Deterjanın fiyatına koyma operasyonu.
10 ağustos: 31,9 TL
15 ağustos: 37,9 TL
30 ağustos: 48,9 TL
https://pbs.twimg.com/media/DmFbZxOXoAAGlHv.jpg
Printable View
Deterjanın fiyatına koyma operasyonu.
10 ağustos: 31,9 TL
15 ağustos: 37,9 TL
30 ağustos: 48,9 TL
https://pbs.twimg.com/media/DmFbZxOXoAAGlHv.jpg
Kardeşim ben vob cuyum 11 ay dolar dusecek dedim ki tum dunya aratcak dedi .... sonuc dustu tum dunyada.
31 agustos 2017 gedikli denen danisman dolar dusmesin dedi. Tüm dolar kisalari kapattim. Anlik yazdim.
3.38 - 3.8 e kdr izledim 3.8 uzeri dolarciyim eurocuyum sterlinciyim yazdim. Tl asla dedim.
24 haziran reis cikarsa cift haneli ralli baslatan ilk kisiyim.
Burdakilerin anlamadigi su .
Vob da dolar 20 olsa ve hep long olsan dahi ciddi zarar edebilirsin. Bu mantigi cozemiyorlar ki cogu bence spot dolarci.
Tr 24 haziran da akp kazanirsa dolar cok hizli 8 10 bandina gelecek diyen benden baska kimse yoktu
Şimdi herkes diyor
genç kardeşim bak burdaki insanlarla gelip ön yargılı olmadan gel tartış.
ne senden bilgilerini esirgerler nede başka bişey.
ve herkes cebinin derdinde.
Türk milletinin daha iyisini hakettiğini düşünmek istemek doğru birşey !!
ama olaya parti vs gözü ile bakarsan olmaz.
inanki burdaki yazarların hiç birini tanımam etmem.
benden bukadar bugünlük
Nisan mayis aylarinda dolar 3.8 iken cok hizli 8 - 10 a gidicez diyen tr de bir kisi varsa tanimak isterim :)
Vob 24 de buna cok kisi sahittir defalarca yazdim
Bilgi sahibi olmak için o günleri bir okumak lazım..kim ne yazmış, ne demiş..kim dalgasını geçmiş..ayrıca geçen sene bu vakitler değildi yazılanlar..yıl sonu civarıydı..ben Ocakta dolar alırken arkadaş ne yapıyordu bir açıklayıversin..ha 3 kuruş artınca hemen heyacana kapılıp dolarcı oluveriridi ayrı konu..dedim ya deri kayış oldu artık..:)
Ha birde, iyi ki ben Power değilim..bulunup gelirse şimdi..:kahkah:
Sizi üzücek/kıracak birşey dediğimi düşünmüyorum ama öyle anlaşıldı ise peşinen özür dilerim...
Zaman zaman bende Vicente nin bu başlıkta dolara yatırım yapanlarla (kendince) dalga geçtiğine şahit oldum...
İtirazınız buna ise saygıyla karşılıyorum...
saygılar/başarılar
Kac tane akp li ile iddialastim iddiaya girdim
Isyan ettiler forumu bıraktılar
Tipki senin 2017 basindaki durumun gibi ;)
Sonra sen fed yuzunden dedin ben akp yuzunden olcak dedim
Dogru zaman dogru poz .
Simdi 3 aya yeni trend baslaticam burda ol bu sefer kacirma.
Ne zaman ?? Abd ara secimlerinden sonra
Vicente 2017 basi dolar cokecek dedi euro rallisi baslicak dedi
Dxy 102 di 1 yilda 85 e coktu euro 1.02 den 1.25 e cikti
Herkes sahit oldu :)
Abd ara seçimlerinden trump guclu cikarsa
Vicente der ki bu sefer 85 tutmaz hedef 65
Tek sartim trumpin guclu cikmasi sonuclari gorelim bakalim
Bu bahsedilen 65 olacak olan 85 DXY midir
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KÖSELE gibi surat utanmadan hala yazıyor!!! la hadi git sahiplerin sana MAMA versin.elinde 1 $ yok atıp tutuyorsun.ben bu forumda 2 yıldır dolar alın satmayın diyorum beni dinleyen faiziyle parayı ikiye katladı. sen utanmadan geçen sene bu zamanlar dolarcılar hakkında atıp tuttun. OMURGA YOKKKK takdir forumdaşların!
695. sayfadan kurtulamıyorum,bu başkasına da oluyor mu
Şu an forumun 695. Sayfasındayız sayın rxpu 695. Sayfa nereden çıktı.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüz yokki adamlarda al bu forumda bu adamların yüzünde bear bull battı adam evini varkimiza kaybetti ama bunlar hala yazıp durabiliyor. İnsanda az onur ,şeref haysiyet olur ama bunlarda yok. Bütün dertleri bu forumdaki milleti batırmak ki becerdilerde helal olsun.
Usdtry opsiyon yani Dolar shorttan battı üstat.
Devamlı düşecek düşecek orası tepe burası kanal süreci yok bilmemne 500 bin kuruma borçlandı üstat en son evini satıyordu.
Hani bu trollerden az şeref haysiyet olsa şu ortamda beri susarlar ki verdikleri zarar bu forumda bile çok çok fazla ama yok işte hala vir vir bikmadilar milleti batirmaktan.
Valla bear bull yerinde olsam bunları savcılığa verirdim
abi bu yaratıklara inanıp pozisyon alan varsa net ENAYİDİR.bu yaratıklar ne diyorsa tersini yapacaksın.dolar satmı diyor dolar alacaksın aynı benim geçen sene yaptığım gibi.ben parayı tl olarak 2 katladım,faizide bonus bu hala GAKGUK ediyor,utanma YOKKKKK, TROLLLLL
Maç bileti fiyatı iki kat arttı
İstanbul'da perakende fiyatı en fazla artan harcama kalemi yüzde 53,45 ile maç giriş bilet ücreti oldu.
Doların yükselişinden çok sen şunu demiştin öbürü bunu demişti en iyiyi ben bilerim sen.siz bir şeyden anlamazsınız ben demiştim birazda gelecek günler de dolar ne olacak bilğisi lütfen
Burda kimse kimseye "yatırım danışmanlığı" yapmıyor...
Mecburiyetleri hiç yok...
Başlıktaki kimsenin kimseye "para kazandırmak" gibi bir mecburiyeti yok...
Başlığın insicamını bozmadan her türlü görüş bildirebilirler....
Önemli olan kendine ve karşı tarafa duyulan saygı...
saygılar/başarılar
Bu gün market alışverişinde gözlemler..bütün ürünler %40/45 arası zamlı bir iki örnek dost süt 2500/3250 miş süt 2500/3250 tat salça 5750/8600 vatan salça 4500/6750 doların yükselirse yükselsin bize ne diyenlere .....
Of of offffff
Beşikte bebesi +okuma çağında çocukları olan geniş aileler (en az 5 kişilik) kasıp kavruluyordur,ilerleyen günlerde daha da çok kavrulacaktır gelen/gelecek zamlar karşısında.....
Hele tek maaşlı ailelere söyleyeceğim;ALLAH YARDIMCILARI OLSUN....
saygılar/başarılar