ne yapılmaya çalışılıyor anlayabilen var mi
Printable View
ne yapılmaya çalışılıyor anlayabilen var mi
Vallahi benim sabahtan beri gördüğüm şey şu. 590k lotun yüzde 82 sine sahip olan iş yatırım tek bir lot dahi satmadı ve ara ara alım yaptı. Bekleyip göreceğiz. Borsada kolay para kazanılsaydı herkes zengin olurdu. HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi 1-2 lot işlemlerle habire tahtayı canlı tutmaya çalışıyor sanki işlem yapıyor havasında eee akşam bürüt geldi diye okuruz artık
Abooo..Kartona ne olmuş beyaaa..Mevsim kış diye ıslanmış, çekmiş suyu , yatmış yere ...:oleyo:
Aselsan da yaşadığım durum aklıma geldi..Kağıt ,bedelsiz bölünmesi yaklaşınca 39.tl den geri geri inmeye başlamıştı.En son 34.50 den bölünmüş ve 38-39 tl den satmayan bizleri pişman etmişti..Üzerinden aylar geçti.Şimdi 18.tl ( eski fiyatla 36.) de,haalen sürünüyor..
Umarım Karton da benzeri durum olmaz.....
Arkadaşlar dıkkat edın. Malıyetı düşük olanlara birşey diyemeyız ama bölündükten sonra şelale yapabılır,bir zamanlar brısanın yaptığı gibi.. Kent gıbi bölündükten sonra hareket etmesini bekleyenler Osmanlı tokadı yıyebılirler.. Bu fiyatı bıle aratırlar adama.. Kent bolundukten sonra da toplu ve sıg bır senettı bu dağınık ve lot sayısı oldukça fazla olacak.. Bu hisseden medet beklemek hele bu fiyatlardan ben evde rahat uyuyamam şahsen!!! ..
Al sat tavsiyesi değildir.. Herkes kendi kararını versın..!!!..
Pıyasada yenı ky oldukça fazla çok can yakarlar.. Şirket niye bu fıyatlardan sattı satıyor Çunku bır daha bu fiyatları göremeyecek diye düşünüyordur muhtemelen ..
benım tahmınım böyle yanılabılırımde..
Siz kendi kararınızı kendiniz verin!!!!...
sanırım brüt e ve tek fiyata oynuyorlar. alan aldı satan Sattı olacak. Çok iyimser ama + kapatırsa şaşırmam
Böyle mal çıkmaz.... ! Tavan yapıp mal verselerdi anlardım, ama tabana çekip oradan toplamak keriz silkelemesi açık ve net ... zevkle ve artıya geçip hatta tavana gideceğini düşünüyorm...
Asla yatırım tavsiyesi değildir..
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar daha ne yapsın kaç tl olmasını istiyorsunuz 5000 mi, 10000 mi.. Ne içtiniz Allah ınızı seversiniz çakan çaktı malı.. Neyin tavanını bekliyorsunuz.. Hep söylerler ya asıl mal tabandan yedırılır diye..
Diyelim ki yarın bölündu senet ve 150 tl den açtı hangi hıkaye ile 200,300 yapacaklar bu senedı.sadece ufalacak üç binlik senet 150 tl oldu diye millet atlayacak öyle mı..!!!
Bu kadar basit mi...
Neyse ben uzadım..
Al sat yat tavsiyesi değildir...
Buradan malıyet yapacaklar alırsam başkasına bu senedı 4000,5000 den hangi hikaye ile satarım diye düşünsün sadece.. Yaptıkları her hareket malı kucağa bırakma hareketı olur..
Gıdın bu hareketi yapmamış olan, yolun başında olan senetlerı bulun.. Bunun suyunu sıkılp içtiler, artıklarından bırşey beklemek ne kadar doğru siz karar verin!!!..
Ben uzadım.. Bol şans..
yok hocam olumsuz yazılar yazma sakın forumlarda lınc ederler hep 5000-10000 olcak yaz aksam yarın dıkkat edın dedıgımde lınc yedım hatta tavandakı lotları yazcaktı bırı artık hısse nette yazamaz sanırım ınsanları algıya bogmuslar bugun bırı yazmıs yukarda 10 kat cıktı daha bu nekı demıs ya ınsanların kazanctan haberı yok yada hayallerı cok ıyı olurmu olur ama herkez kent tkuru zannedıyor oralarda lot yoktu kımsede bunu anlatmak cok zor
Global 13 bın lot mal çıkmış tek başına..
Alanların en babası iş yatırım ve garanti 3000 lot cıvarı.. Diğerleri hep dağınık.. Bu tablo hiç guzel değil ve gunluk hacım 450 milyon.. Eğer tavan fıyatlarda hacım patlaması varsa bu pek hayra alamet değildir..
Aman dostlar kimse etkilenmesin ben sadece şahsı düşüncelerimi yazdım..
Bu fıyatlardan ky njn mal alıp bırılerıne yem olması yem olabilme ihtimali bızı üzüyor dostum.. Bıstte onca yatırım yapılabilecek şirket varken bu fiyattan kartn alıp para kazanırım diye beklemek!!!.. Ne dıyebılırkızkı neden bu riski alırkı bir insan. Hadı yuzde elli daha gıttı diyelim yuzde elli ıcın bıre beş bıre altı yapmış senedı ben neden alıp o riske gıreyımkı.. Neyse arkadaşlar inşallah 10 bın olur oradan da bölünür 500 tl leri gorur ve herkes bol bol kazanır....
Herkese bol kazançlar..
Tarihi karton yazar.
Onayı alıpta dip yapan hisse denecek yıllarca örnek gösterilecek.
Bu durum niye ?
Çünkü patron var bu hisse de.
Geri çekilmenin nerelerde duracağına bakılmalı artık.
mav 20 yada mav 50 YTD.
Hacimi soran arkadaşım kimin aldığını yada sattığını kim bilebilirki?
Globaldan satıp başka yerden alan olamazmı?
Onun için tahtada benim takip ettiğim ne kadar çıktığı ve toplam adet hacminin 325 bin lotları ne zaman aşacak bakalım.YTD
KARTN günlük (Global Menkul ne kusmuş böyle)
https://i.hizliresim.com/Rzv34J.png
Arkadaşlar ,tabanda ne kadar satış var paylaşabilecek var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabanda bekleyen..
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20201218_174535.jpg
Malın çoğu kimde ise, o düşünsün sonrasını.
KY da ki bir kaç lot, ne işe yarar, ne kadar zarar yazar ki! Babalarda ki mallarla kıyaslanamaz bile.
YTDeğildir.
Maalesef diğer sitelerde küçük yatırımcının iştahını kabartici yorumlarla umutlandirip yukseklerden karton aldiranlar bunun vebalinin altından nasıl kalkarlar. ..imkb çoğunluğu acemi borsaya doluşmuş ..vampirlere kan emdiren kurbanlara dönüşmüşler. .çok yazık bunca insan bilinsizce paralarını başka insanlara kaptırıyor...ytd
2011 lerde 180 maliyetle aldım.
Bedelsiz i bekliyecem dedim ve bekledim.
maliyetim al sat temettülerle düştü.
İmkanı yok bu maliyetlerle bir 10 yıl daha bekliyemem yani.
Bundan güzel hisseler var taşınacak.
Birde ister inanın ister inanmayın kent dahil bfren.bryat,çmbeton,algyo hepsi vardı tek algyo da devam edeceğim.
Karton bölüneni göreceğim.
Az egegubre aldım.
Yakalarsam egeen de alacağım ha doco da aldım sattım.
YTd.
pazartesi yönü belli olur, 1 taban daha yerse akıbeti birsanın meşhur %4000 bedelsizi gibi olur.
Brisa ve Netaş tan aynı darbeleri yedim.
Rheag de de battım. 6.15 ten 0.70 oldu.
2000 li yılların başında, Pamukbanka el kondu.
Yapı Kredi de de battım.
Şimdi bu da batırır mı diye düşünüyorum.
YTDeğildir.
2008 giriş borsaya çok itelediler. O yüzden 2 tane göstermelik bırakmıştım. Kaçtan bölünür bilmem. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Kesinlikle YTD.
Herkesin mali parası kendine...2100 maliyetim oraya gelir gelmez bilemem ama oraya kadar tutarım...baktım hala düşüyor satar çıkarım, bir hayaldi gerçekleşmedi derim başka hayellere dalarız... elinde hissesi olmayanda çok dert etmesin bizleri :))
iş bankası pazartesi GLYHO 20 milyon lotu mutlaka tabana yazmalı. Orada iş bankası mı büyük GLOBAL mi anlaşılır.
O kadarını bilmem ama bugün sanki hesapta olmayan şeyle mi oldu Acaba ? Global nerden çıktı bugüne kadar sesi çıkmayan?
Nebileyim usta baksana öyle yorumlar varki acaba dedim karton yerine başka birşey mi aldım...
Bugünde elim sat tuşuna gitti gel son anda vaz geçtim... filmin sonuna kadar buradayız allahın izniyle
Şöyle söyleyeyim 3,500 yada 3400 civarı maliyetlenen arkadaşlar olabilir , hiç sıkıntı yapmayın kendinize bir hedef koyun 90 gün maximum dişinizi sıkın , stres sıkıntı yapmayın , alan alsın satan satsın sadece izleyin. Tahta yapıcı Eşşek olsun bizde küçük yatırımcı sırtında bekleyen, o Eşşek koşacak sonra yorulunca yürümeye başlıyacak ve bizler sırayla ineceğiz , bugün hareketler bizler için facia olabilir fakat birilerine göre normal adam doymadı tahtanın %80 ni elinde Allah doyursun gözünü Sağlıkla imtihan etsin kendisini , hafta içi bölüneceği tarih belli olur , Ocak ilk haftası bölünür , 3000 den bölünse 118,00 yapıyor bölündükten sonra kapış kapış gider ,7000 den bölünse 275,00 yapıyor bölündükten sonra gidermi gider ... Konya fiyatı yaklaşık 1,400 olacak ve Egeen fiyatı 2,000 dayanacak , Kartn oldu buralardan bölündü bölündükten sonra Egeen ve Konya ya karşı çok ucuz kalmıyacakmı?
İnşallah bu yorumlara bakıpta kımse ucuz diye bu fiyattan karton almıyordur.. Nasıl ucuz neye gore ucuz... Kartn gibi senet pıyasada çuvalla hıcbırı de bu pıyasa değerinde işlem görmüyor.. Konya, egeen diğerlerine göre nasıl ucuz kalacak kartn.. Kartn u bu fiyata getiren beklentı neyse onları da bu fiyatta tutan beklentı o.. Kartn bölünunce artık hikaye bitmiş olacak o pıyasa değerınden o Fk, dd den kıme hangı hikaye ile 15 milyon hısseyı satacaksın..
Belkide yanılırız ptesı yukarı döner tahta ki inşallah elınde olanlar için döner diyelim bundan mutlu oluruz.. Ama her hareket mal çakma hareketidir bu saatten sonra.. Patron yuklu malları eşşek ya buradan boşaltıyor.,tahtayı yapanlar onlar bilmiyorlar 7000 den vermeyi gelıp buradan mal verıyorlar.. Neyse söylenecek söz çokta anlayana... Rastgele belkı tutar..
hisseyi 1.415 liradan yakaladım..hareketsiz kaldığı zamanlarda 2-3 kez satıp geri dönmüşlüğüm vardır..en son onay gününü/bugünü bekledim..baktım olmuyor, kağıt geri veriyor kendime göre stop koyduğum 3.250 seviyelerinden ayrıldım..şu an bende karton yok.
-----------------------------------------------
2 aya yakın zamandır burada bir iki satır yazmamış kişilerin, elinde hisse olmayan kişilerin bir iki gündür buraya gelip ahkam kesmeleri, kafaları karıştırıcı yazı yazmaları anlamsız.
-----------------------------------------------
Herkesin kendine göre bir yol haritası, bir beklentisi vardır..
yukarıda kaybeden1 rumuzlu arkadaşımızın yazdığı gibi "elinde hissesi olmayanda çok dert etmesin" .... zamanı geldiğinde herkes bir şekilde kendini ama kısa vadede ama uzun vadede kurtarır
------------------------------------------------
Kazancınız bol olsun
Nisan mayistan beri kimlere neler anlattik neler...
Hele on yildir elinde hisse tutanlarin aglamalari...
Borsadan anlamayanlarin kartona atip tutmalari....
hele kimleri engelledik kimleri...
arsamizi sattik kartonumuzu aldik....400 lerden aldik oldu 3500 ler....10 kata yakin prim...
Hala karton tartisiliyor...
Bu hissede hikaye de bitmez beklenti de...
Amazona karton sagliyor en kotusunden...7/24 calisan nadir sektorlerden....
Zombi yada vampir bir sirkette deil...
Cok fazla atip tutmadan guzel guzel yazmak lazim...
Merak edenler benim karton hakkindaki yazilarimi sole bes dakkasini ayirsin da okusun bi...neler solenmis neler olmus vs...
herkes bişiler yazmıs bende bişiler yazayım, karton sektorunde bir numara vs vs tmm ama fk pd dd ucmus, ama bir bilancoya bakar ve xkagt diger sektor uyelerine bakınca emsaller var, 2 yılda hepsi neredeyse iyi prim yapmıs,
gelelim diger asamaya, kartn iyi guzel karlı sirket ama bu sirket 5 yıldır 30/40 yukarı asagı gitti geldi cok da hareketli bir hisse değildi bu hisse kabul etmek gerekir iyi ivmelendi,
teknik olarak gunlukte dahil olmak üzere henuz trend bozulmadı burdan donerse trend desteği ve gecen gun ki kırmıs oldugu yukselen ucgenin teyidi der geceriz, lakin kendime kızgınlıgım uyanık olmak lazım bu perşembe dunya biliodu onayın gelecegini carsamba persembe mumlara bak doji ya da spinning top, ki sabah ne beklion 10 tavan ilk bedelsizde satan olmadı nerdeyse sabah tavan olmadı mı azıcık gıdıklanmak gerekiodu, ki bende mal satacak olsam kimsenin beklemediği vakitte satardım,
sonuc:
gunlukte trend desteğinde en son kırdıgı direncin teyitinde ama kapanıs tabandan oldu, cok sayıda satıs vardı ama guzel tarafı satışlar dagınıktı misal 5 bin satıs vardı 434 emir vardı,sadece mumlara bakarak yorum yapacak olsam pazartesi - acılması daha muhtemel gibi
haftalıkta bozulma yok bu da bana pazartesi kotu acsa dahi hafta genelinde toplayabilir diye dusunduruyor ama toplayacak diye kesin bir kaide yok
aylık zaten guzel guzel duruyor,
kartn son zamanlarda xkagt ve belirgin sekilde bedelsizlerden ayrısmadı, bugunde ayrısmadı xkagt 3.71dustu kastım bi gozle de xkagt takip edilebilinir
yorum: ucan kacan giden bişi yok 2 tarafa da sadece bugun duygusal olarak bi cok kişi 9.55 te tavan olmadı 10.01 de tavan bekliodu taban oldu 2 kat çarptı,
suan kim ne derse hava gazı olur, yukarı da gidebilir asagıda gelebilr ama tek bilinen yukarıda gitse sert gidecek asagıda gelse serrt gelecek,herkes için herşey hayırlısı olsun, bilinen bişi var cok sık karsılasılan bir surec değil ve bu surece eşilk ediyorum.
dip not: ya lutfen 3 5 hisseyle gel bakalım patron ben sana sole vercem bole vercem ky titreme kopma satma alma aman ha, spek bak bakalım ben sana ne yapıyom diye atarlanmayın komik oluyor