5000 puan alan 225 bassa ne olur
Printable View
Stockgeneration un fikirlerine değer veririm. Ama bence düzeltme henuz bitmedi. Kimsenin lafıyla pozisyon açmayın sonu pişmanlık olur, izleyelim bakalım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/5xXXxS.png
usd nin buradan aşağı veya yukarı hareketlenişi endex 30 tarafta 2 veya 3 neden olacaktır (bkz yukarıdaki analiz)
Böyle devam etsinler, kripto paraların önünü açarlar.
Alexandria Ocasio-Cortez
@AOC
This is unacceptable.
We now need to know more about
@RobinhoodApp
’s decision to block retail investors from purchasing stock while hedge funds are freely able to trade the stock as they see fit.
As a member of the Financial Services Cmte, I’d support a hearing if necessary.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/I4EQh5.png
https://i.hizliresim.com/HSNA9y.png
https://i.hizliresim.com/Ugr9yF.png
Kavurmacı abla,
Bak bunlar hepsi en diplere yakın yerlerden alınıp terede edilerek , OBO ile biten YONCA hatıraları.
Çıkmışın malsız mı kaldın abicim diyorsun.
Herşeyin vakti saati vardır.
Bazen bir gülme geliyo insanın içinden şöyle derinlerden )..
Neyse, ıskalamış gibi yine, öyle görünüyo yani en azından, anlatıp yazdıklarından ve hatta her halinden..
Mukadderat..
%1.35 eksi gordum demin viop30'da ne oldu?
vob akşam seansında ne oluyor bilen var mı...sert verdiler
Milyarlar kaybeden yakışıklı Fon yöneticileri...
https://i.hizliresim.com/faYmDx.png
Gabriel Plotkin tarafından kurulan 12,5 milyar dolarlık hedge fonu Melvin Capital,
bir SEC dosyasında fonun GameStop'ta büyük bir kısa pozisyona sahip olduğunu ortaya çıkardıktan sonra Reddit kampanyasının ana hedeflerinden biri oldu...
Bir Reddit kullanıcısı Çarşamba sabahı şöyle yazdı:
Hafta sonunda (hatta günün sonunda), Plotkin, starbucks'ta yarı zamanlı çalışan bir üniversite öğrencisinden 50.000'den daha az borca sahip olacak.
New York Mets'in sahibi Steve Cohen de çalkantılı duruma maruz kaldı,
Point72 Varlık Yönetimi, Ken Griffin'in Citadel firması ile Pazartesi günü mücadele fonuna yardım etmek için 2.75 milyar dolarlık bir kurtarma paketi enjekte etmek için bir araya geldi.
Twitter'da GameStop durumunun takımın maaş bordrosunu etkileyip etkilemeyeceğini soran endişeli bir Mets hayranına yanıt veren Cohen, Neden birinin diğeriyle bir ilgisi olsun ki diye yazdı.
Kaynaklar, Wall Street Journal'a verdiği demeçte, yıla yaklaşık 3,5 milyar dolar ile başlayan bir New York hedge fonu olan Maplelane Capital LLC'nin, düşüş eğilimi gösteren GameStop konumu ile Çarşamba gününe kadar yaklaşık yüzde 30 düşüş gösterdi .
GameStop'un en büyük bireysel hissedarı Ryan Cohen,
son iki hafta içinde yüzde 13 hissesinin değerinde 2 milyar dolardan fazla artış gördü.
Bu ay GameStop yönetim kuruluna katılan Chewy kurucu ortağı, başlangıçta hisse için yaklaşık
76 milyon dolar ödedi ve net değerinin son iki hafta içinde saatte yaklaşık 6 milyon dolar arttığını gördü.
Bu arada, bir subprime otomobil kreditörünün eski CEO'su olan yatırımcı Donald Foss,
yüzde 5 hissesini yaklaşık 800 milyon dolar artırdı ve GameStop CEO'su George Sherman'ın yüzde 3,4 hissesi yaklaşık 500 milyon dolar arttı.
Ya bırakın sidik yarışını
Piyasa şıkır şıkır para dağıtıyor
Nasiplenin
Enerjinizi palaya harcayın
Akşam akşam 1000 puan verdi alooo!!!
1587 pin attı
Çarşamba Perşembe günü kavurma yapanlar .
Benim güçlü sat sinyali verdiğimi görüp mü geldiler acaba .
Kimsede tık yok hepsi bir anda geldi
Yoksa daha önceden vardı da gelip paylaşmaya cesaretleri mi yoktu ,
Aklımda deli sorular
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
halen yoğun satış var badem spor kulağı deliktir.
2’şer günde bu arkadaşlar dinlensinler .. Birbirinize sataşmayı bırakana kadar bu cezayı size uygulayacağım arkadaşlar .. Defalarca kez uyardık birbirinizin fikirlerini beğenmek zorunda değilsiniz ama hakaret edecek kadar ileri giden mesajlarınız var ve hep aynı kişiler ..
Viobu bilmiyorum. Daha önce bahsettiğim yapı kredi ve bofa nin robotundan vahsernio ışık Ökte. Ben beş tabe kâğıtta işlem yapıyorum. Yapı kredinin spot da hisse de yaptığı işlemi çözdü. Bofa yi çözemedim. Ama %2-3 oynatıyor.
bir süre işlem yapmıyorum tuhaf şeyler oluyor....
kendı sahsı gorusum....bu duzeltme felan degıl.....180 bence olmaz.......bu satıs devam eder....pazartesı aylık kapanıs...senaryoma gore 160 161 cıvarı en yuksek kapanır....168 gecerse benım senaryom.cop once subat ayında 138 gorecek...sonra martta 124...çok ıddıalı ama budur...rakamları ayın 10.guncelleyecem...ılacak demıyorum ama oyle dusunuyorum
Yönetici gelmiş savaşma sıvış moduna geçip kaybolayım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
sıkıntı yok, 1588 e lönk yazılmıştım pala onu verdi. flat olmaz sensiz rallimi olurmuş dedi :he:
Son fiyat nedir?
Güncel fiyat 1.607,500 satış kademesi...
Hocam bu volalitede normal değil mi? Zaten akşam seansına güvenip sığ tahtada işlem yapmak bence sıkıntı oluşturur,
bu arada dow endeksine 15 dakikalıkta bakınca bir kanal görünüyor, tabi kırarsa ayrı bir durum ama gevşeme olursa veya yarına satış yer ise o zaman orada da bazı şeyler yavaş yavaş tersine dönüyor diyebiliriz gibi gibi geliyor, sizler ne dersiniz
oralara varabileceğini zannetmem, dow her an çatlayabilirim havasında, gözü yere yakın bakıyor bana, bugün vermezse yarın futures eksi başlar, yani vadeli 1610-1620 geçemeden aşağı salınmaya başlar diye tahmin ediyorum, yarın kırmızı kapatır
satış havası 1 ileri 2 geri modunda 5-10 gün sürebilir, arada bugünkü gibi short squeeze fırsatları verebilir ama ben short only bakacam gibi şubat ortasına
Yine verir diye alt kademelere girenler oldu.
Bu sefer alıyormuş.
Herhalde yanlış emir göndermiştir. Bunu iptal edebilir mi?
:yahoo::party:
satıs beklentısı degıl....yukarı cıkarken...haftalık 3k koyarak yavas yavas gıttı bazen 5k....sımdı 3k .4k verıo...hesabıma gore 161 ustu maksımum 162 ustu kapamamsı lazım....ama 1.2 gun yukarı alabılır....ters poz ıcın...bugun gordugu yerı daha sonra tekrar gorecek...bu arad evet yarın sonmus....tesekkur ederım.....varant opsıyon vb unutmayın...volatıl olacak
bu akşam seansı saçmalık...bomboş kademelere işlemler oluyor...muhtemelen robot satışlarıydı o satışlar çünkü manuel emir o kadar hızlı inmez...yok akşam seansı kutucuğunu işaretle yok limit fiyat gir falan manuel işi değil...robotlar tetiklendi...
abı bı ara yukarı boyle bır bar vardı..hatırlarmısınız....sonra oraya gıttı.....haahaaha....sınyal mı cakıo.....acaba toplamda 3k varmıydu....sort mu acıyorlar