-
https://www.capital.com.tr/haberler/...llar-getiriyor
AB, akıllı telefon ve tablet üreticilerine katı kurallar getiriyor
Yazılım güncelleme ürün performansını ve enerji tüketimini olumsuz etkileyemeyecek. 15 farklı yedek parça 5 yıl boyunca tedarik edilecek.
...
-
sevinmeli miyim?
bir insan vob sayfasında nasıl sevine bilir ??
mümkün mü?
y.t.d.
-
Gyo konuşulmuş.
Tekniği bilmem.
Temel olarak ( PD dd filan değil harbi harbi gelecekteki nakit alışı olarak ) bana göre en ucuz gyo tartışmasız Özak tir.
Gidemedi, gitmiyor komik fiyatlarda kaldı. Vardır elbet sebebi ama inanılmaz ucuz buluyorum param kaldıkça alıyorum.
-
-
-
ARKADASLAR bakın ford şişe tupras bu fiyatları hayatta bulamayacaksınız :)) bankalarda keza
-
Veri iyi geldi hadi devlet bankalarını tavana sürelim. Hadi oleyyy. bu ne abi?
-
verının ıyı gelmesı ıyı mı kotu mu sızce fed toplantısı oncesi
-
laan bıraakk piston gene bize düştü ayıcıklarım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
-
-
Dün videolarda bankalarda short zamanı geldi deniyordu, yine ters hareket oldu gibi.
-
Sabah 3540
Akşam 3640
Yine 10 bin puan çizdi attılar.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yürek dayanmaz, geride kaldı diye inatla aldım YKBNK'da yevmiyeyi kurtardık, satınca daha da gitti.
-
-
Şaka gibi düştü düşecek artık gitmez yeter derken bankalar yüzde yüzü geçti. Çok güzel izledim bir süre sonra attılar beni :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Pankaları soyuyorlar nerde devlet
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tüm bankaları tavanlayıp hafta finalini yapacaklar herhalde.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
çocugun okul parası çıktı...
-
yine keklendiniz is c kitlemasyon :))) bari albaraka alın 4 saatlıkı muazazaam
-
Olay hisse ve vadeli short pozisyonlarına yönelik deniyordu. Yükseliş için sebeb yok deniyor. Bankalar 9 aylıktan sonra o kadar kar elde edemeyebilir deniyordu.
-
-
ya endeks tavan kapatsa ne yazar bankalar hariç giden kağıt yok ki. yerin dibine batsın böyle yükseliş.
-
Tutti furitti gibi oldu bugun :)
Bu bademler işi biliyor .
son 1 haftaya kadar herşey güzeldi , aklımızı alıyorlar gir çık yapmaktan:drunk:
-
Bankalara S-400 kilitlemesi yaptı herif.
-
geçen yıl 9,21 e aldığım sütaş cacık bu sene 25 lira olmuş sorsan enflasyon 80 derler :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
-
Herkes pankalar da trade ediyor..
Diğer kağıtları ocakta bırakıp geliyorlar...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Şimdi burada bi veriyormuşşş..
Kapanış 1-
Falann yani..Mesela...
:drunk:
-
Bence YKBNK mazottu vatandaş yüklendi, akşam gerileyebilir diye içimden geçiyor.
SAHOL de aynı olabilir.
-
Düğünde takılan takılardan zengin oldum yerine ucuzdan banka aldım tepeden sattım denilir artık.
-
3 bankam tavandır...
3662.5 shor denedim ve kapattım.
-
16 agustos mesajı..yazdıktan 6 saat sonra sp500 dediğim terden zirve gördü ve aşağı hareket başladı...ama bıst100 de ki öngörü tutmadı..zaten bıst100 ü globale endeksi konuşurdum..ama globali takmadığından ,yanıldım..
https://i.hizliresim.com/1dcxgez.PNG
-
TV'de sen almıyosun ben almıyorum kim alıyor bu bankaları tavan tavan gidiyor diyorlar. Konuk da bankalar enflasyon bazında kazanmıyor portföye almıyoruz vs diyor.
-
simdi size altın bir tuyo .... sigorta alın neden ? 2 x primlendi hatta 3 x onumuzdeki sene bu sirketler 3 x olur :))))
-
bu arada albaraka haftaya seri olur 4 saatlıkı kıramıyor 5 ten sonra denicek az sabır :))
-
İnsanlar atıyorum minimum 100 bin girip çıkabilecekleri bir kaç günlük hisse bakıyor.
Günlük ortalama hacmi 500 milyonun altındaki hisseler traderler için bence riskli.
-
isctr de akbank gibiydi sıra bakalım kimde yapı kredi bugun olmaz gibi sıraya baglamıslar bu bankalar 3o olcak en az YTD
-
BU ARADA CİMSA SEN tam bir maldinisin git kumda oyna biliyorum tutulmayacaksın ama agresif tuhaf islerin var
-
Way arkadaş iki saat bakmadık herif yine fışkırttırtmış :drunk:
İyi alıştı zalım boyuna fışkırttırıyo
-
AKBNK 70 cent olmuş.
12,85 TL ediyor kabaca.
https://i.hizliresim.com/kz2p6cq.jpg
-
eregl kardemir .. yerinden oynamıyr .. güya bist = eregl derler ... yazarken hareketlendi biraz :)))