Tay s....ildiği çayırı ozlermiş. Atasözü tam buna göre
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tay s....ildiği çayırı ozlermiş. Atasözü tam buna göre
Alıcıyı buldu mu nasıl da döşüyor ? Kağıt toplamak gibi bir derdi de yok belli ki!.. 50 lotu aktiften almaya mecali de yok, parası da... Şişkin amortismanlar filan, bilanço da tırt galiba... Yalnız senin için çok üzgünüm be tahta yapıcı kardeşim (siz onu aç sırtlan yavrusu olarak da okuyabilirsiniz)!.. Bu şekilde veremezsin ki!.. Bak kimsecikler yok tahtada... Sen, ben bir de bizim oğlan belki de... Böyle olmazzz!.. Belli ki acemisin biraz... Önce ilgiyi toplayacaksın ki bu en az %15 prim yaptıracaksın demek... Bu kafayla elinde malla çook beklersin daha... Hayır o değil de, bizim de sinirler sağlam değil, istemeden -senin yüzünden yani- habire yüklüyoz heybeye. Aziz Nesin öyküsündeki gibi, ikimizden birisi -du bakeli n'olacak?.. diy'cek ya hadi hayırlısı!.. Selamlar, bol kazançlar...
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Sn.kemosabe dostum hep diyoruz parası yok bu herifin çulsuz diye. Kendi alislarini ve satışlarını sürekli siliyor. Vatandaş umutlu heybeyi doldurmaya niyetli. 9 aylık zaten beklendiği gibi gelmeyeceğini söyledik. Ne zaman geldi ki? Inşallah bana bu lafları yedirsin ben razıyım. Bunlar ortam kötü vs. Bu işten vazgectiler. Buralardan dagitacaklar. Bu kağıdın kaderi yok. Nasip siz bunlar . Ytd
Ey spek o 8000 lotu sat-ma-ya-ca-ğım boşuna bekleme :)))
Ben bugun hizli bir yukari hareket bekliyorum,ikinci seans,bakalim tek umutlu olan benim sanirim,yillarin birikmesi var bu kagitta,
10 sene onceki fiyat,
Her şey uygun,
Artik ne olsun,
Bu donem farli arkadaslar,
Vergi indiriminden dolayi isler güzeldir umarim,
Bilanco bizi sasirtacak ben spegede güveniyorum,
O isini bilir,
Zamani geldi ,
Onumuzdeki hafta gol atacak,
Adama biraz guzel sozler soyleyin sizlerde arkadaslar,
En kötü ibrahim aga buralarda burakmazz
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Wvet dediğin gibi tek umutlu sensin
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Cumba Kuka,
Dediklerinizin hepsi doğru harfiyen fakat ciddi anlamda şirketin kendini yenileme ve markalaşma sürecine hız verecek, nihayetinde üst lige çıkmasını sağlayacak çalışmalara hız vermesi gerekiyor. Sn.Kemosabe 'nin dediği gibi ciddi amortisman yükü ve kısa vadeli borçlar orta vadede sürdürülebilecek durumlar değil. Sektöründe görünen büyük ölçekli firmalara göre aslında avantajları ve fırsatları daha fazla. Dinamik bir şirket ve yüksek potansiyeli var, ki bizde ondan buradayız. Şirketi de hiç bir şey yapmıyormuş, çaba göstermiyormuş gibi değerlendirmek te yanlış olur. Son dönemde yapılanmasına hız verdi, maliyetlerin azaltılması kontrol edilebilmesi için şirket birleşmesine gitmesi, Ar-Ge tesisine yatırım yapması, yabancı ilgisi bunlardan birkaçı malumunuz.
Adı konmamış olsa da yaşanan ekonomik krizin de etkilerini min. seviyede hissedeceği, ihracat ağlarını artıracağı bir yol haritasına ihtiyacı var. Ederine ulaştıkça umuyorum borsada da istenen hak ettiği yerlere gelecektir. Ama şöyle de bir şey var; beklentilerin erken alınması gibi bir özelliği var borsaların. Teknik veriler/datalar da analiz edilmek için var, piyasaya girdiğinden beridir bu denli tutmadılar tahtayı, inşallah devamı gelir. Sonuçta çok büyük lotları yok piyasada ve fiyat da yüksek değil. Daha kontrol edilebilir noktalara zorlamaları, piyasaya verdiği tepkiler daha izah edilebilir noktalara gelmeli, yani endeks dün yüzde 1 satış yedi, maşallah bu yüzde 4 düştü. He bence mal vermedi millete, kendi karşıladı zaten. Yani ben her ne fiyat olursa ki ucuz diye düşünüyoruz; kağıdı yönlendirenlerin gelen satışları karşılamaları gerektiğini düşünüyorum. Cılız lotlarla yukarı hareketler ve sonrasında oluşacak volatil hareketler bu kağıdın bende bıraktığı intibayı değiştirmeye yetmeyecek maalesef. Şelale formasyonu bu kağıtla icat olundu.ytd
Bence bugun ogle sonu ,
Ve pazartesi hizli hareketler olucak,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.