Aynen öyle usta
Ama güzel haber vereyim
Spek hisseler üç tabanda tüm mali verir
Yarın deva üçüncü tabanı yer
Az daha düşer sonra yatağa satarız
Ayrica
Alcar almakta fayda var az olsun varsın
Bugün çok iyi durdu
Ytd
Printable View
Selec 8 üstüne pahalı bulur dedim piyasa
Ama
Bugün 20.000 kişilik bir ilçede Selçuk ecza aracı gördüm.
İçi tıka basa ilaç dolu
Bilanço güzel değil çok çok güzel gelecek
Görünen o
Bilançonun geçen seneye göre iyi gelmesi durumunda 9.ile 9.5 hedefim hala duruyor
Bir
Bomba haber daha vereyim... az sonra
Ytd..
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bence selec in durumunu borsa psikolojisi açısından da değerlendirmek lazım. Sizce şu an selec in prim yapamamasının nedeni ilaç satışlarının düşeceği beklentisi olabilir mi? İlaç satışı düşse bile etkisi 2. Çeyrekte görülecek. Daha salgın nedeniyle sektörel avantajını bile fiyatlamadan piyasanın bu kadar ince düşüneceğini sanmıyorum. Öve öve bitirilemeyen hekts bile bugün vasat bilanço getirdi. Selec geçen sene ilk çeyreğin aynısını getirse ne olur ki? Bir tur aşağı verip yine alırlar yukarı bence. Şu an olay tamamen bezdirme/mal toplama işi diye düşünüyorum. Sadece karlılığını koruyacak olması bile şu şartlarda yeterli bir beklenti. Gel gör ki son 1 buçuk ayda endeksten negatif ayrıştık. Açıklanabilecek bir durum değil. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın kısa vade için en önemli kuralı ne yazık ki spektir.Sadece ve sadece onun dediği olur.Ama,sadece kısa vade.İyi kağıt mutlaka gerçek değerini bulur.Bence Selec böyle bir hisse...
Hayırlı sabahlar
Deva 3 tabanı bozdu tavan kaparsa
780 i test ederiz
Kamera şakası gibi kağıt buuu. O inat ben inat Allah sonumuzu hayır eylesin.
ytd değildir.