Ben anlamıyorum ama bir arkadaşım ikili tepe oluşumu var diyor. Bir süre buralarda kalabilirse yön yukarı diyor. Ne diyorsunuz, anlayan var mı bahsettiğim durumdan.
Bu sefer gidecek gibi duruyor.
Printable View
Ben anlamıyorum ama bir arkadaşım ikili tepe oluşumu var diyor. Bir süre buralarda kalabilirse yön yukarı diyor. Ne diyorsunuz, anlayan var mı bahsettiğim durumdan.
Bu sefer gidecek gibi duruyor.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin -633 puan, ortalama tahmin ise -655 puan oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +175 puan olurken, en düşük beklenti -1777,50
puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 2'si pozitif, 33'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 766,06 puan artışla 98945,88
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -633,00
Ortalama : -655,00
Maksimum : +175,00
Minimum : -1777,50
Katılımcı: 35[(+2)(-)33]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(21/04/2020 - 09:16:49)
Arkadaslar tavanda brkleyen lot ssyisi kac
ya hocam takılma bunlara tavanda bekleyen filan hepsi gostermelik :) istedikleri gibi oynuyolar bak biz 6 yıldır burdayız bu hissede..
son 5 yılda günlük 50000- 100000 lot hacim yapıyordu .. 1 aydır milyon lotlar havalarda ucusuyor. istese anında kesiyor talebi arzı isterse milyon milyon çeviriyor. aksam git bak pastaya ortada kimse yok net alıcı..
kennym merhaba,
Aklından geçeni yaz!
Ek 24805
yanı tutunmaya calısıtıg yer büyük düşüşün %50 geri alım seviyesi. tutunursa bir sonraki hedef 15.30 TL %61,28
28 Nisan'da 2020 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar açıklanacakmış. Haftaya salı...
2 gündür tavan gitmesinin mantıklı bir izahını yapabilecek kimse var mı?
bosver adanali 6 yildir mantiknmi vardi sanki amk...mahvetti bizi.sanki batik sirket gibi hareket ediyordu..mantiknfalan yok bunda dua edelim de tekrar eskiye donmesin...
Aynen....... Düşüşlerde, yükselişlerde sebep-mantık aramayı bıraktım artık.. PGSUS havada uçaklar uçmadığı dönemde dipten %180 yaptığı borsada en son aranacak şey mantık...
Başka forumlarda bile diyorlar BİZİM bile 2 tavan yaptı diye... Bilmiyorlar ki 7 senedir milletin anasını ağlattılar bu tahtada...
eski zirveyi görürmüyüz :) hadi hayal kuralım da BIZIM yıksın hepsini ..
Tek endişem kâğıda bir sürü serseri mayının girmesi. Adam, 24 Nisanı tatil ettiler market tavan yapacak diye tavandan alış girmiş. 1 milyon üzeri lot alışta bekliyordu.
14,30 gibi hacmi kaydettim.4 saat içinde tavanda sadece 100 bin satış oldu. Nasıl olsa müşteri bol, yukardan dağıtırız diye düşünmediler de gayet olumlu. Yani 1 milyon tavandan talep ediliyor ama satan yok.
10,10'dan başlayarak bir kısmını verdim. Kalan için inşallah daha yukarılar nasip olur.
Bizim 3. Tavanı da gördü, sakın burdan alamayan Bim e saldirmasin, adamlar malı birakacak kucak arıyor, aman dikkat
yine bi tavan geldi .. 14.68 suan itibariyle ..
14,79 dan verdim 3000 adet .. erken ama yapacak bişey yok , banda girerse yeniden alırız.. daha mal cok elimizde..
Arkadaşlar ben 3. Tavanı yakaladım ama ınanın rastgele elımde de baya bı war bu kısa özetten sonra flama gorevını yaptı lakın yatırımkredı soyesınde yabancı oranı 13.6 hısseden nerden baksanız 10 gundur para cıkısı var .tabı bu rakamların hepsını yatırımkredı sotesıne ait .işin açıkcası tek olumlu sey salgın dolayısı ile speak ın yukarıya cekmesı.şaştım kaldım işin açıkcası kıdemlı arkadaslar bıraz yorum yapabılır mısınız
bilanço açıklaması öncesinde bu hareketler hep oluyor, hisseye bakarsanız son 7 yıldır aralıksız düşüyor, halka arz fiyatı 16-18 dolar arasındaydı .. suan hisse yeni 2 doları gördü ilk kez.. uzun süredir 1 doların altında işlem gördü..
işlem hacminin artması ile birlikte yıldız pazara alınmıştı hisse, o gün bugundür ciddi indir kaldır yapıyorlar.. ama gorunen o ki uyuyan hisseyi uyandırıp yeni zirve yaptırmak istiyor olabilirler mal sahipleri.
ortada net alım yapan kimse yok, net satım yapan var, BGC partners blok halde 200.000 200.000 satıyor..
ziraate 9 tl den sattırdıgı malı 3-4 gun sonra 13 tlden geri aldırıyorlar anlamadım nasıl bir dümen dönüyor.
Bizim 3. Tavanı da gördü, sakın burdan alamayan Bim e saldirmasin, adamlar malı birakacak kucak arıyor, aman dikkat
Tüm ramazan kira ödemeler ve ihtiyaçları sayende karşıladık epey bir karda kaldı herkese hoşçakalın diyor ve bol kazançlar diliyoruz kalın sağlıcakla....
Portföyümde MGROS da var lakin BİZİM kadar değil... Ciddi ciddi buradaki ağırlığın bir kısmını oraya kaydırmayı düşünmeye başladım artık..
akyatırımdan ciddi alım gelmiş , tek kalemde 530 K net alım .. kesin bişey duydular, bunun baska acıklaması yok ..
Bılmıyorumkı ne halt yoyorlar ama ben satamadım bılancoya kadar beklıyom dıyorum ama ne dersınız