Bugün borsa nasıl açılır, nasıl kapanır?
Printable View
Bugün borsa nasıl açılır, nasıl kapanır?
Konda,Artı1,Saros,Mak,Orc,Pi-ar,Gezici,Aksoy,Alf,Ser-ar...taa 1-2 yıl öncesinden K.Kılıçdaroğluı 'nu %50-%65 arası oy oranlarıyla kazanıyor diye gösteren Sahtekar-Algıcı-FONLANAN anket şirketleri...
Aklınızda olsun bu anket şirketlerinin verdiği rakamlara bakarak bundan sonra "KAZANDIK" demeyin.
Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir,milleti de satın alınamaz.
Bu arada Sonar,Genar,Optimar sonuçları en doğru bilen namuslu anket şirketleri olduklarını gösterdiler.
Açılışta çakarlar diye tahmin ediyorum, borsa belirsizliği sevmez.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankaların alıcılı devam edeceğini+
THY ve KOZAL'ın da destekleyeceğini umuyorum..
Milletin çoğunluğu, MIT veya Harvad'lı ekonomi hocalarınınyöeneteceği kadro yerine
Urfa Canlı hayvan pazarından celep Nebati'yi uygun gördü.. Durum bu
a-.İflas
b-Morotaryum.. hangisi önce olur göreceğiz..
Bay KEmal gelse.. değişir miydi? sanmam
BAy Recep'le benim EKONOMİK durumum ne olur?
Q7 yerine Q8 bakarım..
Arsam,evim,daireler ve döviz..oturduğun yerden nur yağacak üzerlerine..:)
İstanbul, İzmir, Ankara, Muğla'nın ilçelerindeki sonuçlara bakınca Oğan ve İnce oyları RTE oyları ile paralel gibi.
Kılıçdaroğlu eğitimli orta sınıftan oy almış gibi.
Eskiden Sol gecekondudan alırdı.
Durumu sosyologlar ve edebiyatçılar çözer.
https://i.hizliresim.com/c5bh2sl.jpg
Balıkesir, Aydın, Bursa da kısmen benzer.
https://i.hizliresim.com/a0n5063.jpg
Reel hayata bakacan her zaman bu rakamların falan pek önemi yok.
Araba bulunmuyor.
100 liraya mercimek çorbası içecek masa arıyorsun.
Market pahalı diyon ama boş market yok ve sonuç bu.
Reis ben faiz maiz istemem dediydi seçimden önce aynen devam dediydi.
Ben ekonomik planımı buna göre yaparım.
Şahsen %20 hissede girdim ikinci tur bekliyordum.
İkinci turu daha belirsiz bekliyordum orda yanıldım.
47 48 gibi oy oranları yok.
Kazanan net belli.
Bence borsa belirsizliği fiyatlamaz.
Belirsiz olan bir durum yok.
15 gün daha belli mayışlara bir iki zam daha gelir başka da bişi olmaz.
chp , sağa kayarak hata yaptı. sol tarafta kucaklayıcı olacaktı... bir çok isimi chp den dışladılar , ayrılanlar oldu... seçmen kitlesi olarak bakarsak ,proleteryadan özellikle alt proleteryadan chp'den sağa kayışlar oldu... chp merkez sağa yaklaştıkça , öznel evrensel ilke üretemez oldu. yeniden refah partisinin proleteryadan oy alması üzerinde çalışılması gereken bir vak'adır.
Trabzon, Samsun, Artvin, Antalya ilçelerinde durum. Olayın yüzme bilmek ile alakası pek yok.
Sokak röportajınca Of'da bir kahvehanede herkes CHP demişti röportaj yapan da şaşırdı. Muhtemelen namaz vakti idi.
https://i.hizliresim.com/aedhln9.jpg
Belirsizlik diye birşey yok artık. Sadece netlik 15 gün sonraya kaldı başkanlık seçimi için. Vekil seçimi bitti parlemento belli. Bu durumda piyasa artık kk yi istemez zaten secilmeside mucize. 20 yildor kazanamayan için son 5-6 gün başkanmis gibi yaşadı davrandı ona yeter. Deprem olundlca içten içe sevinip şimdi reis yıkıldı diyenlerde avucunu yaladı. Hatta o tipler şimdi depremzedelere beddua ediyor mustahak diyor. Herkesin niyeti bir seçimde ortaya çıktı. Bu milletin milli çıkarlar söz konusu olunca patates soğan umrunda olmadığını muhalefet anlamıştır artık. Sen terör semoetizanlarin oyunu alacağım derken sen vatanseverlerin oyunu alamadin.
Son hafta kk gelecek diye hangi hisseler yukselsiyse onların gazını alırlar. Her yerde yazılıyordu, jaybedecejketini anladıkları için reis yanlıları maldan çıkıyor deniliyordu eğer öyle birşey olduysa o abi geri gelir artık.
Dürüstlük, verdiği sözde durma, işini iyi yapma, iyi iş yapabilmek ve dünyayı anlamak için eğitim/okuma, rekabet ve dostluk için sevgiden önce karşılıklı saygı ve sınırlara riayet etme, gereksiz şahsi problem yaratmamak ve gereksiz sürtüşmelere girmemek, huzur, dünya nimetlerinden akıllıca yararlanma genelde tanıdığım CHP'lilerin özellikleri.
Yani CHP'liler normalde iyi insanlar ama RTE onları düşman gibi göstermeyi başarıyor.
Secim sonucu bellidir. 2. Turda olsa tayyip erdogan kazanmistir.. badem ve hukumete yakin hisseler cikar.. cok dusmuslerdi..
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek deva demokratin hic oyu bile yokmus.. 3 unu topla yuzde 1 anca olmus.. bu adamlar bedavadan bi ton vekillik aldi.. kilicdaroglu cok hatali...
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KK,Sinan Oğan için çekilirse ne olur? :)
Bence saçma olur, Bir şekilde %50+ olsun diye dua ediyorlardır.
Burada bir açıklama var ama tam anlaşılmıyor.
>>>>>>>
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-yanit-2080041
Öztürk'ün paylaşımı şu şekilde:
Oy pusulası değiştirilmez.
Adayın aldığı oylar geçersiz sayılmaz.
Çekilen adayın %50+1 alması durumunda ise 2. turda 2. aday ve 3. aday ikinci tura kalmış kabul edilir ve seçimler iki aday arasında gerçekleşir.
Finans Merkezi @AnlikDoviz
Türkiye'nin 5 yıllık CDS primi 70 baz puan artışla 576'ya yükseldi.
bunun anlamı ;Borsa belirsizliği sevmez...
CHP'ye oy atan yerlerde emlak vergilerine çok yüksek zam yaptılar, yine yapmaya devam ederler diye korkuyorum, havuz vergisi vs de uydurular ise durum sakat.
demekki neymiş her söylenene inanmamak gerekiyormuş
Sosyal medyada tüm ASTROLOGLAR ÇUVALLADI Maalesef BİLEMEDİ
millet astrologların ağzına bakıyordu boş laflarmış demek ki
Cehabe açısından tek olumlu şey şu Oy saymayı ve koordine olmayı öğrenmişler.
viop hemen devre kesti sanki :)
5720.00 den alis girmistim 5489.50 den gerceklesmis. Kar korkunc viobta. Haftaya guzel basladik.
bendeki veriye göre 5442 de al veren kendi çizgilerim ilk iki uyarıyla Satışa dönmüş bu günkü Viop -%5,77le sağlamlaştı san ki
Viop30 tabanı gördü ...malımızı aldık. .
Sonrakiler tabandan aldim. Ne oluyor??? Hisseleri dusunemiyorum acilista hepsi taban olabilir basta isc
Arkadaşlar bu sistemin tüm seçimlerde tam isabet olduğunu daha önce söyledim..Keramet bende değil zaten..AKILLLI PARAYI TAKİP EDEN SİSTEMLERDE...Cuma günü çok yazdım..umarım en azından poz. alınmamıştır...
Tüm anketler saçmaladı..Ben de şahsen ASLA BU KADAR oy beklemzdim..en fazla arada 1 puan beklerdim...HEPİMİZİ MANİPULE ETTİLER..Ama kendileri short poz. aldı...
Bunları yazdım sonra bir DALLAMA (CAHO) çıktı:'' abkanın dediğinin tersi olur..artı gap olur'' dedi...
arguman söyleyip beni tekzip etse gam yemem de...işkemden sallamasyon...
Suratının şeklini görmek isterdim.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vadeli tabana oturmuş. nasıl olsa yalancıya bir şey yapmıyorlar.