Şerro: 8,1995
Printable View
Şerro: 8,1995
ENAG
@ENAGRUP
·
11m
ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Mart 2021:
ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi Mart ayında %3.36 arttı.
Türkiye'de Mart ayında TUFE aylık %1,08(Beklenti %1,04), yıllık %16,19(Beklenti %16,14) oldu.
Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %31,20, aylık %4,13 arttı-TÜİK
Üfe'deki artış yeterli ipucunu veriyor......
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurt dışı Bir kaç Analistin
Bizim piyasamızda izlediğini söylediği
En önde ki sektörler:
Otomotiv
Sağlık/İlaç/Aşı
Beyaz Eşya
Halen virüs ün dünyada çok etkili olması
Ve bu 3 ana ihtiyaç sektörünün
Geçen sene en önde gittiğini
Gelecek yakın zamanda da bu 3 sektörün başı çekeceğini söyledi..
Alt müşterilerine de genelde bu raporlamayı yapıyorlarmış..
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://pbs.twimg.com/media/EyH0ntkX...g&name=900x900
Ya Crash çı olacaksın.!!!
Yada traşçı.!!!!:oleyo:
Bırakın indirimi, en geç Haziran toplantısında faiz artırımı yapılması potada .
Sayın hkm,bu iyi niyetinize hayranım,Zafer Bey in dediği gibi saydıklarınızdan bazıları devretmedi,devrettirildi,ayrıca daha evvel ülkemizde bir şekilde güçler ayrılığı vardı,bir siyasi farklı amaçlar taşıdığında bu kurumlar fren vazifesi görüyordu,şimdi??? yargıtay hakimi bugün niyet açıklıyor bildiri hakkında,yarın bu insanların davası bu adamın önüne gelecek,daha ne kadar açık konuşabiliriz ki...
ÜFE olmuş % 31
Ve sayın başkandan enflasyon rakamları ile ilgili en ufak bir yorum dahi göremedik.
Devredecek/devretmeyecek tartışmasına girmeyeceğim, tüm muhalefetin yapacağı şey her ortam da yargılanacaklar söylemi olmalı, kimlerin yargılanacağı ise muğlâk bırakılmalı.
Is'te bizde sorun bu, devrettirilme mekanizmasi yok.
Ondan muz cumhuriyeti diyoruz ya.
Adam, Anayasa'da yazan ifade hurriyetini takmiyor, yanindaki dingil, HDP'yi kapatmiyor diye, Anayasayi kaldirmak derdinde.
Boyle olmaz.
Vatanin savunma refleksini yok edersiniz.
malumunuz üfede ki artışın 31 e ulaşması durumun vehametini ortaya koyuyor üretici artan maliyetleri tüketiciye henüz tam olarak geçirememiş pardon yansıtamamış
Allah Üfenin 69 olmasının şerri,nden korusun bizi 31 üfede biz bu haldeysek 69 da ki durumu hiç öngöremiyorum
bu arada faiz topiğinde 18,50 den 19 dan 300 gün 500 gün bağladım diyen tüm haramzade faizcilerede geçirmiş özür geçmiş olsun:)
spordan yeni geldim kahvaltı ederken anca bu kadar yorum
bu arada hereks faiz indirimini unutsun arttırmalar bile sabit bırakacakalr 2 ay en az
NOT: Finlandiya 'da 1 yılda yaşanan Fitne-fücur ülkemizde 1 hafta da yaşanıyor. bu hızı iyi takip ediyoruz gerçekten forumdan entellektüel birini alıp baltık ülkelerinden birinin başına koysalar ülkeleri uçar :wu:
Berna laçin basın kartı nedeniyle aşı olmuş yazık bu millete,
Pandeminin riski ile başından beri çalışanları (sağlık çalışanları neyseki aşı oldu) ne arayan var ne soran
berna lacinGlowing star
@bernalacin35
·
17h
Aşı ile ilgili
-ENabız’dan aşı geldiyse gidip yaptıracaksın, devir hakkı yok, aşı karşıtlığının anlamı yok.
-Basın çalışanlarına aşı önceliğini ben de yeni öğrendim. Ama sadece kartı olanlara imiş bu da bence doğru değil. Tüm 212’liler aşılanmalı.
-Önce öğretmenler aşılanmalı
https://m.haberturk.com/yazarlar/fat...nalinci-keseri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orhan BAKIRCI
@Orhan_Bakirci
·
3h
Ali Babacan: "Bir uyarı yapıyorum, Vatandaşlarımız çok dikkat etsin! Hükümet 103 Amiral bildirisini öyle bir kullanacak ki, bundan sonra Kanal İstanbul'u istemiyorum diyen darbeci ilan edilecek."
https://twitter.com/Orhan_Bakirci/st...85960994652160
Önce öğretmen asilanmali diyenin kusura bakmayın önce basın kartı olan asilanmali diyenden hiç bir farkı yok. Onu hiç ciddiye alamam. Hatta iddia ediyorum oňlardan da alçakça düşünüyor.
Önce bekci,polis,jandarma asilanmali sağlıkçılar kadar çalışan bir kurum ve sürekli dışarda korona denetimde, saat olarak ise en az çalışanı haftada 6 gün çalışan bir kurumla haftada 2 gün gideni bir tutmak haa...
korona ile bizzat baş başa olan güvenlik görevlisi iken ogretmen ise yine bir çoğu dönem evdelerde olan öğretmen olsun haa..
Kaç öğretmen koronadan vefaat etmiş görevden kaptığı koronadan once öğretmen olsun haa.
Gorevden dolayi vefaat eden polis asker sayısı keşke açıklansada bı kapasaniz o lanet çenenizi ogretmende öğretmen yeter be.
Ya zaten çoğu zaman evdeler. Kusura bakmayın da önce öğretmen diyenleri hiç ciddiye almıyorum hatta basina önce diyenden daha alçakça görüyorum.
İşte bunun için kendini düşünen kendi çevresini düşünen insanlar oldukça bir tek kendini gören lanet insanlariz. İşte bunun için Allah hepimizin belasını verdi veriyor ve verecek
ANLAMAK İCİN DİNLE CEVAP VERMEK İCİN DEĞİL
Ya arkadaş eleştirelim olanları da ama önce öğretmen demek polis asker varken önce öğretmen diyen bence kusura bakmayın da önce 212 diyenden asla ve asla hiç bir farkı yoktur. Bu net. Ha bence bu daha alçakçadir ama bu tartışma konusu olabilir.
Ben darbe veya muhtıra vs. şeklinde almıyorum, sizin de almayacağınıza eminim... Ama bu topicteki insanların eğitim seviyesi ile dışarıdaki halkın eğitim seviyesi aynı değil, halkın çooook büyük bir kısmı bu şekilde alacak. Bu 103 şahıs eski bürokrat, dışişleri mensubu, politikacı vs değiller, bunlar eski asker....
Bunlar yaptıkları açıklamanın bir adım sonrasını hesap edememişlerse çok yazık. Birileri için tam "Allahın bir lütfu" oldu.
"her şey iktidara yarıyorsa konuşmasın mı" cümleniz çok saçma. Zira her şey iktidara yaramıyor, bunun farkında değilseniz en son yerel seçim sonuçlarına bakın...Ayrıca olayın iktidara yaradığını da itiraf etmişsiniz bu cümlenizle.
Bu ülkede muhalefetin iktidara gelememesinin en büyük nedeni muhalefete muhalefet eden sözde muhaliflerdir...Onlar yüzünden ülke muz cumhuriyetine döndü ve belli ki halen akıllanmamışlar, halen yaşadıkları toplumu tanıyamamışlar...
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bir örnek daha. Öğretmenler haftanın 4 günü gidiyor okula. Öğrenciler dönüşümlü iki gün gidiyor. İdareciler 5 gün okulda olmak zorunda. Hiç okul olmayan zamanlar dahil. Tabi yine de özellikle polislere aşı vurulmalı. Halkla teması çok fazla olduğu icin. Öğretmene aşı olayı da aslında salgını azaltmak için önemliydi. Haftada 4 gün kapalı alanda 30 kişiyle birlikte olunca, her hasta olan öğretmen tüm öğrenci ve ailelerinin kesin olarak korona olması anlamına geliyor. Kapalı dar alanda 6 saat maske yeterli olmaz.
Ben bu basın mensuplarını anlamadım. Öğretmenleri ise nispeten kabul ederim. Kargocular, bankacılar, market çalışanları, toplu taşımada çalışanlar, polis, zabıta vb. Bu kesim pandeminin başından beri aralıksız çalıştı. Biz evde otururken onlar durmadı. Ne meslek hastalığı diyen var. Ne tv’de yer veren var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilk meslek gurubu sağlıkçılardı sonra yaşlıbakımevlerinde çalışanlar ve kalanlardı sonra polis ve zabıta olmalıydı araya tsk mensuplarını sıkıştırdılar eğer erlerle birlikte vurulsa hatta eşleri ile vurulsa mantıklı olurdu ama öyle yapmadılar. şu anda işini ayarlayan her kurum öne geçiyor ama çok saçma bi şekilde eşlerine değil sadece çalışanlara vuruyorlar dediğim giii sayıştayda çaycıya bile vurdular
benjoyu gene kim satıyor :he:
Benim mesajım net kimse kusura bakmasın isteyen istediği tepkiyi versin umurunda değil.
Korona asinsinda once ogretmen diyen öncelik 212 diyenden hiçbir ama hiçbir farkı yoktur. Niye biliyor musunuz o diyor ki "öğretmeni görmüyorlar" eee sende polisi jandarmayı görmüyorsun o ne olacak.
Eski Donanma Komutanı Güner: Asker karşıtlığı hortladı
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...tladi-6354729/
Bakın yukarıdaki komutanın söylediği şey ACI ama GERÇEK. Buradaki bir kısım arkadaşlar halen bu gerçeği anlamamışlar. Bu emekli (veya muvazzaf) askerlerin iktidar aleyhindeki her konuşması ve davranışı (konuşmanın içeriği doğru ve haklı olsa dahi) iktidara yarar...
vekiilere eşleri ile birlikte vurdular