Sıkışınca bireysel hakarete başvur
Sen git hangi taseronun degnekligini yapıyorsan onun dizinin dibinde otur
Evet ben devletimin degnegiyim sen kimin degnegisin
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sıkışınca bireysel hakarete başvur
Sen git hangi taseronun degnekligini yapıyorsan onun dizinin dibinde otur
Evet ben devletimin degnegiyim sen kimin degnegisin
guguklu değneksin sen.. :dvr::dvr::dvr:
kıçınız sıkışınca
vay efendim ben devletin değneğiyim de,
sen kimin adamısın ?? :) ))))
bizdeki insan sevgisi, Vatan sevgisi olmasa
senin gibi değneklerle niye vakit harcayalım ki ?
di mi yani ??
"beyinsiz" değnek :) )))))
sahibinden.com'a ilan versene sahi sen..
sahibinden az kullanılmış (sıfır ayarında) beyin..
ihtiyaçtan kelepir..
puuahaha
puahahaaaa :) ))))
Laf salatası ile degneklikten kurtulamazsin
Taşeron mal degneginin 10 uncu dereceden değneği
İki ucunda pislik icinde yalnız
Bas git işine
Okuduğum en mantıklı yorum millet bir kere ağzına dolamış üretim yokl devlet üretmiyo yok katma değer üretmiyo. Yav arkadaşın dediği gibi devlet fabrşika kurarsa özel sektöre rakip olup o sektörü batırmaz mı az mantık ya. Devlet boyuna kredi veriyor. Kosgeptentut gtir projeeni al paranı tam destek tam destek diyor. daha ne yapsın. Devletin işi değil bu. Devlet ne
yapıyorEnerji sektörüne giriyor. Özeli teşvik ediyor. Bizim ağalar ne yapıyor parayı alıyor yan gel yat Osman. İşadamları ne diyor fırsatçılık yapıp batıyorum bana destek ver diyor. Şahenk değilmiydi yapılandırma isteyen. Ver birine madem garan hisselerini ipotek satacağına. ya da dışarıdan kurumsal yatırımcı bul tooplu sat.ZannneetmeyinTürkiye battı bankalar battı. Şu haliyle bile Garan Avrupanın bir çok bankasına beş çeker kazanç olarak yapı olarak neden satıyor böyle ballı bankayı. bunlar tamamen algı.200 milyon garanı satarken biri de alıyor alan salak mı batık bankayı 3-5 liradaan almak varken. Hisseler el değiştiriyor. Ya tamamne yerliye geçecek ya da yabancı küçüklerin elindekini de alacak. Şurada küçük bir olumlu hava oluşturulsa ralli yapar en az %50 karına satardı bankaları. Amaç bence hükümete ayar çekmk. Böyle bakkal hesabı satış olmaz. satanda enayi değil 2 dolara aldığı garanları bu fiyattan versin.
taşeronluk yapan da sensin,
değneklik yapan da sensin.. :) ))))
boğazınıza kadar da pisliğe batmışsınız..
bo..k lu değnek.. :) )))
Mustafa Kamar vardı eskiden hisse.net'te yazardı şimdi twitter'da, adını duymuşsundur.
BIST yükseldiği zaman ortaya çıkar, kazık ve patlıcan resimleri koyar, dalgasını geçerdi.
Dolar shortladım, şu kadar sokacam diye kazık resimleri paylaşırdı.
Borsa düştüğü zaman da depresyona girip hesabını askıya alırdı.
İşte bu adam BİR GÜN HERKES BATACAK diyordu.
Kamar'ın öngörülerinin sadece bu kısmı gerçekleşecek gibi duruyor.:kahkah:
Herhalde kendisi de battı diye düşünüyorum.
Benim köprüden önce son çıkış olarak; son 1 zirve olabilme ihtimali de iyiden iyiye azaldı.
Maalesef çok büyük bir cisim yaklaşıyor.
Seni kim ufuruyorsa şöyle ufuren gelsin
Senin gibi zurnayla zaman kaybedemem
Yahu yazmayayım diyorum bu adama değmez.
Her yazdığı çöp diyorum.
Emme bu kadar da olmaz ki... Bu kadar saçmalanmaz ki...:thumbdown:
Sen hiç çiftçilik yaptın mı?
Ne kadar zor olduğunu bilir misin?
Herhangi bir çiftçinin yaptığı işi sevdiğini duydun mu?
Çocuklarının da çiftçi olmasını isteyen bir çiftçi duydun mu?
Peki 1 kamyon domatesin 1 i-phone ettiğini biliyor musun?
Geçen yıl Türkiye'de 12.5 milyon akıllı telefon satıldığını???:oleyo:
Sen Domatesle I-phone'u mağlup edebilir misin Abidin?:kahkah:
üretimi bitirdi mevcut zihniyet.. nasıl ? yüksek vergilerle.. saçma bürokrasi ile.. 2002 öncesi fabrikalar olmasaydı çok daha önce batık duruma geleceklerdi..
Sen satılık bir insan olduğun için herkesi kendin gibi sanıyorsun
Damat ataması rezalettir . Bunu söylüyorum diye niye birinin adamı olayım .
Ben birinin adamıyım . Atatürk ün adamıyım .
Senin gibi 2-3 bin tl ye satılık adam değilim
O kadar gerizekalısın ki
Ulan ülke ekonomisi çökmüş
Sana Ne batıyor diyorsun
İsviçre vatandaşı mıyım ben ?
Ama doğru Belki sana batmıyordur
Çalmış çırpmışsınız
SiZe niye batsın doğru
O yedikleriniz haram lokmalar
Allah’a hesap vereceksiniz
En azından artık tartışmaların tek odağı ekonomi.
devamlı bir ses duyuyorum ama,
zurnacının kim olduğunu ?
ya da amacını
ben de bilmiyorum.. :dvr::dvr::dvr:
pazartesi için açılış tahminim 114.800 civarı gibi..
sonra yukarı sürerler..
sonra daha da yukarı..
Açılışta "- ben burdan mal almam" diyenler,
"- iyi madem ben de alıyım bari o zaman" diyene kadar yukarı..
puahaha
puahahahaa
https://resmim.net/f/gN9074.png
(+) GAP olacak ve sürecek diyorsun.
Dolarda da KOÇ'un dediği gibi önce 4.50, sonra 4.20 olur diyorsun yani.
Bu konuda seninle hem fikir değilim.
Haziran ayı ortalama dolar kurun 4.67 ve bununla 5 MİLYAR USD aylık dış ticaret açığı vereceksin.
Ülkenden dolar kaçıyor, yeni dolar girişi yok. Açığı TCMB karşılıyor.
Sonra da dolar düşecek...:oleyo:
Valla teknik analiz yaparken temel analiz de yapabiliyoruz çok şükür.:cool:
hani DANIŞMA masaları ve bankoları vardır. ne için vardır onlar bir şey sormak ( bilgi almak, öğrenmek vs. ) için.
ama ülkemizde danış- MA diyorlar yani arkadaşım allahını kitabını seversen bana danış-MA yanlış anlıyorsunuz danış-MA şimdi buradaki trollere diyorum arkadaşım yala-MA lütfen yala-MA
sermaye hareketleri şu anda serbest. isteyen istediği yere parasını götürür..nasıl sorgusuz sualsiz getirebiliyorlar, isteyen de çıkarabilir.. aksi takdirde ekonomiyi çökertirsin..
aptal aptal konuşan trollere bakmayın siz, işlerine gelmedi mi "vatan haini" derler.. en büyük vatan hainliği gerçeklerin ortaya çıkmaması için bilinçli biçimde uğraşan ve millet bundan zarar görecekken kral çıplak demeyenlerdir..
Şu lafı yaza yaza bi yalama oldunuz farketmeden hehehe amma yazıyo hehehe dayı devam et iyi yalama yazıyıyon. işi öğrenmişsin. ma ları koyu yazmışsın yeni ekol muhalif yalama arrkadaş yeter da yalamayın artık. iiyice yalama oldunuz yalaya yalaya....Yalak lazım mı abi hani şu ineklerin önüne koyuyorlar ya bi koli göndereyim yalama taşı
Adam o kadar kör o kadar yalamaktan beyni sulanmış ki
Sana Ne damadın atanmasından diyor
Bence burada moderatörlere iş düşüyor
Belli insanlar burada paralı çalışan
Bu insanlara izin verdikçe kalite düşüyor
Adamlar o kadar saçmasapan yaZıyor ki
Forum da saçma bir hal alıyor
kim kucaklayacak abi o kadar malı ?
mecbur çalkalayacaklar..
Dolar/TL kuru da,
önümüzdeki hafta için ; Dolar endeksinin kendi görüntüsünden sebep biraz gevşeyecektir içeride
ama bu gevşemenin
hükümet politikası ve ekonomik başarı ile falan alakası olmayacak tabi ki yani.. :) ))
kişisel beklentim bu şekildedir ağbey..
''Aşağıdaki yazıyı bir arkadaşım paylaşmış bugün..O günleri yaşıyan biri olarak aynı şeyi ben de hep düşünmüştüm,bu adamlar nasıl bir numara cevirdiler diye....biz bu coğrafyada hala " orucu ne bozar'cennete nasıl gidilir" le uğraşırken bizim bilim kurgu dediğimiz herşey çoktan gerçek oldu ..yeni dünya gerçeklerinin farkında olmayan, savaşların hala silahla kazanılacağını zanneden dünyada bizim gibi kafayı tek bir konuya takmış birkaç ülke kaldı maalesef.. ..
Adnan Oktar’ın sağ kolu olan Oktar Babuna’nın olmayan hastalığını bahane ederek 160 bin kişiden topladığı kan ve ilik örneğini bir servet karşılığında yabancı ajanlara sattığı ve bu yolla Türk insanının gen haritasının çıkartılarak GDO’lu ürünler ve tohumlar vasıtası ile genlerimiz ile oynanabileceği konuşuluyor. ''
devamı https://www.facebook.com/can.soydan....56340306632976
Sen bilirsin, ama benim sayımlar halen borsada kısa vade dip görülmedi diyor.
Dolarda da üçgen yukarı kırıldı, dün gece.
Pazartesi sabah herşey belli olur.
Daha kötüsünü söyleyeyim. Eğer kabine açıklandıktan sonraki düşüş yeni bir megatrendin başladığı yer ise( Kırılımlar ELLIOT'ta 3. dalgaların başladığı yerdir) o zaman büyük bir AYI piyasasına girdik demektir. En az 2-3 yıl sürer.
Şimdi madalyonun öbür yüzü var ..
Akp hükümeti bence Amerika Ve İsrail güdümündedir .
Bu hep böyle olmuştur .
Çünkü Adamlar ne istese yapmaktadırlar .
S400 filan hikaye .
Şimdi ekonomik durum çok kötü.
Acil tedbirler alınmaZsa durumu kabul edip ülke çökmeye gidiyor
Bu durumda akp hükümeti 2 seçenek var
1. Kaçacaklar , bırakıp gidecekler
2. Acı reçeteyi halka içirip , yapısal tedbirlere el atacaklar, durumu düzeltmeye çalışacaklar
Hangisi
BENCE 81 milyonun ekonomisine guvenmekten başka şans yok. İktidar hata yaptı, şöyle etti, bunu dedi lafları ve güvensizlik had safhada Fakat ülkesine güvenmeyen bir kaoscu grubun goygoylari ile buralardayiz yıllardır. Bunu da unutmamak lazım. Ülkemiz güçlüdür. Birçok ülkeden daha fazla nüfusa sahip olduğu gibi birçok ülke ekonomisinden de büyük ekonomiye sahibiz.
Şimdi yazıyı okuyunca beni trollukle suclayacaklara da bir not duseyim. 2002 yilindan beri muhalefet kanadında oldum ama bundan sonra Devlet ne derse ne yqparsa destekcisiyim. İktidar gelir geçer Baki olan Devlettir.
Paket yok mu, paket!
Antibiyotik gibi dakkabaşı olur olmaz yere paket aça aça etkisi de kalmadı..
elbette var, sadece kendine güveneceksin.. medyanın kontrolunun masum bir şey olmadığını ve gerçeklerin gizlenmesi için kullanıldığını anlarsan söylenilen bir çok dezenformasyon kokan demecin arkasındaki gerçeği görmeye çalışarak paranı korumaya çalışmalısın..şu anki berbat durumun nedeni mevcut zihniyet. ayrıca hukumet ile devlet aynı şey değildir..hukumet kendi ideolojisini (siyasal islam) devleti dönüştürmek için kullanıyor ve bunu yıllardır yapmaya çalışıyor, ekonomi gibi hayati konuları boşlamış durumdalar..
Adam kafayı yemiş Reis ABD güdümünde diyo koçum o zaman biz neden batıyoruz. neden notumuz düşüyo sormazlar mı madem adamın neden yok etmeye çalışıyon. Git Türkiye yi batır diye mi önderdi ABD. Okadar uğraşacağına git KEmal Ağayı lider yap 16 senelik işi 1 senede yapsın hehhehehe:whistling::whistling::whistling:
Zurnanın zırt dediği yer işte tam burası.
81 milyon diye bir şey yok.
İktidar; 2013 gezi olayları sonrası kendi eliyle en büyük hatayı yaptı.
Kendi tarafını tahkim etmek, safları sıklaştırmak adına memleketi ikiye böldü.
Bu saatten sonra bunun telafisi yok artık.
Tek kanatla ne kuş uçabilir ne de uçak. Yere çakılır.
Geçmiş olsun...:(
Garanti açılış i 6.74 altında olursa diye tahmin etmekteyim.. ytd...
Yabancının utusu bitti şimdi huni utecek sıra onda
Tamam gider yada gitmez demiyorum da
Huni işte yani
Ayağınızı ona göre denk alın
Neymiş grafik koymuş
Ha haaaaa
Koyan koymuş zaten
Benim tek long olmuş mini long , adam grafik koyuyor
Bu denyoya laf yetistirmekten yanlış tuşa da basarsiniz
cillop cillop
Pala bunu özel egitimden geçirmiş
Bordo Hunili bu :kahkah: