Geçen sene 30 mılyondu zarar yüzde 500 ıyılesme var😎 saka tabii
Printable View
Geçen sene 30 mılyondu zarar yüzde 500 ıyılesme var😎 saka tabii
Netaş yöneticileri siz tam ............ sunuz. Başka diyecek laf yok. İsteyen noktalı yerlere istediğini söyleyebilir.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter’da biride bozulma var demıs verılerde beni aldı bir gülme
500 mılyon hasılat yapıp 17 mılyon brut kar nasıl becerdılerse en iyi ıhtımal 30 mılyon ucmus
Bu netaşı maliyeye şikayet etmek lazım en sonunda. 10 senedir kar etmemek nedir hemde teknoloji şirketiyken.
Hayır ısı yaptı hayır
Güzelim şirketi oyuncak haline getirdi önce ABD li OEP ve şimdi Çinli ZTE. Ülkemiz için değerli bir şirketi satın almayan netaşın %15 ne sahip olan TSK vakfına yazıklar olsun.
Müjdata kızıyorduk.bu ceo müjdatdan daha kötü yönetiyor.bugün satış haberine ragmen gitmemesi bundanmış demek.zaten akıllı yönetim olsa satış haberini 1 hafta önce veya sonra yollardı.emeği geçen herkese yazıklar olsun.ytd
İnsanları on yıldır uyutuyorlar kel müjdat tv çıkıp 19 dediğinde sana inanıp aldık pişkin pişkin insanlara yıllarca umut dağıttın emekliliğinde sağlıkla yaşayıp kazandıklarını rahat rahat yersin inşallah ALLAHA havale ediyorum artık çocuklarıma miras bırakıyorum benim yaşımda sana yakın ahirette görüşürüz müjdat
[emoji122][emoji122][emoji122] [emoji106]
Sabah 09:40 da eşleşme başlayınca fiyat tavanı gösteriyordu. Çakalların yine bir hesabı vardı ki tavan gösterdiler yada tavanı aşağıya çektiler.
Bilançoya biraz baktım. Bilinen hiç bir bilanço gibi değildi. 77 milyon faaliyet zararı 7 milyon net zarar oluyor sonunda. 500 milyon ciro 15 milyon civarı faaliyet karı üretebiliyor, bildiğin maliyetine çalışmışlar. Anlamak mümkün değil.
Hayırlısı olsun,
Netaş senin taaa haıhemmına mınanıa koyayım.! Keşke spek oyuncagı kagıt alaydımda bataydım! egegubre 1 sen iki ihlasda 3 mk !..... patronu namuzsuz olan şirketten uzak duracaksın!!
Sabahki habere göre islemde hic hacim oynamadi.
Bu gelen bilanço ile hisseyi %5 asagi salarlar
Satani da alırlar. Geri toparlanır.
Bilanço 7 milyon kar gelseydi tavan yaparmiydi
Tabiki hayir...
Bu hisseye neden talep olmuyor kafam karışık
Sanirim bu hissenin spegi güçlü.
Cunku 2 3 milyon lotla tavanda hisse bekleyenlere 1 lot vermediğinede sahit olduk.
Istedigi gibi oynuyor hisse ile...
Spegin kim olduğunu biz Bilmiyoruz
Ama ceo netas yönetimi cok iyi biliyor ve spegin istediği şekilde hareket ediyorlar.
Ben bu netasin birgun haftalarca tavan tavan gideceğine adim gibi inanıyorum ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum.
YTD kendi şahsi görüşlerimdir...
ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE SAĞLANAN MALİ HAKLAR
Grup’un üst düzey yöneticileri; yönetim ve icra kurulu üyeleri, Genel Müdürler ve Genel Müdür vekillerinden
oluşmaktadır. 31 Mart 2021 tarihinde sona eren ara hesap dönemi içinde üst düzey yöneticilere ödenen ücret ve
ücret benzer, menfaatler toplamı 13.644.642 TL’dir (31 Mart 2020: 4.750.844 TL).
artisa bak , ciftlik yapmislar
Netaş, şaşırtmayan, rutine bağlayan bilançolarla istikrar abidesi oldu ansını satayım...
ZTE - TSK............. Büyük ortaklar olarak, kimsenin şikayeti yok... Herkesin keyfi yerinde.
Siz niye kafanıza takıyorsunuz ortaklar..?
o daha ilginc :)
El altından beslendikleri için ses çıkarmıyorlar. Ya biz hisse sahipleri bir kez olsun genel kurula katılıpda hesap mı sorduk. Sadece burada birbirimize dert yanıp duruyoruz.
Bu hissenin speği patrondur kote edilen 8 milyon lot varken hiç bir spek giremez bu hisseye.
cumle alem bılanconun kotu gelecegını bılıyordu.. aşagı basmak ıstedımi zaten önünde durabilen yok.
Bilanco cok ıyıde gelse yukselmıyecektı
Artık netaş yokmus gıbı davranıp hisselerimize blokaj koymak olacak sanırım
Hiç bir beklentide yükselmedi bu gidişle yükselmeyecekte. Artık umudu kestiğimiz hiç bir beklentinin olmadığı bir zamanda bu hisse aniden yükselir başka türlü olmayacak gibi.
Faaliyet raporunda satılan firmadan 35 milyon satış karı elde edildiği ve bu karın açıklanan bilançoda yatırım faaliyetlerinden gelirler kalemi içinde gösterildiği yazıyor.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru dersin eksina.. Ben deki tüm hisseler blokajlı zaten... Aracı kurumlara güven olmaz. Herkes de koysun bence.
Topu topu 15 saniyelik lik bir iş...
https://eyatirimci.mkk.com.tr/auth/login
Ayrıca mobil uygulaması da var...
Netasin isi belli olmaz.
Hissemin %50sini sattim.
22 altı veya 24.80 ustu olmadıkça almayacağım.
Netasi bilirim Cok gotveren bir hisse
17 olacak dıye analizleri yapmışlar coktan