usta bizim gibi mikro yatırımcılar satarsa bu kağat gider ama bende laz inadı -var ula
Printable View
An itibariyle Ahaaa göltaşın patronu bizim patronun ağzına eline yüzüne fışkırtmış, şampanyayı, daşşaaan kılından sadaka versede bizim patrronda çerçeveletip duvarına assa, bakıp bakıp feyz alsa, kıldan...
alican bu mendebur kağat çıktı amk. oyak adam gibi çıktı. bide istanbulda her yerde kamyonu var güya.
bunun kıçına tekmeyi vurup başka çimetoyla değişecem bıktırdı artık.
oyak 7den geldi 11 oldu bu 50yi aşamadı harbi beton kağadı. iyi beton döküyo.
Az daha sonrasında oyakta bizi geçecek, sahipliği sıkıntılı, kayserili imiş, yatırımcısı kazanacak diye ödü patlıyor, şerefli in. Ama sağlık olsun şirket güzel, ben 4-5 sene burdayım. Diğer 3 hissemim en azı %50 gitti. Bu daha aldığım yere gelemedi. Bi dava var ama akıl yürütemiyorum, tahtacı ile patron anlaşamıyorlamıdor nedir anlayamıyorum... Hırsızlık şirketi odaş bile yürüdü adam bunu yürütmüyor... Allah büyük :))
Tufan abi neler diyor bu arkadaşlar?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alarmı kurdum abim 52 de tırları gönderiyorum desteğe sevgiler [emoji28]SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kağat aralıkta gördüğü seviyeyi geçemedi adına yakışır bişekilde betoncu.direnç falan filan hikaye.gerçekler böyle usta siz kağada aşık olmuşunuz.
Zaman gelecek fii tarihinde tahta atıyorum 150-200 lerde kentuf dede bunun fiyat ne olur diyecekler Biz tabi maliyet eksi beşyüz oluruz temettüden. Temettü kültür işidir. Ölmez sağ kalırsak ahaha.
alican kanka biz dedelerin mekana düşmüşek kağadında böle olması normal. kağat kalkmıyor amk puhahahaha. bize heyecan lazım.
Oyak ve çimsada çok modernize masrafı var bu bir
seçim büyük handikap oyak için oda iki
hepsi şuan sürünceme bölgesinde iyi tahtalar üst banda atarsalar rahatlıyacaklar
Buda yeni alıcılarla olur
Ben eski alıcı atıyorum 4 tl den oyak var mardinde gelme
gelip 12 tl den almak işime gelmiyor
Nuh 2 tl maliyet gel 50 den tahta kazı.
Ama piyasa değerler oturunca kendiliğinden gidecek çünkü satıcı aptal değil bu eflasyon ile malını versin
Velhasıl patron iyi niyetli değil, itibar, grafik, direnç hepsi yalan... Şirket güzel bilanço açıklarsa götürecek oda mecburiyetten ama eze eze, bence, Eski ortiler mutlu, Allah daim etsin. Yenilere Allah sabır versin. 😀
eksi maliyet işi kafama yatıı ama 10-15 sene beklemek lazım o zamana ben evlenir paraları düğün dernek için çekerim bana uymaz. emre usta neredesin sende iki laf et usta. geçen buralarbenden sorulur ayağı yapıyodun usta meydan senin.
İnşallah, en kısa zamanda, üstelik bizimki kuş, onlardaki deve olacak. 😀
Hocam benim yaşım 54.şimdiki gençleri anlamıyorum.borsayı vur kaç yeri olarak görüyorlar.Sizinle yıllardır burada görüş alışverişinde bulunuyoruz.sizin görüşlerinizi beğeniyorum.piyasayı değerlendirmeniz,senedleri analiz etmeniz,firmaları incemeniz hepsini bu forumda siz dile getirdiniz.bende yılardır nuh çimento taşırım.dediğiniz gibi maliyetim sıfırın altına indi.benim gençlere tavsiyem önünüzde uzun yıllar var.temettü hisselerinden bu nuh olmaz başka olur.düzenli olarak birktirin.benim yaşlara geldiğinizde 2. bir emekliniz olur.rahat edersiniz.yoksa günlük vur kaçlarla bir kazanırsınız bir kaybedersiniz.onuda harcarsınız.yıllar sonra bakarsınız ele elde başbaşta. yat.tavsiyesi olarak vermiyorum nuh harici topladığım senetler egeen/algyo/ereğli senetleridir.burada kimseye akıl vermek haddime değildir.kimseyide küçümsemiyorum.kalın sağlıcakla.
Sn emre444 çok doğrusunuz bende eski bir egeenciydim. Taki Bi abim beni odaşa bulaştırana kadar o günden sonra iflah olamadım. Resmen dağıldım. Şimdi bütün güzelliklerine rağmen göltaşın 30 dan gelip bunu geçmesi, oyakın performansı karşısında nuhun eziklenmesi dir ağırımıza giden ufak ufak nefes aldırsa bu kadar dertlenmeyeceğiz belkide. 😀
:)) aynen galiba bize kaçmak düştü, vınlayak:))
saygılar kentuf.yazılarınızı hep dikkatle okumuşumdur.Güler yüzünüz hep gülsün.bol kazançlar.
y.t.d
Kağıdın gitmeyişinden şikayetçi olan var ise açsın 2 sene önceki fiyata baksın biri 1 lira biride 2 lira temettüleri düşsün sonra güncel fiyatı ile kaça katlamış görelim[emoji51][emoji3][emoji28].
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
açıklanan haberlerle gitmesi lazım artık işnşaat unla değil çimentoyla yapılır
kaldır totonu artık obezler gibisin kımıldayamıyon.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayırlı olan ney aksaray usta 48 lira bu yene
alican bu aksarayın ağzındaki bakla ne kanka hayırlı olsun çakmış altın madeni mu bulduk amk
Ek 28584
2022 ilk çeyrek bilanço açıklandı.
2020 yıl sonu 540 milyon kar etti 225 milyon temettü dağıttı, 2021 yıl sonu 642 milyon kar etti 322 milyon temettü ödedi.
kaç tane aksaray var usta işcdede beni izliyo ama bu t aksaray:
Bu başlığı şu anda 18 kişi okumaktadır. (2 üye ve 16 ziyaretçi)
Econfin, t.axaray
löp löp temettü diyodu birisi kimdi acep :):):halay: