Dolar euro neden igne atiyor onurum
Uyaaaaan hababam
Printable View
Dolar euro neden igne atiyor onurum
Uyaaaaan hababam
Viop
Angara dugunlerindeki gibi
Ey ceeeeek diyor
Hep ne dedim
İngiliz kizi ingiliz kizi ingiliz kizi...
Adamin ayagini yerden keser...
Ucuyor...yine yeniden ucuyor...
Alim firsati verse altindan cikip ona girecegim
Ne balliyim
Cuma karla thy ciktim fonet aldim
Aldigim an on dk icinde yuzde 5 kar yapti
Kotu yani ise 900 tl cik yatirmistim...
Günaydınlar,OSD fon son zamanlarda düşüşe geçtiği için çıkmıştım fakat son zamanlarda getirisi yükselmeye başladı bu fona giresim var ,görüşlerinizi rica etsem ,
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nüvüs dostum yazmıyor ben de yazılarıma ara vermeyi düşünüyorum.
Bizden kopya çekiyor çünkü.
En son bize cahıllar demişti.
Yalnız xtumy +1,50 lerde bist 100 yanıltmasın insanları
aft ve yay -.074 yazdı
OSD takip eden yok mu?
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bddk nin kararına rağmen borsa daha gazla düşmeye pek istekli gözükmüyor.xtumy de hisse fonların çoğu da artıda akşama ne olur bilinmez.ama bddk kararına sınırlı tepki verdi
iyi haftalar,
iki sorum olacak;
1) Cuma öğleden sonra alış emri verdiğim fonlar, bugunki değerden mi alınacak yoksa cuma günün değerinden mi?
2) Yani bir fonun değerinde artış bekliyorsak, öğleden önce, azalma bekliyorsak öğleden sonra mı almalıyız?
Teşekkürler
Borsa nasıl eksi açtıysa Doco'm %10 ile tavan...Tav %6 ile tavan yarısı :) Allah en kötü günümüzü böyle yapsın...265 doco da maliyet var sattırmıyor namussuz hergün tavan açılır mı beee
bankalar endeksi ekside tutuyor sanıyorum bi yarım saate endeksi %1 üzerine atarlar (umudum o yönde) 8.49 maliyet le garantiyi bekliyorum
Acc 0,01%
eıd 0,57%
fph 0,74%
gl1 0,33%
gmr 0,79%
mac 0,45%
mps 0,42%
tcd 1,18%
tkf 0,89%
tte 1,22%
ydı 0,58%
Hayret yani borsa düşerken buradan döner diye durmadan aldım bir türlü dönmedi, 70 binlere iner diye gittim 82 binlerde fonların yarısını sattım ama işe bak tam oralardan döndü.
Şimdi de düzeltme gelir diye bekliyoruz düzeltme gelmiyor, sürekli çıkıyor, tabi elimdeki fonların miktarı azaldığından düşerken götürdüğünü çıkarken getirmiyor, tcd, tkf, mps, gmr, eıd bunlardan hâla %20 civarı zarar var.
Petrol fonu desen anlaşma sağlandı zarar çıkıyor diye sevinirken yine geldi 31 dolarlara bir türlü çıkamıyor, neyse sağlık olsun diyelim, beklemeye devam. :)
Yarın piyasalar tamamen açık olacağından dolayı resmen satış fırsatı da veriyor BİST bir yandan..
Oynaklığın biraz azalması da aslında iyi ama bugun kapanışa doğru yapılacak işlemler önemli...
Kurdan hergün %0.5 - 1.00 arasında kaybeden yabancıyı daha ne kadar tutabilirsiniz bilemiyorum. Özellikle ABD ve AVRUPA tarafında %70 değer kaybetmiş havayolları dururken ki bu hava yolları dünyanın en iyi en çok yolcu taşıyan ve karlı olanları iken neden yabancı parasını bizdeki havayollarına yatırsın diye içimden geçmiyor değil.
Gün kapanışı önemli, saat 16:30 dan sonraki işlemlere bakmak lazım.
Bankacılık kademeleri hepsi alış tarafında pozisyon açılmış gerçekleşirse endeks +1 üzerine çok rahat atar (yabancıların ne yaptığına bakmak lazım) yerliler alıyor şu durumda
Prent eksi 2
Eurobond fonlarında garip şeyler oluyor. IPV, DBH ve FUB fonları 3 günde 0,67 ile 0,71 arası değer kaybetmişken, TPL, GPA, AKE ve YBE fonları ise 3 günde 0,98 ile 1,94 arasında değer kazanmış. Bunun mantığını çözebilen arkadaşlar bize de anlatabilirler mi acaba.
Sarı başlıklı kızın hazin sonu hikayesini okuyan varmi? Pardon o kırmızı başlıklı kızdı..😃
İşlem yaptigimdan fazla yazamiyorum 😌