acelem yok kendi adıma, 2026 ya kadar sadece bu hisse değil daha başka hisseleri de biriktireceğim ama bunun yeri ayrı, uyuz olduğu için kaça düşürürse düşürsün satmayıp alacağım.
Printable View
acelem yok kendi adıma, 2026 ya kadar sadece bu hisse değil daha başka hisseleri de biriktireceğim ama bunun yeri ayrı, uyuz olduğu için kaça düşürürse düşürsün satmayıp alacağım.
endeks inerken çıkarken de herhalükarda düşen hisse yapmışlar.....ishal olmuş gö.........,başı tutmuyor....
Bilmediğimiz birşeyler mi var acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu ne ya hergün düşen hisse mi olur. Mayıs 2015 fiyatlarına tekrar geldik
şirketin sermayesi 53 milyon liracık bişey. yani 10 milyon avro. Bu kadar düşük sermayeli şirket. Sermaye artırımına gitmesi artık hak oldu. 57 lira ne yahu.. daha geçen sene 88 lira oldu, Tüpraşı geçti geçecek diye konuşuyorlardı.
Fiyat aşırı düşmüş. 1140 tanede ben aldım, bakalım.
artıya geçti nihayet. 57.20 oldu. en düşük 56.15 i görmüştü. Tarihe not düştüm.
Türk Traktörün ortaklı yapısı
% 37,5 Cnh ( Yabancı )
% 37,5 Koç Holding
% 25 ise halka açılan kısmıdır , (Borsa ) bunun da .. piyasaya dağıtılan toplam hisse sayısının % 75 i yine CNH ( yabancı guruba aittir ) kalan % 25 in % 25 ide halka dağılmış vaziyette ,
dolayısıyla hissenin piyasa değerini yabancı belirliyor , Türkler ise kendi kurdukları fabrikada çaresizce izliyor,, Patron iken saha dışında kalınmış pozisyondalar , :ss: