Ben yapmıştım forum kabul etmedi.
.
Şöyleki hisse satın alınca satis seviyesini MUTLAKA aldığınız üzeri yapmanız gerekiyor. Bu herkes için geçerli olunca asla düşmeyen hisse oluyor.
Printable View
Go go go vakti yaklaşıyor biz daha lönk olamadık mına koyu
*ERDOĞAN: DAYANIŞMA YERİNE AYRIŞMA PEŞİNDE OLANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ
Artık borsa bile önemsemiyor ki ne söylediğini
Dollar bazlı dibinin dibinin dibini görürsek şaşırmayın. Dollar bazlı bakan arkadaslar.
ben tl bazlı bakıyorum o yüzden şuan bist das gibi duruyo
Go go go go go go
Acaba endeks 30 vadeli pay vadelilerin agirliklariyla hesaplansa endeks30 vadeli kaç olurdu.
Bakın şimdi garan benim alacağım rakamdan spot 7.58
Vadelisi 7.56.
Spotun 7.69 a kadar tepmesini bekliyorum. Bakalım napcak?
Ulan sise bezdirdin yemin ediyorum. Her sey hazır tavan icin daha neyi bekliyon
x30 spot
https://i.hizliresim.com/h4Qfxh.png
Yabancıların çoğu zaten tüydü gitti, dolar bazlı bakmayın artık tl bazlı bakın şu borsaya...
Vadeli artı oldu
Go go go go
2000 yılında altın bazlı endex 130 muş şimdi 8.5 .... 20 yılda bir gelir böyle sans bence [emoji16]
Tahminlerime göre bugün
7 bin diğer eklenmiştir pastaya
Vadeli de
İlgilendirmiyor diyorsun ama ilgilendirmesi lazım. Çünkü kayıp-kazancını döviz bazında hesaplamıyorsan, gerçekte ne kadar fakirleştiğini-zenginleştiğini bilmiyorsun demektir.
Atıyorum, borsadan TL bazında %10 kazandın diyelim 1 ayda. Bu bir ay içinde döviz %20 arttı ise döviz bazında %10 fakirleştin, alım gücün %10 düştü demektir ki aslında fakirleşme oranın daha fazla, çünkü döviz faizini hesaba katmadık. Bu yüzden sadece yabancıyı değil, hepimizi ilgilendiriyor bu durum.
Altın bazında ise uzun vadeli yatırımcı yerlerde sürünüyor, o da ayrı bir konu.
Gerçekten çok zalimce
😊😊😊🥰😊🥰😊🥰😊
New York borsası pozitife döndü
ABD'de 6 milyon 648 binle rekor seviyeye çıkan haftalık işsizlik başvuruları verisinin ardından düşüşle açılan New York borsası pozisife döndü.
Dow Jones endeksi yüzde 0.7, S&P 500 endeksi yüzde 0.9 ve Nasdaq endeksi yüzde 0.6 yükselişle seyrediyor.
İnsanlar korona korkusunu yavaş yavaş atlatacaklar bence......... kannatimce korona korkusunu % 50 atlattık ..... Yaz gelince millet
unutur gider.
garantiye devre yedirdi hayvan dow da donmusken borsanıza tukureyimmmm
Elde ki ÇİN verisi şöyle ülkelerin nüfusu değil altını çiziyorum hangi ülke olursa olsun hastalığa yakalanların % 96 iyileşiyor % 4 rikli grup
maalesef kötü sonuç bu yüzde % 4 grubun içine girenler lütfen evde kalın iyi beslenin ... diğerleride tokalaşmasını elini yüzünü temiz tutsun.
Ek 24615
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz... Bu işler bitince bazı bankaların lisanslarını tekrar düşünmeli devlet bence....[emoji173]
teknikçi arkadaşlar iki kafalı obo olur mu yaw? bi deyiverin hele.