algılarralliye dönmusken ben olsam yukardan açar verirdim gelen alıcıya malı
Printable View
algılarralliye dönmusken ben olsam yukardan açar verirdim gelen alıcıya malı
Moodys arada kaynadı mı,şimdi?:)
sur bakalim pala dayı o kadar shortcuyu yakaladın , gün kaynaşma günü..:)
Gap olmadan açılsa yavaş yavaş yukarı sürse daha çok şortçu toplamaz mı? Palaya şortçu lazım şortçuyu biçmek şu aşamada işine gelmeyecektir.
artı actı emanuke...dolardaki zayıf yeşillikte yetmedi eksi açmaya...
Koskoca Moodys haberini yedi ve artı açtı inanılmaz bir borsa...
Gercekten rezilsin pala utanmasa eksi acacakti
1244 den long arttirdim
welcome to badem style :he:
Başlık tam sirk olmuş...biri diyor bu kadar güçlü borsa olur mu, öbürü diyor nasıl bu kadar zayıf açtı
Moddy nin önüne koyduğun o koskoca kelimesini bi sil önce , moodynin önüne koyacan kelime KALLEŞ dansöz moody , kıvırtan moody desen daha doğru olur adamlar kafalarına göre not yazıyor kardeşim lütfen , böyle kaypak kuypak tamamen siyasi politik açıklamalar yapan kuruluşlara prim vermeyin.Siz bunları gözünüzde büyüttükçe kaybedersiniz.
Zibilyon gundur ralli yapan dow +1
Haketten ölmüş burasi
Kapanis 2000 uzeri beklentim devam
Not riski bitmis
Orus reis geri vitese takmış akdeniz riski bitmis
Tum dunya +1 üzerinde
Daha senin gitmen icin ne gerekiyor
Yete gali ya yatay yatay ahali
Sıkıldı
Ralli edelim gayri bu ne yahu
Soldan big long sağdan teb long ortadan çiti long alıverelim ortaya dayılarım 🤗
Enerji*ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, "Oruç Reis bugüne kadar söz konusu sahada 3525 kilometrelik*sismik veri toplama işlemini gerçekleştirmiştir. Gemi, ikmal ve bakım işlemlerinin ardından sismik arama ve araştırma faaliyetlerine devam edecektir." açıklamasını yaptı.*
Haydi iyi vuruşmalar dilerim
124.800 e kalın lot koymuşlar
Birazdan delip geçer DİE düşünüyorum
Rusya'da yeni tip koronavirüs tespit edilenlerin sayısı 1 milyon 57 bin 362’ye, ölü sayısı 18 bin 484’e çıktı.
Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezinden yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 5 bin 488 kişide daha Covid-19 tespit edilmesiyle vaka sayısı 1 milyon 57 bin 362’ye yükseldi.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/duny...-vaka-41609805
—-///
3 Mart’tan bu yana, Ukrayna’da tespit edilen toplam vaka sayısı 148 bin 756’ya yükseldi.
11 Eylül sabahı itibariyle, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin toplam sayısı 3076’ya çıkarken,
24 saatte tespit edilen yeni vaka 3 144 olarak açıklandı.
Ukrayna’nın başkenti Kiev, 14 Eylül’den itibaren, karantinada ‘turuncu bölge’ye dahil edilecek.
https://ukrturk.net/koronaviruste-ye...-3-bini-gecti/
—-///
Yeni tip koronavirüs (Kovid-199 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı Fas'ta 1578'e, Lübnan'da 241'e, Filistin'de 250'ye, Ürdün'de 24'e yükseldi.
Arap ülkelerinde koronavirüs kaynaklı can kayıpları arttı
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/ara...artti-41610526
—///
Araplarda ve Doğu bloğu ülkelerinde, Rusya, Ukrayna, Belarus ta vakalar ve ölümler aşırı hızlı artıyor.
Rusya aşı dağıttım diyor lakin vakalar ve ölümler halen çok hızlı artıyor, çok ilginç.
Bildiğim halen burlardan turist geliyor. Turizm de çalışan havayollarında çalışan ya da turizm illerimizde yaşayanların çok dikkat etmesi gerek.
Son 1 haftada Arap ve doğu bloğu ,ülkelerinde inanılmaz vaka ve ölüm artışları var..
Lütfen bireysel önlemlerinize dikkat edin. Sosyal mesafe, maske, hijyen.
—////
Bu yüzden ,Gıda, Sağlık, İlaç ve Kimya sektörümüz, Savunma sanayi sektörümüz kadar stratejik bir öneme haiz.
Dow + 1.30
Nasd** + 1.8
Kalk kos len sende herkes uzaya cikti
Dokunma bana ya ugrasma benle yatcam ben
Bu esegi dove dove ralli yaptircam
sanayi üretim rakamları kötü mü geldi neden gevşedik
volatil bir gün olacak gibi..bakalım hangi hisseler abartacak +/-..
engelleyın... alıntı da yapmayın, bız de gormek zorunda kalıyoruz alıntı yapınca...
yönetime defalarca şikayet etttim.. ama sonuç alınmıyor.. bariz trol.. forumu sabote ediyor..
evet endeks30 şu anda 100 puan (eski sistem) artıda.. her türlü süprizin olabileceğini elbette biliyorum.. ama sanki hayvan terli zorlanıyor.. gap beklentilerini karşılamadı..aylardır kümülatif biriken bir dengesizlik var hisselerde.. bazıları çok primli bazısı sürünüyor..
bu aslında endeksin ciddi düşmesini engelleyebilecek unsurlardan birisi çünkü senaryo zenginliği var piyasa yapıcı açısından..ayrıca dolar cinsinden mart dibindeyiz.. daha da düşebilir .ona sözüm yok.. ama enteresan bir volatilite eşliğinde olacak her şey.. volatiliteyi endeksin düşmesi veya çıkması bağlamında değil ona ek olarak üstüne binmiş modüle dalga gibi derin tepe ve vadiler (hisse hareketleri) ile bekliyorum.. sürekli sağ sol kroşe yiyen boksör gibi..
14.09.2020 10:15:49 çavuşoğlu: Yaptırım beklemiyorum ama böyle bir ihtimal de var - ntv
14.09.2020 10:11:27 çavuşoğlu: Barbaros ve yavuz çalışmalarına devam ediyor- ntv
cuma gece alınan LONG poz.kapatıldı..En azından zarar yok..
Bu kadarmıydı yani
DSÖ uyardı: Ekim ve Kasım ayında ölümler artabilir.
normalde eksi açıp artı kapamalıydı...artı açtı eksi kaparmı acaba?kerem babada longları. kapattı bir umuttur şortla yaşamak:)
https://i.imgyukle.com/2020/09/14/xlSdMq.png
endeks 30..
yükselen ilk 5 vs düşen ilk beş..
ilginç olan şort 24 dahil tüm ky bu sefer longdan parayı vurdu galiba tek zarar palada görünüyor...ama realize yapmadılarsa pala filmi terse çevirebilir...yaprak dökümünde şevketi kumara alıştırmak için ilk birkaç el acayip para kazandırdılar ...sonra şevket kendi kendine dediki bu enayileri yolarım ben hepsi salak bunların dedi...sonunda tabi masanın palaları kazandı şevketde yaptıı borçlarla kaldı...yani demem o ki bazen kumarda alıştırmak için masanın buyukleri sana avans verir, işte ozaman tam kalkman gereken andır..yoksa sonun yaprak dökümü olur...