GOOOLL u yazmıştım
Printable View
Hissenin (spekülatif) hızlı çıkışlarından KY ların çoğu adeta sarhoş olmuşlardı. Gözleri hiç bir şeyi görmüyordu. Çoğunluğa uymayan yorumlar yazan, hissedarları temkinli olmaya çağıranlar düşman ilan ediliyordu. Alıma 10/11 TL den sonra dahidelicesine devam ettiler. Müdahale olmasaydı, şişkinliğe rağmen çok kişi daha da alacak ve spekülasyon yapanlar hisseyi aşağıya vurdurduğunda şimdikinden daha çok KY'nın canı yanacaktı. SPK müdahaleleri gelişi güzel yapmıyor. Belki kriterlere uyan durumlar olduğu zaman hareket geçiyor.
Allah bereket versin
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkidir aynı yapıyor 12.55 ile 13.55 aynı açtı mı 17.55 18.05 mutlaka düşer ayrıca ertesi gün de CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reia ortalama 7.09 du eşleşme hareketleri hoşuma gitmez oldu. Mal yıkım yapıyor gibi geldi. İlk defa 1 kağıtta stres yaptım. Kuşlu sitedeki derin hisse de kağıda balon felan deyince yatırımcı biraz ürktü. Kar ile uzun hisselere takviye ile devam. Ytd
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedi mi ben bazen uzaktan okuyorum yazdıklarını CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hubvc de 10.92 aldım 13.10 dan sattım aldığım 7000 TL lakin beklesem 17000 az almıştım aynı hataya klnma da düştüm bakalım ne olacakCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi ayağına sıkmaz smart kfeini aşağı çekerCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.