Hakkaten fışkırttırdı, way be
Gözünü kapa elini bastığın yer fışkırıyor :he:
Printable View
bugünde KOZAA
dörtlüleri yaka yaka emniyet şeridinde
sonra kşam tavan olur... dayu ben bilmedim, ben duymadım dimeyin
bunalrı yazarken grafik bakmıyorum ha... PALA'nın bir robotu var.. matrikste hissediyorsun, şeettiriyo, garip birşey yani
KRDMD gibi gibi... gibisi fazla bofa girmiş tahtaya
Her kağıdın bilançoyu iyi incelemej lazım ozkgy baktım bilançoya 5 milyar kar etmiş 30 milyonu esas faaliyet karı gerisi muhtemelen değerleme den o yüzden hisse başı 4 TL karı varken ekside kağıt.
NETAŞ, gogogogo
Yemişim VİOBUNU...
Üstadların hakkını yemeyelim:).10-15 hisseden 2 tanesi harika olabiliyor.Netaşı,ardyz,kfeini böyle bulmuştum.
Mutlaka kendi filtrenizden geçirmeniz gerekiyor.
Netaşı dediklerinde 44 liraydı..oradan 0.98 dolara yani 19 liraya indi...oradan şimdi 47 de tavan...
Tertemiz oldum.
Kalanlara bol şanslar.
Bende senin yazdığını biliyorum dolar bazlı dibindeydi ama geçen devte kesince korktum daha da bulaşmadım. Bu Ayhan başkanın gözü şaşı Brsan yerine Erciyes boruyu gördü. Brsan deseydi parayı ikiye katladım havaide parayı eziyorduk. Gerçi dün erbosani dün iki kez %5 lik aşağıdan yakaladım
Aynen üüüle abka abi vob yerine iyi fışkırttıran hisse bulan köşe olur :)
Gundinin etiket söküldü artık yeni tepemiz 7882
Varmı tepe işaretleyen bir cengaver
not alalım
krdmd..26,6
kozaa..56,8
Memocan burda mısın?
Herkes 2 li tepe mi bekliyor?:)
ve HERİF bunu biliyor:oleyo:
Alper sendeki yumurtanın birini kargo yap gönder la benim ki kırılmış yemiyor. Acil yolla.
Sakın benim boruya bulaşmayin sizin para büyük robot gelir boruyu beraber bize döşerler patron kağıdı bu.
Arkadaşlar benim tıpa düşmüş fazla olan varsa emanet verse bana bulunca geri vereyim
THY... A1 KAPİTAL satışta... o tamam
bankalara can vermeye çalışıyor
852250 ye lönk yazdım, hepsine vermedi... verdi
FDAX'ta bu rüzgarı yakalamışken günlükteki 859300 e gitmemiz lazım, sonra fırsat bulamayız
Targan dayı bir kağıt üç kez tavan bozuyorsa gözü toprağa bakıyordur tecrübem var bu konudaki
lönk verdiysen
190 kişiyiz... kıymalı pidelerin siparişini ver... dayunun ki bbibuçuk ossun
SPOT da BofA satışta, Garanti Yatırım alışta,
https://i.hizliresim.com/a6ymtrb.PNG
Evet yeni bir balik bulmanin zamani geldi
Bu baglamda ARCLK elf gozlerime takildi.
Hisse tarihi zirve seviyelerinde guzel konsolide oluyor.
Ay sonuna 200 lira etmez mi bence eder