BUGÜN BENDE BEKLİYORUM....iç sesim yükselecek diyor.....ama önce aşağı yukaRI HAREKETLE KORKU VERECEKLER GİBİ.....
Printable View
Arşiv Unutmaz
@ArsivUnutmaz
·
16s
Seyithan İzsiz:
ï¸''AK Parti, kuruluş değerlerini yitirdi, benim için doğru bir siyasi mecra olmaktan çıktı. Toplumu kutuplaştırdı, ötekileştirme tavan yaptı.''
(12 Mayıs 2023)
bu vatandaş dün alkışlarla rozet takılarak AKP ye yeniden geçmiş .:)
bu konuşmalardan sonra bu adamın eli sıkılıp partiye dahil edilmiş.
bugün de ben tamamım :oleyo:
https://i.hizliresim.com/a9xkl01.png
endeks pazartesine dek kırmızı kötü senaryo eylül ortasına dek AYI
AK Parti dün yapılan kuruluş yıl dönümü etkinliğinde başka partilerden 13 belediye başkanı ve 2 milletvekilinin transferini duyurmuştu. Kulislerde bugün ise başka detaylar konuşulmaya başlandı. AK Parti'nin önümüzdeki günlerde medyadan, akademiden ve iş dünyasından bazı isimleri bünyesine katacağı belirtildi.
https://www.tokathaber.com.tr/tokatt...-manda-yogurdu
Tokat'tan Dubai'ye Manda Yoğurdu...
Tokat'tan Dubai'ye 1 ton manda yoğurdu gönderildi.
geçenlerde son 2-3 yıl halka arz olan hisseler ne yapmış diye baktım kabaca.Zirvesinden %70, %80 düşen bile var. O tarafta çok büyük dümen döndü ve resmen büyük bir para el değiştirdi.,
öte yandan Türk tipi başkanlık sisteminde 2 doları yıllarca geçemedikten sonra borsa tamamen yerlileri kalınca 3.4 dolara gitti.
dolar cinsi böyle bir getiri dünyanın hiçbir yerinde kolay bulunmaz
var incelemesi tam 15 dakka sürdü
1077600'den atılan şortçunun gölü ofsayt... lönk kalecisi topu depti... 1081400 e kavuşacakmı
ekonominin kötü gidişini birilerinin üzerine yıkma, halkın içerisinde eyt lilerle çatışma çıkartma vb çabalar. 16 milyon emekli dediğinin içerisinde dul ve yetim aylığı alanlarda var. dul dediğin eşinin maaşının yarısını yetim ise 1/4 ünü alıyor. zaten aylık bağlanma oranı nedeniyle asgari ücretli oalrak elli yıl sigortalı çalışsan bile en düşük emekli maaşına bile ulaşamıyor maaşın.eyt liler sonrası 2000-2008 arası emeki olanlarda bitince yeni emekli olacak hemen herkes asgari aylık alacak.
sen sistemi revize etsene bi zahmet. böyle bir sistemde kim çalışmak ister ki?özendiricilik sıfır. zorunlu olmasa kimse sgk lı olmaz bu sistemle
komisyon dert değil, örneğin çok başarılı bir sisteminiz olsun öngörülemez kayma derdi başa bela, ama bu şekilde sıfır kayma ile trade edildiğinde komisyon çok bir bela olmuyor, tabi ki planımıza sadık kalarak işlem yaparsak, ama aracı kurum için iyi tabi yine de :oleyo:
Gönlüm ister yazarak canlı asksiyon yapayım ama benim boyumu aşıyor bu yaştan sonra, grafiği hazırla, internete upload et, aynı anda işlem yap, grafiği foruma at, neden aldığını, neden sattığını açıkla derken işlem ritmini kaçırıyorsun, bu tehlikeli bir durum bir trader için.
Birazda şans olucak, bugün petko yerine pegasusda şort açsaymışım mikemmel ötesi olucakmış.
Neyise
Ben yemeğe gidiyorum tohatlı dayucuğum hisse şortlarımı kapattım.
Endekis lönk devam
çift libero oynayoru
bülen korkmazı geçtikte... gökhan keskin :whistling: mümkün değil
1077650--1079900... 2 bing
FDAX.... yakacak yine BİSTİ
Bozkurt reisim hünkârım valizini hazırla afirigaya gidiyon gara oğlanların verdiği süre dolmuş yeni işin için gidiyorsun.
Bu Virüs sadece Türklere bulaşacak herhalde :)
Gündoğan süt diye bir hisse halka arz oluyor prof Dr Selçuk Öktem hoca onunla ilgili bir program yaptı. Hisse değerinin 4 katı üstünden arz oluyor raporda varmış. Forma peynir yapıyor süt alacak parası yok kredisi de muhtemelen bitik. Bunu bir yolunu bulup halka ediyorlar. Muhtemelen rüşvet dönüyor onda.
gaptırdık malı :drunk:
Benim için 12.00-16.00 arası saatlik ve 240 dk da hacim ve çuval hareketi.
16.00 dan sonraki hareket bugun yön hareketi olucak benim graflarda.
denize gideyim kolay gelsin.
Gazeteci Mustafa Balbay, AKP’nin 11 vekili transfer etme hazırlığında olduğunu ve bu transferler için 500 milyon liralık bir bütçe ayırdığı bilgisini aldığını açıkladı.
Bütçe şimdilik bunlara yetti demek ki.(13+2)
Borsadan -bizden- bütçe oluşturup devam ederler.
Şimdikiler tok satıcı. Piyasa yükselmiş.
Teminat Tamamlama/Margin Call çağrısında yükseliş olmamış,
https://i.hizliresim.com/sb2qv2o.PNG
akşamüstü hacı gelir.. saati var.. 16.30..17 arası.... 1 saat çalışır gider (mi acaba?)