese iyi forumlar .
TEB yeni 200K -> 18
Garanti özelden gelen:
94 Gün vadeli Garanti Banka Bonosu ihracı gerçekleştirmeyi planlamaktayız.
Mevduat Eşleniği % 19,53
21 Haziran yarın talep toplanacaktır.
İhraç valörü 22 Haziran
Demek ki oran var paylaşılıyor ama tabloya yazılmıyor [emoji11]
Bu gün Anadolu Banktan USD için verilen oran 4.5 ,
Odea dan sabah yazdım hala oran gönderemediler...
Burger bizim şubeleri kadıköye taşımış ...oraya gidip gelinmez...........
Geçen gün forumda arkadaşların fikrini sormuştum. Bu seviyeden artık faizlerde tepeye mi ulaştık yoksa daha yolumuz var mı, uzun vadeli mi bağlayalım mı, bu oranları arar mıyız diye, herkes daha yolumuz olduğunu, hatta 1 sene daha yukarı gideceğini söylemişti. Ama başımızdakinin ve başımızda olma ihtimalini yüksek gördüğüm kişinin bu konuda net söylemleri var. Ve çok iddialı. Ben yarın %18-19 arası bulduğum orandan uzun vadeli bağlayacağım. Herkese bol kazanç dilerim