Findeks mobil 3 gün ücretsiz.
İlgilenenler varsa deneyebilirler.
https://www.findeks.com/kampanya/fin...obil-yenilendi
Findeks mobil 3 gün ücretsiz.
İlgilenenler varsa deneyebilirler.
https://www.findeks.com/kampanya/fin...obil-yenilendi
QNB Den özel müşteriden çıkıp alt segment select müşteri olacağım .
Markete 1000 tl iade yapıyor yılda 5000 tl harcamaya fena değil aslında değil mi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Size Özel Tüm Market Harcamalarınızda %20, yıllık toplamda 1.000 TL İndirim!
Select ile tüm market alışverişlerinizde anında %20 indirim sizi bekliyor! Siz de hemen Select müşterisi olun, CardFinans Nakit banka kartınız ile yapacağınız tüm market harcamalarınızdan aylık 83 TL yılda toplam 1.000 TL tasarruf edin!*
Market İndirimi Kampanya Koşulları
Select koşullarını sağladığınız süre boyunca her ay market sektöründeki alışverişlerinizde %20 indirim ile ayda 83 TL’ye, yılda toplam 1.000 TL’ye varan indirim kazanabilirsiniz.
Bu ayrıcalıktan sadece Select üyesi olduğunuz sürece* yararlanabilirsiniz.
Kampanyadan yalnızca CardFinans Nakit bireysel banka kartı ile yararlanabilirsiniz.
Select‘e dahil olduğunuzun ertesi günü indirim fırsatından yararlanmaya başlayabilirsiniz.
Yapılacak indirimler sonrasında size SMS ile bilgi verilir.
Market harcamalarınızdan faydalandığınız alışverişler hesap hareketlerinizde orijinal işlem tutarı ile yer alır, kazanılan indirimler hesabınıza iade edilir.
Select koşullarını sağlayamadığınız ayda, ilgili ay için indirim fırsatından yararlanamazsınız.
Toptan gıda alışverişleri ve marketlerin elektronik kasalarından yapılan alışverişler dâhil değildir.
Vadesizde para tutturacak, derdi o sanirim...
Syg,
Bakalım bankalar önden mi yükledi indirimi?? Bu hafta belli olur
Ozel musteri limiti olmak icin ne kadar mevduat tutmak gerekiyor...qnb de ilginc ve hic yakismayan bir uygulama var ablamla ben ayni segment musteriyiz .onda iphone var bende android.u phonelerede ayricaliklar diye bir bolum var indirimler hediyeler vs hepsi gozukuyor.bende yok .bankaciya sordugumda androidlere sonra gelecek o uygulama dediler.
25-125 select
125-350 First
350-1500 First plus
1500 üstü private
Evet androidde gözükmüyor o segment benim telefonda gözüken valide hanımda gözükmüyor .
Bir de mevduat olmasına gerek yok her türlü birikim olur .
Hisse senedi eurobond tahvil fon mevduat altın vs hiç farketmiyor .
Gerçi şube ve müşteri temsilcisi illa mevduat diyor kendisi hedefleri için inanmayın onlara genel müdürlüğü arayın onlar size detaylı bilgileri verirler
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
kampanyalar daha da çok harcamanıza açılan kapıdır.. market alışverişinde ağırlıklı olarak ne alıyorsunuz ? deterjan mı hacet kağıdı mı , donmuş ürünler mi bakliyat mı ? bunlar farklı kanallardan hallolur...
Aslinda sacimizi bile kendimiz kesersek yilda 300 kayme kara geciyoruz[emoji39]
Slm herhangi bir ucret cikarmi sonradan
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin mesajdan sonra ben de kaydoldum da bu adamlar 3 gün sonra bizden habersiz karttan çekim yapmaya başlamasın app ücreti diye
sonuçta kredi kartına full hakim bir app :)
not: 1786 :D
senelerdir hacet kağıdı ihtiyacımı , geldigeliyor hepsinerede falan gibi internet sitelerinden hallederim... tek kalemde 6 aylık mal çekerim... zamanı verimli kullanmalı
Dolarda yeni oran varsa yazsin...
Fiba, $, 1.000.000'a ve 6 aya kadar, yeni para
Saygılar.
Pardon, [emoji846], 3
Saygılar.
İyi akşamlar,formu uzun süredir takip ediyor ve bilgileniyorum. Burgan bank ile yaşamakta olduğum sorunu sizlerle paylaşmak isterim.4 gün önce sım kartım değişti ve bankalar sim blokesi uyguladı.İş,Enpara,Cepteteb gibi banlar da blokemi maksimum 2 dakika içerisinde hallettim ve işlemlerimi internetten sorunsuzca yaptım.Burgan a gelince cagrı merkezini aradım,bende whatsap üzerinden ıslak imzalı,kimlik fotokopili dilekce istediler,ehliyetin fotokopini printledim altına da dilekçeyi yazıp gönderdim.Sonra başladım beklemeye,sorun çözülmeyince tekrar bankayı aradım,ehliyet fokokopisi geçerli değilmiş.Ben hesabı bile ehliyet le açtım,bankalardan ehliyetle para çekiyor tüm resmi dairelerde bile tc numaralı islak imzalı ehliyeti kullanıyorum ama SIM blokemi kaldıramıyorum ki bunların hiçbir tanesine de gerek olmadığını yıllardır biliyorum.Yorumu size bırakıyorum.Bilginiz olsun istedim.Bakalım kaç gün daha bekleyecek,bankadakı paramı ne zaman havale edebileceğim.
fibabanka sim kart değişikliği için şubeye gitmeyi şart koşuyor, telefon ile kaldırtmak istediğinizde ise 1 hafta geçmiş olmalıymış sim kart değişikliğinin üzerinden.saçma buldum aklınızda bulundum.
Çok doğru bir uygulama
Sahte kimliklerle SIM kartı yeniletip 2 saat içinde milletin hesabını boşalttılar dolandırıcılar.Adam telefonunun neden çalışmadığını anlayamadan SIM kart blokesini anında kaldırıyorlardı dolandırıcılar.
Fibabankayı tebrik ediyorum.
SIM değişikliği sonrası bloke kaldırma ya şubede yapılmalı yada makul bir süre geçmeden yapılamamalı.
2 dakikada SIM blokesi kaldıran bankalardaki hesaplarınız büyük risk altında bunu unutmayın.
Telefonunuzun hattının kesildiğini fark edene kadar hesabınız 0'a indirilebilir.
Gayrimenkul Değer Artış Kazancı Vergisi ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
2016 aralık yılında 450 bin peşin alınmış konutun aralık 2019 yılında 720 bin e satılmasından dolayı bir vergi çıkar mı? internetten yaptığım hesaplamaya göre 760 bine kadar vergisiz satılabilir diyor ancak pek inandırıcı gelmedi. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Önce alım değerinizi Yİ-ÜFE'ye göre güncel değere getirin,
Satış bedelinden güncellenen alış değerini çıkarın
Farktan yıllık istisna değerini düşün(14.800 olması lazım)
Kalandan satıştaki tapu harcını, alımı kredi ile yaptıysanız faizleri düşün
Kalan vergi matrahınızdır.
Ertesi yıl Martta beyanname verin.
İki taksitte ödeyin.
2016 Yılı Kasım Ayındaki Yİ-ÜFE: 266,16
2019 Yılı Kasım Ayındaki Yİ-ÜFE: 450,97
Endeks Değişim Oranı: %69,44 artış
Değerlenmiş Alış Bedeli: 762.460,55 TL
Gayrisafi Hasılat: -42.460,55 TL
Toplam Gider: 0,00 TL
Safi Değer Artışı: -42.460,55 TL
İstisna Tutarı: 14.800,00 TL
Vergiye Tabi Matrah: -57.260,55 TL
Gelir Vergisi Tutarı: -8.589,08 TL
Nurol geçen hafta bono ihraç etmiş, yıllık basit faiz oranı %12,50. Genelde Paisifin Nzoru Nurol'dan yarım ya da 1 puan aşağıda oluyor. Buna göre %12 ya da 11,50 görürsek şaşırmayalım.
Günümüz teknolojısınde,sim kartın hangi telefona takılı olduğu(imei sorgulama)internet bankacılığının hangi bilgisayardan yapıldığı(daha önceden sürekli kullanılan bilgisayar gibi)bilgileri bankaların zaten otomatık yazılımla kontrol etmesi gerekli.Yanı SIM blokesi kaldırılması işleminin bu kadar uzun sürmesinin güvenlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Bu türden sorunlar sürekli ufak bankalarda yaşanıyor.Güvenlik derdi olan bir banka zaten Whatsapp üzerinden işlem yapmaz,üyelik işlemlerini de kargo görevlileri üzerinden değiş de,müşteri temsilcileriyle yapar.. Saygılar