Ne deseler inanacak halde misin yani ? )..
Printable View
Faiz artisi reel ekonomiyi canlandircak. Net
Su an ztn 15 den faizler
Yapacagi sey abuk sabuk aradaki farki duzeltup 10.25 olani
Yabanciyi gel babayigit diyecek
Yabanci geldikce reel faiz dusecek
Sonra mb de dusurmeye baslayacak.
Faiz artsin gosterge 12 ye kisa surede iner
Dolarcilar ve shortcular son dualarini ediyor
Reyizz kurtar bizi
Yılların dolar ve shortcu dostu reyiz
Birkez olsun long ve tl den yana olacak mi
Buyuk gun
Reel sektöre uzak arkadaşlar var. 3 lira paradan para kazanacak diye sallayıp duruyor. Biraz kafayı ekrandan çıkarıp pencereden dışarı uzatın. 2018 ile karıştırmayın.
Bugün faiz demek iflas demek, işsizlik demek, kendi tabanında mırıldanmalar demek. Haliyle gidişini kesinleştirmek demek. Daha yeni 4 çalışanımı çıkardım. Kaçtan faiz verecek, önceki borcu yüksek faizden mi yapılandıracak? Dünya yine kapanıyor. En az bahara kadar iş yok. Kalan çalışanları idare edemem.
Acı reçete...
ortak akılla karar aliciyik dedilerdi. dur bakalım ortak nasıl ?
Ihracat duser piyasa biter uhuhuhuhu :halay:
2018 krizine ara veren sert faiz arttirimi idi :yes:
O faiz artmasa gorurduk reel piyasayi
1448 altına bırakmıyorlar, ben mb nin yerinde olsam hiç fayiz artışı yapmam
reel faiz şu an için kaçta.?
min ne kadar artış gerekli.?
o kadar artış yapabilir mi.?
o zaman;
oyna devamke..
Maalesef anlamakta zorlanıyorsun. Ben dolarcı değilim. Dolardan para kazanılmaz. Paramı dolarda tutmamın sebebi dolara aşık olmam da değil. Ver yüksek faiz bozayım dolarları kapatayım dükkanı yatarak para kazanayım banane niye stres olayım. Ama bencil değilim. Ülkenin geleceği çocuklarımızın geleceği demek.
Omurga sahibi olmak lazım. Cebine 3 lira girince yalayıp yutup 3 lira çıkınca en ağır sözleri söylemeyeceksin.
bugün 14:30 da geçen haftanın yabancı işlemleri açıklanacak...görelim bakalım ne yapmış yabancı...
Faiz artmazsa
Dolar euro twiter da top trend olacak
Hükümet istifa sloganlari
Ekşi de 3 baslik acilacak
Oylar düşecek
Damat haklimiydi diyecek akp liler fatura reyize kesilce (burasi cok çokomelli) damat faktoru de var
İmf nin derin resesyon geliyor dediği zamanda faiz artarsa ne olur sanayicinin hali.
600 puan faiz artarsa aynen faize geçerim.
Faiz artmayacak.
Borsa kurban edilecek bence.
Uzun vade tahvil 11.90... Her türlü long faizi az artırırsa komple mala girerim şu an oranım %70
Doların daha fazla düşmesine izin verilmemeli,dolayısıyla faiz arttırılsa bile 200 baz puanı geçmemeli...faiz lobisine boyun eğilmemeli...
20 gram teneke,
10 endekis lönk,
fırla pala,
piyasa fırlama
nasıl olurmuş görsün. asds. :he:
ingilizcesi go go go imiş. :he:
Borsalar zaten düşecek diyecekler.
Bari faiz vermeyelim.
Dowda önce bizde -%10
Benim anladığım bu faiz kararı ben geldim. Piyasa ya uygun olarak hareket edeceğim algısı güveni oluşturacak başka da bir etkisi olmaz. Bunu piyasa yiyecek ki yemeyecek mi
Enflasyona göre artış olursa 250 faize (glp)göre olursa 450 gelecek
1457 2. parti long sistem hala short ben çıtır long oldum nette.
MERKEZ BANKASININ RESMİ FAİZİ 10.25...BANKALARA İSE 14.25 DEN UYGULUYOR FAİZİ..bunun eşitlenmesi lazım..yani 400 puan arttığında faiz artmamış oluyor gerçekte..olacak olan da budur..
250 iyidir bütün marjı yemez. kur çok zıplarsa vurur gene +200