2 aylik cevap verme suresi bugünlerde doluyor. Yine bilmenizi gerektirecek bi sey yok diye yollarlar Kap'ı
Yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
2 aylik cevap verme suresi bugünlerde doluyor. Yine bilmenizi gerektirecek bi sey yok diye yollarlar Kap'ı
Yatırım tavsiyesi değildir
teknik analiz bağırıyordu aşşaaa ...
şimdi kaatta yakalanların tek kurtuluşu amerikadan gelcek zenci de iyi parmak hareketi yaparsa spek şişman falan adam zıplatabilir yeterki parmak badi*parmak olsun ince parmak yetmiyo speğe ***..
burası keyifli sohbet için ...
Allah kolaylık versin ..kurumsal hisseler varken ..**yazık..böyle hem para hem zaman kaybı ..kurumsal oynayın kurumsal...
1000 lot.aldım ..o kadar..portföyümün binde 1.2 si falan .dursun ....başka alınmaz zaten ..sırf şişko speğe kıl olsun diye..hedef .63 olabilir.. ne olursa olsun ben bugün zaten bunun parasını kat be kat çıkardım ..akşam sahilde kutlarız artık 1000 lotu ..
Villaların tapuları için başvuru yapmışlardı imar barışından faydalanarak sonuç yok haber yok
Club Zigana İnternet sitesinden online rezervasyon yapayım dedim. Ekim sonuna kadar tüm odalar doluymuş.
Umarım bu durum 9 aylık bilançoya ve hisse fiyatına olumlu yansır. Otel satışı vs. Hayal olabilir ama bu gerçek.Ve o günler de ömrü olana gelecek.
Bilanco okumasını bilen ortaklar yardimci olabilir. Bu zarar borclarin faizinden mi, kurdan dolayi mi boyle yuksek, yoksa faaliyetlerden de mi zarar yazıyor? Faaliyetlerinden de zarar yazıyorsa odaların boş kalmasini tercih ederiz,[emoji3526]Yatırım tavsiyesi değildir
Deli Süvari said:
Bugün 00:56
Club Zigana İnternet sitesinden online rezervasyon yapayım dedim. Ekim sonuna kadar tüm odalar doluymuş.
Umarım bu durum 9 aylık bilançoya ve hisse fiyatına olumlu yansır. Otel satışı vs. Hayal olabilir ama bu gerçek.Ve o günler de ömrü olana gelecek.
Sayın deli suvari Alaçatı içinde baktinizmi bilginiz varmi
@spkgovtr buraya şikayetlerimizi yazabiliriz.
Kim bu “Belensay”? Patronlara kafa tutan borsa simsarıysa kolay kolay yedirmezler.
O kadar yatırımcı uzun süre hissede beklesin, bir borsa simsar gelsin kendisi ve yanıcılarına hisseleri toplasın ve yukarılara götürüp yatırımcıların kafasına çaksın kısa sürede voleyi vursun! öyle kolay yedirirler mi adama.
Ama eğer patronların elindekini de toplayacak lojistik güçleri varsa, o başka, alır biryerlerde kadar taşırlar, sonuçta ucuz hisse, bir iki katınada alıcı bulurlar zamanla.. Ama cephaneleri sınırlıysa adamları tepetaklak edebe kadar şişko bedenleri ile çullanırlar üstlerine, nefes aldırmazlar:)
belki kagit 0.30 belkj 1.30 olur ama beninmkisi inada bindi... Baska bisey degil... Dusersede cikarsada burdayim
Patrondan başka hiç kimse bu kağıdı adam akıllı goturemez o istemeden..... Adam gibi bilanço bile gelse yükselişi sınırlı olur..... Ama patron isterse hicbir haber falan düşürmeden alır götürür ki hepimiz buna muhtacız şu an. Acı ama gerçek...... Bekleyeceğiz bakalım 1 ay mı 1 yıl mi 5 yıl mi??.... YTD....
dün .67 den 1000 lot almıştık ..kafa bulmak için kara geçtişk hayret de kar beklentimiz yok ..
şimdi kıllık olsun diye 67 den aşşa her kademede 100 er lot alcaz ..sadece 100 er lot.. kıllık olsun şişko speğe. **heyecan katsın biraz öteki hisseler rutin çıkışta zaten ..bi kısım nakit ..duruyo asıl büyük kısım şimdilik dolarda.**fed faiz indirsede .memleekt cds ler **darmadaan ..
eylül **zor..
iş siparişi alamayan sanayici orta ve küçük işletmeler iş siparişi alamıyolar büyük yıkım ordan geliyo ..çarklar damad güvensizliğinden işlemiyor dönmüyor...
eylül nasıl çıkar çkımaz diyolar ...
bakın borsa çıkıyo döviz düşüyo .**
yabancı borsadan çıkıyo döviz alıyo ..sizce bu sistemi bu halde kim tutuyo ..normal değil ....?
neyse şişko speğimiz parmak işini haledememiş demek daha ..amerikadan bulmuş olmalılar ..ama işbaşı yaptımı ..yaptı ve mutluysa hissenin zıplamasından anlarsınız ..bütün iş amerikalının parmağında .**
199724 adet açık olms
şişmanlar nasıl gidiyor m.a ile ilişkiniz...
Sayın deli suvari Alaçatı içinde baktinizmi bilginiz varmi[/QUOTE]
Alaçatının doluluk oranını bilmiyorum. Ancak telefon ile aradım istediğiniz kadar yer var Eylül Ekim ayına.
Standart oda kişi başı 514 TL
Not: Alaçatı izmir'e bağlı
Otelin telefon numarası alan kodu 256
Muğla'nın alan kodu.
Alaçatının doluluk oranını bilmiyorum. Ancak telefon ile aradım istediğiniz kadar yer var Eylül Ekim ayına.
Standart oda kişi başı 514 TL
Not: Alaçatı izmir'e bağlı
Otelin telefon numarası alan kodu 256
Muğla'nın alan kodu.[/QUOTE]
http://www.resortziganahotel.com/iletisim
siz nereden baktınız sn deli süvari
http://www.resortziganahotel.com/iletisim
siz nereden baktınız sn deli süvari[/QUOTE]
https://www.ziganaresortcesme.com/index.html
Halen yorum sayfalarında umutla bekleyen insanlar var.Bazıları agresif al diyor gerçi 0.9 civarında da agresif al diye diye bu duruma getirdiler.Bu yorumlardan sonra 2 beklentim var ya 0,65 inde altına sarkıtıp dirençlerini kırmak yada 0,67-69 arasında uzunca bir süre oyalamak.Patron eskiden Ky nin elinden malı alır yeni kekler bulmak için yukarı bir hareket yapar onları da soyardı.Bu ara onu yapmıyor bence Ky ye malı iteledi ve geri satmayan bir grup var o da onlara sattırıp yeni ky aramaya çıkmayı bekliyor.Bakalım kaç ay daha bu filmi izleyeceğiz.. Ytd
Ben şişkonun 1kez sağlam parasını yedim şimdide o yakaladı.Maliyet yönünden 0.67 ler bile dokunmuyor.Ama birileri halen utanmadan al tut önerisi veriyor.Hangi akla hizmet.Ve bu kişiler yarı hisse 0.8 olursa şu kadar kazandırdır şöyle bildik laflar ediyorlar.Ulan 0.9-1,1 aralığında millete aldırdıkların ne olacak?Ben bu seviyelerde bekliyorum çünkü ilk maliyetim kurtarıyor ama zaman başka kazançları alamıyorum.Kimseye de bu seviyeden al diyemem..ytd..
Oley 71 olmuşuz:))) amk
Alaçatıdaki oteli dolduramazlar huzurevi gibi bir otel gençlere yönelik hiçbişey yok sadece yakınında jolly joker diye bir konser alanı var başkada hiçbirşey yok villa yapmışlar sıradan çok kaliteli değil konum çok iyi ama başarısız mimari güzelim alanı öldürmüşler ayrıca buranın expertiz değeri 650 milyon bilançoda bankaya yatırsan yıllık 130 milyon faiz getirir 200 milyon euro kim yatırır yıllık 25-30 milyon ciro yapan bir otele geçmiş olsun hepimize
Kısacası KANDIRILDIK
Sayın fasarya bu 25 30 milyonluk ciroyu nasıl hesapladinız acarmisiniz biraz.
Yüzde 50 dolu olan otelin yapacağı ciro budur çeşmenin en güzel koyunda otelin var dolduramıyorsun demekki sen otel işinden anlamıyorsun
Yılmaz ailesi TEKTU da Narin ailesi MARTI da ve MRGYO da hisse senedi yatırımcılarını sömürmektedirler. Başka bir tarif yoktur. Her türlü numarayı SPK desteği ile yapmaktadırlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes sattı kurtuldu herhalde bu lanet hisseden