Uff hep hikayeler ...sonuç hep eksi hep eksi
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Uff hep hikayeler ...sonuç hep eksi hep eksi
Senin modelin ne.....ula söylediğiniz konustugunuz hiçbir şey isabetli değil...hisse 8,50de aynı mevval ..hisse 7,50ye geldi aynı fasa-fiso...
Siz ne çeşit cinssiniz....boş konuşmak la besleniyorsunuz...insanlar 8,50lerden satmamissa diz n gibi boş hikaye anlatanlar yüzünden...Yau geçen yıl mart gibi 8,90 larda olan hisse şuan 7.50...ama senin gibi boş konuşanlar şöyledir böyledir diye diye...size para mı ödeniyor anlayamıyorum...
Zrr zrrrrrrrrr
sasa 1.5 tl iken yazan bendim arsive bak gor ...
senin gibiler olmasa kim nasik para kazanacak ....
herkes bildigini okur yapar gecmis olsun sana simdiden senin gibilere uzulende kabahat...
cocuk bile dogmak icin 9 ay 15 gun bekler ...
ben gecen sene yazmiyordum araliktan beri yaziyorum ... ama 2015 den beri takibimde olan bi hisse ...
3-5 gun icin yatirim degil iddaa oynanir bence sansini yanlis yerde deniyorsun...
http://www.hisse.net/forum/showthrea...58696&page=449
suan telf bu kadar buldum detayli analizlerine bu sayfanin ilerisinde gerisinde bakabilirsin...
sasa arsivinden...
o zamanda sasa da aglayanlar vardi sen gibi ...
ilerde bu gunleri hatrlar kendine gulersin
nasip artik ne diyelim ...
sasa sayfasi arsivine de bakabilirsin.. neler yazmisiz ...
katmr 2.90 lardayken kimler ne yazmis oeaya da bakabilirsin...
Korkum fibo 0.6 ya giderek 7.2 yi görmesi. Sonra maliyet düşür, lot arttır ıvır zıvır. Stop loss koymayan aklıma ...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İster iyi, ister beş para etmez, her şirket hakkında her piyasa değeri seviyesinde organik ve/veya suni tedirginlik yüklü yorumlar olacaktır..
Petkim 90 kuruş iken 95 kuruştan alan yatırımcıların bir kısımının,
RYGYO 55 kuruşken 57 kuruştan alan yatırımcıların bir kısmının,
ve muhtemelen Kordsa 3 lira iken 3,2 liradan alan yatırımcıların bir kısmının yazılarını alt alta koysak, muhtemeldir ki, tablo adeta kopyala yapıştır tadında olacaktır..
Şu halde enine koşan bir tavşanı vurmak istiyorsak, önüne ateş etmeliyiz..Yani geleceğine..
Buradaki pek çok yatırımcı arkadaşın bu gelecek vizyonu konusunda samimi düşünce ve fikir emeği ürettiklerini söylemeliyim..
Bence bu;
Kordsa Formunu okuyan, yatırım yapmış ve/veya yapma niyetinde olan arkadaşlar için güzel bir imkan..(Ender de olsa bazı başka forum başlıklarının felaket olduğunu söylemeliyim)
Bir tasarruf sahibinin karar vermesi gereken önemli konu;
Kısa vadeli fiyat hareketleri karşısında zayıf birer hayıflanıcı olarak durup, günlük rutin dertlerimize dert mi ekleyeceğiz..
Yoksa birikimlerini mantıklı ve rasyonel gelecek vizyonu ile yönlendirebilen yatırımcılar mı olacağız..ayrımı olsa gerek
Her ikisi de hür irade ile yapılacak tercihler..Kanımca