2.47 satıp çıkmak en iyisiymiş adamı kanser edecek,ıkına ıkına geldi cup diye geldiği yere bu kadar sinir bozucu olmaz
Printable View
2.47 satıp çıkmak en iyisiymiş adamı kanser edecek,ıkına ıkına geldi cup diye geldiği yere bu kadar sinir bozucu olmaz
İyi olan tarafı 2.29 desteğinde kapadı.Hacim düşük.Kötü olan 2.27 yi gördü.Pazartesi 2.29 önemli, altı kötü, üstü olumlu.
Topla Topla nereye kadar..
Belli ki hisse gözünü 2 20'nin altına dikti hadi bakalım hayırlısı
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam mikik kağıtt,2.47 den 2.24 e kadar çekilip burdan mal kaptırmakla bi b.k olmaz
Iyi haber bakalım.. Bakalım ciro nun etkisi ne olacak..yat.tav.değil.
15 Şubat gibi VUK gelir, tahminim 200 milyon TL zarar çıkacaktır, Mart başı da UFRS gelir orada özsermaye + ya geçip Gelir Tablosu da değerleme farkıyla biraz toparlamış olur umarım. Sonra önümüz daha açık gibi zira yatırım harcamaları bitti sayılır...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Patron gyo. Ya fazla yüklenmiyor.diğer kuruluşlara sanayii ye daha önem veriyor
Isterse neler olabileceğini çnceki yıllarda gövde gösterisini yapmıştı.izleyelim bakalım bakalım...yat
Tav.değ.
Ne bekliyorsun deve....:oleyo:
Tam bir devesin akşama 2.19
Bu hafta yukarı hareket bekliyorum. Umarım beklentide kalmaz. Ytd
Ağa kimseyi yanaştırmıyor. Gelenide tokatlıyor.. Izleyelim bakalım bakalım deveden büyük fil cıkacakmı..
artık kacacak yeri kalmadı rengini belli etmesi lazım..ya x.xx lere yada x.xx lere gelmeli..diğer kağıtların cok gerisinde kaldı.
*nurol gyo'nun vergi dairesine sunduğu tabloda 2018 yılı dönem net zararı 305.832.853 tl
(18/02/2019 - 17:41:22)
Zarar büyük ne yapacak bakalım
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce 200 milyon zarar beklediğimi yazmıştım ama onun da üzerinde geldi. Yalnız ilk defa satılan hizmet maliyeti kalemi gördüm çok merak ediyorum neyin maliyeti. Ne hizmeti verdiniz de maliyetini yazdınız...
2.03 e yolculuk başladı
2.02 benim için stop altı uçurum olur
Bu blançoyla çok bekliyeceğimiz kesin.
Bilançoya kaldıysak yedik naneyi.
10 dakikada 500 bin lotu hangi enayi satmış olabilir.spek enayisi iş başında yine gazla babam gazla
Cep to cep go home speyk:oleyo:
KAP: NUGYO [ ] NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/744431
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...693a54ef31459f
Net Dönem Karı veya Zararı -235.960.059
NUGYO Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -235960059
235 milyar zarar oooo süper:oleyo:
Son çeyrek güzel iş çıkarmış şirket, özellikle kur düşüşünden iyi faydalanmış, Nurol Life projesinden de YAG için biraz daha kaydırma yapılsaydı özsermaye kısmını toparlamış olurlardı, neyseki SPK dan 2019 sonuna kadar izin alınmış ceza riski kalktı ortadan. 2019 da inşaat maliyeti artık pek olmayacak bundan sonra faize çalışacak şirket[emoji3]
Not: Holdingin %37,5 faizli kredi vermesi biraz ayıp olmuş sanki, zaten siz yönetemediniz bu kadar borca battı şirket, hep bana hep bana olmaz ki!!!
Çok adisin bildiğin gibi değil
2.20 vay be iheva 3 katına gitti seni adam bildik para ytırdık cılk çıktın.bat bari de zaman kaybı olmasın