Gözüm üstünde bu süt oğlanın… bir tık düşerse alırım. Rusya’daki oteller şehir oteli çok etkileneceğini zannetmiyorum. Koskoca Rusya zaten 1 haftaya bastırır hepsini
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Nisan'dan beri hemen her fiyattan, en son 4 ciarından yapılan gerialımlar.
Neredeyse tüm gazetelere /ajanslara(Dünya'dan Akit denilen paçavraya kadar) 2023-34 projeksiyonları ile detaylı bilgiler.
Kıbras'taki hotelin satımından elde edilecek gelirin (100mEUR civarı) nerede ve nasıl kullanılacağına dair bilglendirmeler.
Şirketin EUR cininden borçlarının aylar önce forward işlemlerle hedge edildiğini, EURTRY'nin yükselmesinden endişe edilmemesi gerektiğini, EUR'nun yükselişinin şirketin finansallarına bir zarar uolmayacağının altın çizilmesi.
Tüm bunlar hissse 15-20 arasındayken olsa Hamdi kesin yığınla mal satacak, talebi oluşturuyor diyecğim ama, hisse fiyatı ve şirket Piyasa Değeri zaten komik rakamlarda. Var bir niyetleri ama, göreceğiz.
Benim öngörüm ve ana stratejim bunların hem kendi buybacklerini satabilmeleri için marj yaratmak, hem de oraya yatırılan paranın alternatif maliyetini geride bırakabilmek için hisseyi Orta vade için minimum 0.30 EUR'a kadar sürecekleri yönünde.
Zaten Kıbrıs'taki hoteli satarlar ve röportajda belirttikleri üzere bu paranın bir kısmını KV borçlarını kapatmakta kullanırlarda FAVÖK/borç oranı daha da cazip seviyelere gelecek.
Bu vahapın 15 sene önce iyi bir kazığını yedim. Gazeteci değil bu dikkat.
Geçen sene patron piyasaya (fonlara) kayda değer düzeyde hisse devretmişti. Geri alımına başlanan mallar patronun devrettiği hisseler olabilir mi? Bu minvalde ne yapmak nereye varmak istenmekte olabilir.
Yorumunuz çok değerli olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırımcısını yıllardır bıktırmış bir hisse daha..
Takip etme zamanlaması olarak böyle hisseleri seviyorum.
günlük ve aylık oldukça güzel... haftalık çayırda olmasına rağmen günlüklerin 5.06 üzerinde haftalıkları toparlama olasılığı mevcut..
Son avlarını yapıp bist 100'den atılırlar, yazın bunu bir yere. Ne işleri var böylelerinin bist 100'de anlamak mümkün değil, burada birinci sorumlu SPK'dır.
Ne oldu yaw yeni müşteri çıkmadı mı? Yüzde 40'ını zaten çakmışsınız ky'e yüzde 100'ünü vereceğinizi mi sanıyorsunuz?