endeks kağıtlarında değilsin
bi tek tmsan uyabilir, onunda yapıcısı belli!
şimdilik bankadan tırtıklamaya çalışıyor.
Printable View
başına da kakma hakkım var
sabır bende kamyonlan var deyip seleci satıyorsun.
sahol %10 gitsin
otokar %10 aşağı gelsin
gözünün yaşına bakmam.
teknosa sabancı grubu içinde devede kulak. üreten firma değil.
hisse uçuk kaçık fiyatlara gidebilir o ayrı şey.
inceldiği yerden kopsun
tekrar şişeyi fazlasıyla yerine koydum.
şu ıhlgm'enin kanal istanbulla alakasını bir türlü çözemedim.
ıhlgm'ye gene kanalla ilgili açıklamayla daldılar.:)
https://www.borsagundem.com/haber/ih...angosu/1459573
haber eski
her kanal istanbul konuşulduğunda hareketleniyor.
Bana sattığımın fazlasını koyduran hisse olarak tarihe geçiyorsun şişe, senden bi cacık olmayacak.
kanal açıklaması olunca akçansaya dalmak gayet mantıklı idi.
selec te bugünkü harekette çok kişiyi dökmüşlerdir, tavan kapatırsa fezaya gidebilir, giderse hak etmeyenlerden değil.
iki yanlıştan bir doğru çıkmaz, sanki piyasa görmüyor, sabancıyı, şişeyi.
BNP Pariba OTKAR'ı model portföyünden çıkardı.
Kuruluşun raporunda "Otokar için uzun vadeli olumlu görüşümüzü korumak ile birlikte
son dönemde gösterdiği güçlü performans sonrası hisseyi model portföyümüzden
çıkarıyoruz. Model portföyümüze eklediğimiz tarihten itibaren Otokar %47 nominal
getiri elde ederken, BIST-100'ün 30% endeks üstünde performans gösterdi." denildi.
Tavsiye listesinde AKBNK, GARAN, EREGL, KOZAL, KRDMD, TOASO, ULKER, VESTL yer aldı.
Her hissede değişim dönüşüm fiyatlanıyor, şişe birleşmeyi fiyatlamadı, UCUZ DEĞİL. geleceği almadılar.
izci abi; Geldiysen TURGG bakabilir miyiz?
İş yapmaz...30 liradan alıp, en geç 60 liradan satmak lazımdı...Şimdi 90 lira...
Teknik al verebilir, ama dediğim gibi işte...
"ÖZGÜRLÜĞE EVET DİYEBİLEN TEK SİYASİ LİDER ERDOĞAN'DIR"
Geçen yüzyıl İtalya ve İspanya'daki faşizmin, Almanya'daki Nazizm'in ve Japonya'daki militarizmin, özgürlük ve refah adına iktidara geldiğini ancak sadece trajedi ve yıkım getirdiğini anlatan Bahiti, yazısında şunları kaydetti:
"Tüm dengelerin sorgulandığı bu ağır ekonomik, sağlık ve siyasi kriz döneminde, dünyadaki tüm insanlara cesaret ve direniş çağrısında bulunan, başta inanç ve yaşama özgürlüğü olmak üzere özgürlüğe 'evet', dijital faşizme ise 'hayır' diyebilen dünyadaki tek siyasi lider Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır."
Abi kalbim değil de, benzerlik, matematik, istatistik AL diyor... Eğer bu hissede başarılı olmazsam uzun süre toparlanamam gibi geliyor bana... Herşeyin hayırlısını dilemek geçiyor içimden şu an... Ben elimden geleni yaptım, gerisini nasip deyip beklemek gerekiyor galiba.
Teşekkür ederim abi, hayırlı geceler...
Bir firma halka arz edilirken aranan şartlar nelerdir?
cevabını ben bilemiyor öyle kolayca da bulamıyorum
Kaç yıl kâr etmiş olma şartı var?
Kaç yıllık şirket halka arz edilebiliyor?
Ne kadar büyüklükte olmalıdır?
SPK mevzuatı ne der?
Açıkçası bunca laf edipte bunu bilmediğimi yazmayı kendime yediremiyordum
başka bir başlıkta tecrübesinden ve birikiminden şüphe etmediğim bir arkadaş sorunca bende cesaretlendim
muhatabı zaten belli:)
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Yönetim Kurulumuz’ca kargo operasyonlarına olan odağın artması, yeni ürün geliştirme ve dikey entegrasyon gibi
odaklanmışstratejiler geliştirilmesi konusunda hızlı adım atılmasını sağlamakla beraber Turkish Cargo'nun benzersiz
rekabetavantajından en üst düzeyde yararlanarak sektörün en önemli oyuncuları arasındaki yerimizin sağlamlaştırılması
vegelecekte potansiyel stratejik yurtdışı ortaklıklar için de ayrı bir platform oluşturulması amacıyla%100 Türk Hava
Yollarıiştiraki olan bir hava kargo şirketinin kurulmasına karar verilmiştir.