Nereden bakıyorsunuz?
Telefondan ise hangi uygulamadan açıyorsunuz?
Şu an için uygulamaları tanıyamıyor olabilir. Uygulama isimlerini öğrenip programa tanıtmam gerekebilir...
Bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım...
Printable View
Hiç bilmiyorum bir ara tapatalk yüklettiydi ama telefonu yeni değiştirdim normal hissenet ten giriyorum
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Telefonda google varsa doğrudan oradan girin...
Yardımcı program kullanmayın şimdilik...
Ben de telefondan bakıyorum, sorun yok...
Google chrome sorunsuz çalışıyor...
Teşekkürler sizin teknik analiz com kullanılmıyor mu emekleriniz için çok teşekkür ederim
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eline emeğine sağlık sayın T/A ben'de eğer müsaitsen bir erbos grafiği rica edeyim sen'den.
Teşekkür ederim üstad kolay gelsin.:)
Hayırlı ve güzel bir gün diliyorum... :)
Yazılıma devam ediyorum. O nedenle ara sıra takılma sorunları olabilir...
Genelde çok kısa bir süre güncelleme anında gidip geri gelecektir...
Az bekleyip tekrar deneyebilirsiniz. Olmadı buradan bana haber verebilirsiniz...
İnce detayları ve performansı yükseltme amaçlı çalışmaları yapıyorum...
Sayın T/A emekleriniz için çok çok teşekkürler...
Grafikler açılıyor...
Karel grafiğini rica etsem...
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum?
- Sayfayı yenilediğimiz zaman benim görsel olarak koyduğum standart grafiklerde hep farklı ve genelde hepsi birbirinin aynı olan grafikler çıkıyor...
Bunun aslında sizin için çalışmanızla ilgisi yok.
Grafiğe tıkladığınız zaman zaten doğrusu açılacaktır. Fakat burada toplu istek olduğundan ilk geleni yazıyor...
Şimdi bu sorun üzerinde çalışıyorum. Sorunu çözmek kolay ama hızdan kaybetmek istemiyorum...!
Teşekkürler sayın T/A...
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...
Merhaba,
Hisse net uygulaması üzerinden grafikler görünmüyor. Sanırım uygulamayı tanıtmak gerekecek.
Ayrıca bu çalışma çok başarılı bir çalışma. Fark katan bir çalışma. Emeğinize sağlık.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı anda birden fazla işle ilgilenince dikkat iyice dağılıyor.!!!
Sabahtan beridir bahsettim bu konu üzerinde araştırma ve çalışma yaparken kafamda bir çok soru ve sorun olduğun konsantremi kaybediyorum...
Bu nedenle de size geç dönüş yapabiliyorum...
Çok şükür az önce bu sorunu da kökten hallettim. Bu benim için çok çok önemli bir olayın aydınlığa kavuşması işidir.
Yazılımla ilgilenenler biliyordur...
Multi user request at same time to same script...
olarak geçen farklı kullanıcıların aynı anda aynı şeyi yapmak istemelerinden mütevellit ortaya çıkan karışık durum...
Çok şükür ki karmaşık olan bu olayı da çözdüm...
Artık sizin soru ve sorunlara eğilebilirim...
İlk iş de uygulama üzerinden erişimi sağlamak olacaktır...
Bitirince haber ederim... :ok:
Grafikleri göremeyen arkadaşlardan rica ediyorum;
- Tekrardan bir giriş yapın...
- Giriş yaptığınız zamanı, tam olarak dakikasına kadar bana bildrin ki ben de bu kaydı bulabileyim...
Ben Hisse.net uygulaması üzerinden giriyorum sorun yok çalışıyor...
Sadece açılış grafiği gelemiyor. Fakat ✅ "check işaretine" tıklayarak grafikleri görebilirler...
Fakat grafikleri yeni sayfada açmak istiyordur. Bu hisse.net 'in bir özelliği. Eğer yeni sayfa açma "pop up" kapalıysa da çalışmayabilir...
Siz bir giriş yapın ben göreyim. Farklı bir bilgi mi geliyor önce onu anlayalım...
Teşekkürler...
Ben şu anda küçük bir düzenleme yaptım...
Düzelse bile lütfen bildirin ben de sorun var mı? diye düşünmekten kurtulayım...!!!
Teşekkürler...
Bilgi için teşekkür ederim Selim... :)
Bu benim için çok yeni bir teknoloji. Mutlaka bilenler olabilir ama ben nasıl yapabilirim diye uzun zamandır kafamda planlarken aşama aşama hayata geçirdim...
Arada farklı yollara sapsam da kafamda hep bu düşünce vardı. Çok şükür muvaffak oldum...
Grafikler benim bilgisayarımdan geliyor. Siz tıklayıp talep ettiğiniz anda ben o anki en son güncel verilerle size grafiği hazırlayıp sunuyorum. Aynı hisse için sık sık grafik paylaşma derdi bitmiş oluyor.
Her grafiğin bir süresi var. O süre dolunca görünmeyecektir. Benden yeniden talep etmeniz gerekiyor. Bunu da sırf katılımı canlı tutmak için yaptım. Yoksa herkes çalı ardından izliyor...!!!
Harekette bereket vardır...
Daha iyisinin olabileceğini düşünemiyorum şimdilik...!!!
Aklıma daha iyi fikirler gelirse veya sizden talep gelirse o yönde de çalışmaları kaydırabilirim...
Bu arada Platform işi askıdaydı. Onu da artık ilk fırsatta aktif edeceğim...
Platform olayı şu anki bu yeni model paylaşımdan farklı teknoloji. Bu farklı teknoloji...
Sonuç olarak işimizi hangisi görüyorsa onu kullanabiliriz...
Ustad tesekkurler ellerini saglik, cok anlamasamda sasa grafigi cok guzele benziyor
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen hepten karıştırdın olayı... :(
Şöyle biraz geçmişten gelerek yazdıklarımı okursan ne demek istediğimi anlarsın...
Eski siteyi yani http://teknik-analiz.com sitesini artık güncellemiyorum...
Buna gerek de kalmadı zaten...
Oradaki ne daha fazlasını buradan paylaşmış durumdayım. Tek bir farkla:
- Talep edilmeden görülemeyecek...!!!
Bu, katılımı sağlamak için özellikle böyle yapıldı...
Grafikler canlı ve güncel ama her grafiğin bir de geçerlilik süresi var. Süre bittiğinde görünmez. O durumda yeniden talep edilmesi gerekiyor.
Çünkü bir arkadaş için o gün o grafik lâzım ama 2 gün sonra satıp çıktığı için gerek yok. Fakat ben onu hep boşu boşuna güncelleyip sisteme yük bindiriyordum...!!!
Aklımda daha fazlası var ama aksilikler olunca çok yavaşlıyorum...
İmkanlar dahilinde sadece WM_Sistem değil, tüm sistemlerin tarama sonuçları görüntülenebilecek. Hem de canlı canlı...
Bunu saatlik verdiğim zaman işte o zaman süper olacak. Saat başı taramayı otomatik yaptır, sonucunu anında gör...
Tabii bunlar için öncelikle canlı veri bulmam lazım. Şimdilik ben müsait oldukça güncelliyorum... :(
Satın alayım dedim, Matriks böyle bir hizmetlerinin olmadığını, komple Matriks uygulamasını almam gerektiğini söylediler...!!!
Onun da fiyatı yapacağı işe göre çok fazlaya gelecekti...
Bugün denemelik benden bir hisse:
Talep edilmediği halde test amaçlı paylaşıyorum...
Normalde yarın gece 00:00 'a kadar çalışmasını bekliyorum. Daha sonra otomatik kaybolacak...
ASELS Canlı Grafikleri...
http://wmanaliz-vir.tk/wm_ci_v1.0/im...rver/image/722
eee. şey o zaman bende bi TUPRS alsam. bu günlerde dirence kafa atıyor gibi
123, te al verdi
eee . o zaman abi makine başında bir sekreter hanım bulundurmak lazım olacak. dakika başı herkes ayrı bi hisse isterse
bu iş daha masraflı olacak yahu
Katılımı sağlamak için mecburen böyle olmak zorunda...!!!
İsteyene ben hemen yollarım.
Bazen geç görüyorum ama görünce hemen yollarım...:ok:
En az 2 günlük veriyorum ki 2 gün aynı grafiği sayfayı yenileyerek kullanabilsinler....
2 gün sonra yeniden isterlerse tekrar yollarım...:yes:
yanlız küçük bir sorunumuz olacak gibime geliyor.
Bilge bu aralar pek ortalıkta yok ya. Hani eğer gelirse diyorum
Önce beni fırçalayacak. o kesinde . Bu durumdan nasıl sıyrılacağız ona bi kılıf bulmamız gerekecek.
Şimdi bir konuya daha açıklık getireyim...
Bu grafik çeşitlerini ben kullandığım ve sevdiğim için seçtim...
Şimdi birisi derse ki:
- Bende güzel bir formül var...
O zaman onu da işe yarar görürsek, derhal tablomuza ekleriz...
Tablodaki tik (check) ✅… işareti bazı bilgisayarlarda/telefonlarda görünmüyormuş...
Bunun yerine uygun olabilecek bir tavsiyeniz varsa onu koyayım...
Yoksa da Selim 'in dediği gibi zaten üstüne basınca her hâlikuada açılıyor...