Degerli yorumlarnz icin tesekkurlerSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Degerli yorumlarnz icin tesekkurlerSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisselerimin hedeflerinde değişiklik yok sadece zaman kaybı oluyor ..endexs konusundada halen hedeflerimi gözetiyorum moralmen moralim bozuluyor ister istemez cünki sorumluluklarım var sistemin bu konuda eksikliği var malum cöktü toparlamaya çalışıyorum
Çelik Hocam aynı fikirdeyim sizinle. Hedeflerde değişiklik yok sadece süre uzuyor hedefe varıncaya kadar...
Moralinizi de bozmayın lütfen değerli paylaşımlarınızı her zaman bekliyoruz...
Belki de fikir alışverişinde bulunmaya daha çok ihtiyaç olduğu günler böyle günler...
İlla toparlanacak bir yerden piyasa...
Bu, yarın mı olur yoksa ABD seçimleri ertesi mi olur, bi izleyelim...
Selam Üstad. İnşallah endeks kısa sürede toparlar diyelim. Fakat kötü olan yurtdışı piyasaları da çok kötü olması. Abd yaklaşık %3 aşağıda. Buda maalesef bize olumsuz yansıyacaktır.
1117 biz orta ve uzun vadeciler için cok önemli kırılacağını sanmıyorum sistem yarın için banvt.ekiz. ve brmen verdi günlük bu engamede nasıl olacak izleyelim almıyalım sistem test edelim
Banviti aylardır takip ederim.
Daha öncede yazdım bu hisseyi burada.
Takaslara kadar inveleyin.
Sizin hakkınızdır sayın çelik çomak.
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık haftalık kapanışa göre bakıcaz değerlendirecez iyi geceler arkadaşlar
Hayırlı geceler Hocam. Endeks düşüşüne devam ederse fibo 62 seviyesi 1125 yeterli bir düzeltme seviyesi olmalı. Önümüzdeki ayda TL Negatif ayrişabilir.İdlibte SICAK BİR ÇATIŞMA İHTİMALİ BORSAYI NEKADAR OLUMSUZ ETKİLER ONU BİLMİYORUM. ASLINDA PİYASA OLUMLU BİR HABERE İHTİYACI VAR. BU NASIL BİR HABER OLUR ONU BİLMİYORUM. DOLARIN STABİLİZE OLMASI ŞART. ...
Dışarda sağanak yağmur varken yanına şemşiye alsan bile ıslanırsın. ama az ama çok.. borsamızın durumunu da buna benzetiyorum. şu an her yer yangın yeri ise devir para kazanma değil parayı koruma dönemidir. illa hisse alayım hangisini alayım hangisi gider diye düşünmeye de gerek yok.. Sakince kenarda oturup ortalığın sakinleşmesi de beklenebilir.
kısa dönem nakit kral olabilir..
Bugün satış yapacakken televizyonu açtım... Herkes satın diyordu... :))) Satış yapmaktan vazgeçip üstüne alım yaptım.... Mevlam nasip ederse ne kadar düşerse düşsün.. her düştüğünde alım yapmaya karar verdim... Moral bozup korkuyla hareket etmemeye karar verdim. Düşsünler bakalım.. :)) Bugün dünden daha ucuza kağıt alıyorum...
Becerebilirsem biraz grafik atacağım. Morallerimizi bozmayacağız... Mevla Kerimdir diyeceğiz. Fikirlerimizi ortaya koyup doğru olanı yapabilmek ümidiyle düşüncelerimizi paylaşacağız.. :))
Türk bankları böyle giderse bedelli sermaye artırımı yapmak zorundalar eninde sonunda.Akbank bunu öngördü ve yaptı. Dolar karşısında şirketlerin sermayeleri eriyor. Doları duşurmedigimiz sürece şirketlerin işi zor.
Geçn hafta Perşembe günü çok güzel bir fırsat vardı Merkez Bankasının elinde.. Politika faizini 200 baz puan arttırsa bile büyük ihtimalle bu yılı kurtaracaktı Peki ne yaptı? politika faizine dokunmadı. Sonuç : o gün 7,80 TL olan kur bugün büyük bir sarsıntıyla 8,10 TL ye dayandı.3 işgününde yaklaşık %4 eridi paramız.Borsamız da aynı şekilde ciddi düşüş yaşadı.
Ekonomimiz ve şirketlerimiz bu maliyet artışlarına daha ne kadar dayanır belli değil..Hammaddeler yurtdışından TL ile alınamıyor maalesef..
Grafik, Endeksin dolar bazında 20 yıllık görüntüsünü veriyor... çizimler çok kaba olmakla birlikte ilk paylaştığım grafikteki sıkışma dikkat çekici... Üzerine 7-8 yıllık düşüş trendi eklendiğinde çok umut verici bir görüntü çizmiyor....
Endeks çok hızlı yükselip, düşüşü yavaşlatılmış... zamana yayılmış.Bu sene düşüş biraz daha hızlanmış.. Ben düşüşün ve ardından çıkış trendinin başlamasının ülkemizdeki seçimlere denk getirileceğini düşünüyorum.
Yılbaşından önce son bir düzeltme yapıp düşüşüne devam edebilir....
Son bir ekleme.. Grafiklerde genelde parça bütün ilişkisi oluyor. Bütün içerisinde bütüne ait ufak kopyalar bulunuyor. Endeks grafiğinin ilk yıllarındaki karakteri ile bütünü arasında göz ardı edilemez bir benzerlik var.. Yıllık bazda olan düşüş bittiğinde çok sert şekilde yukarı ivmelenip 500 dolarları bulabilir..
Kendi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi yapacak bilgi birikimim yoktur. Grafikler işinize yarar ve karar almanızda faydalı olur umarım...
Döviz artışından bütün şirketler olumsuz etkilenmiyor..
Hammaddesi yurt içinden olup ihracat yapan firmalar (örneğin seramik) olumlu etkileniyor.. veya döviz i olan şirketler var..
Hatta döviz borcu olmayan şirketleri çok ta olumsuz etkilemiyor çünkü rekabet gücünü artırıyor bu durum...
bende bizdeki seçimlere kadar bi ralli beklemiyorum, olurda güzel bir seçim sonucu alırsak , taktik maktik yok bam bam bam hedef 3000 diyorum.
Yıkılmadık ayaktayız değil mi
Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayaktayiz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibariyle çizgide kalmaya çalışıyor... Aşağı sarkmış bugün ama tutunmaya çalışıyor...Yılbaşı öncesi küçük bir ralli umudum var. Bir alt basamağı tecrübe etmek istemez umarım.
Bakalım neyler...
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/SyVHFT.jpg
çelik hocam stop dan anlamam sımsıkı sarıldık düşmemek için sonu iyi olur inşallah
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi akşamlar cümleten
iyi aksamlar sn celik comak polho yu merak ediyorum 4.07 alti sikinti demistiniz ne dusunuyorsunuz simdi ki fiyati hakkinda
İyi akşamlar çelik hocam, odaş, Tire, ozgyo ve ostim hakkında yorum alabilir miyiz
Hayırlı akşamlar hocam SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok tesekkur ederim sn celik hocam Allah razi olsun
Endeks için 1140 ve 1132 ara destek 1120 ana destek ,1155 üzeri 1170 ve 1182 dirençleri takip edeceğim.
Ostim, yayla ve rheag %50 fibo oranında düzeltme yaptılar.
Afyon ise %62 fibo düzeltme yaparak dönüş yaptı. 1.750.000tl net kar geldi
zaten enerji girişim gyo sektöründe daha cok marj var bazı acıklamalarla özellikle gyo sektörüne can ve heyecan gelebilir
Celik hocam ve tüm arkadaşlara iyi geceler . Afyon kardan zarara geçmiş. Gerçekten bence çok çok iyi . Karanlık odadan da yükselerek çıkmış. Trend için baktigim kadarıyla 4.39 üstü kapanış larda mükemmel olur . Pazartesi çoğu kâğıdın olduğu gibi direnç ve destekleri hafifte olsa değişti. Fakat Afyon yarınki açılış ve kapanışlar önemli . 4.39 üstünde ayrı bir seyir izler . Tabiiki endeks aşırı bozulmaz ise ...
yine baya ders çalıştım cuma aylık kapanışı izleyecez artık şimdi yatma zamanı cümleten iyi geceler ..mevlit kandiliniz mubarek olsun RABBİM ümmeti muhammede sağlık sıhhat huzur versin İNŞALLAH