Sonunda internet sitesinde yayýnladýlar tutanaklarý.
Ýsteyen girip okuyabilir.
Kamil beyi ibra etmemiþler.
Diðer büyük ortak ret vermiþ.
Printable View
Sonunda internet sitesinde yayýnladýlar tutanaklarý.
Ýsteyen girip okuyabilir.
Kamil beyi ibra etmemiþler.
Diðer büyük ortak ret vermiþ.
KAPÝ L YATIRIM
K ÖTE •-' 31.05.2022 tarihli 2020 Yýlý Olaðan
Genel Kurul Toplantý Tutanaðý
1
, › ».:.. 20a
Kapital Yatýrým Holding Anonim Þirketi’nin 2020 yýlýna ait Olaðan Genel Kural Toplantýsý 31.05.2022 tarihinde saat 14:00’de, Maltepe Mahallesi Yllanlý Ayazma Yolu Sokak No: 17/15 Zeytinburnu-lstanbul adresinde, Istanbul Valiliði Ticaret 11 Müdürlüðü’nün 30.05.2022 tarih ve 75064363 sayýlý yazýsýyla görevlendirilen Bakanlýk Temsilcisi ALI IBRAHIM AKG gözetiminde yapýlmýþtýr.
2020 yýlýna ait Olaðan Genel Kurul toplantýsýna iliþkin davet, Kanun ve esas sözleþmede öngörüldüðü gibi ve gündemi de ihtiva edecek þekilde 05.05.2022 tarih ve 10571 sayýlý Türkiye Ticaret Sieili Gazetesi,) ile www.kaDita1yatirim.net internet sitesi toplantý gün ve gündemin bildirilmesi suretiyle süresi içerisinde yapýldýðý görüldü.
Hazýr Bulunanlar Listesi’nin tetkikinden, Þirketin toplam 4.250.000,00-TL’Iik sermayesine tekabül eden 4.250.000 adet paydan sermayeye karþýlýk 287.984 adet payýn asaleten, 2.061.161- TL’lik sermayeye karþýlýk payýn vekaleten temsilen olmak üzere toplam 2.349.145 adet payýn toplantýda temsil edildiðinin ve böylece gerek Kanun ve gerekse esas sözleþmede öngöriilen asgari toplantý nisabýrnn mevcut olduðunun anlaþýlmasý üzerine, toplantý Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Bengül tarafýndan açýlacak gündemin görüþülmesine geçilmiþtir.
Türk Ticaret Kanunu'nun 1527’inci maddesinin 5 ve 6’ncý fýkralarý gereðince, Þirket'in elektronik genel kurul hazýrlýklarýný yasal düzenlemelere uygun olarak yerine getirdiði tespit edilmiþtir. Toplantý Baþkanlýðý tarafýndan toplantý fizýki olarak açýlacak gündem maddelerinin görüþülmesine geçilmiþtir.
1. Yapýlan seçim sonucunda Toplantý Baþkanlýðý’na Ersin BENGÜL oy birliði ile seçildi. Toplantý baþkaný, Oy Toplama Memurluðu’na Aslý Çaðlayan PEKÝYÝ’yi Tutanak Yazman1ýðý’na Özlem Nazlý ARIKAN ’ý görevlendirdi.
“ •J
3. Þirketin 2020 yýlt hesap dönemine ait Baðýmsýz Denetçi Raporunun görüþ kýsmý, Seçildi ;3
Seçer tarafýndan tarafýndan okundu. Baðýmsýz Denetçi Raporu müzakereye açýldý. Söz ah
olmadl. ’/ .
4. Þirket’in 2020 yýlý hesap dönemine iliþkin yasal kayýtlara göre düzenlenen Bilanço ve Gelir Tab1osu’nun görüþülmesine geçildi. Söz alan Ersin BENGÜL Bilanço ve Gelir Tab1osu’nun okumuþ sayýlmasýný önerdi. Öneri oylamaya sunuldu, Öneri oybirliði ile kabuJ,p edildi Bilanço ve Gelir Tablosu müzakereye açýldý, söz alan olmadý. Bilanço ve Îir J. Tablosu’nun tasdiki oylamaya sunuldu Yapýlan oylama sonucunda oylamaya katýlan 2.3 .145 adet paydan; 1.068.760 adet olumsuz oyuna karþýlýk mali tablolarýn tasdiki 1.280.3 •adet olumlu oyla oy çokluðuyla kabul edildi. "p p,"
Köksal Demir finansal tablolara itiraz þerhini beyan etmiþtir.
5. TTK 363. Maddesi uyarýnca yýl içerisinde yapýlan Yönetim kurulu üyelerinin degiþikliði konusu görüþüldü. 2020 yýlýnda Cengiz Dilli’nin yerine Ercan Pekalp ‘in seçimi oylamaya sunuldu, oy birliði ile kabul edildi.2021 yýlýnda Ercan Pekap’in yerine Ufuk Oltulu’nun seçimi oya sunuldu, oþ birliði“ýle kabul edildi.
6. Yönetim Kurulu Üyelerinin 2020 yýlý, muamele, fiil ve iþlerinden ötürÜ ibrâsl ÇÖPU §ÜIöÜþ Yönetim Kurulu Üyelerinin her biri kendi ibralarýnda sahip olduklarý paylardan doðan oy haklarýný kullanmadýlar.
Kamil Engin YEÞÝL’in ibrasý oylamaya sunuldu. Oylamaya katýlan 1.672.35a paydan
603.590 adet payýn olumlu,1.068.760 adet payýn olumsuzoyuna karþýlýk ibra edilememiþtir.
Cengiz Dilli’ nin ibrasý oya sunuldu. Yapýlan oylama sonucunda oylamaya katýlan
2.349.145 adet paydan; 1.068.760 adet olumsuz oyuna karþýlýk 1.280.385 adet olumlu oyla oy çokluðuyla ibra edildi.
Onur Akçay’ýn ibrasý oya sunuldu. Yapýlan oylama sonucunda oylamaya katýlan 2.349.145 adet paydan; 1.068.760 adet olumsuz oyuna karþýlýk 1.280.385 adet olumlu oyla oy çokluðuyla ibra edildi.
Ercan PEKALP’in ibrasý oya sunuldu. Yapýlan oylama sonucunda oylamaya katýlan
2.349. 145 adet paydan; 1.068.760 adet olumsuz oyuna karþýlýk 1.280.385 adet olumlu oyla oy çokluðuyla ibra edildi.
Ersin BENGÜL’ün ibrasý oya sunuldu. Yapýlan oylama sonucunda oylamaya katýlan
2.349.145 adet paydan; 1.068.760 adet olumsuz oyuna karþýlýk 1.280.385 adet olumlu oyla oy çokluðuyla ibra edildi.
Hüseyin KIZANLIKLI’nýn ibrasý oya sunuldu. Yapýlan oylama sonucunda oylamaya katýlan 2.349.145 adet paydan; 1.068.760 adet olumsuz oyuna karþýlýk 1.280.385 adet olumlu oyla oy çokluðuyla ibra edildi.
Fermaný Özgür ALTUN ‘un ibrasý oya sunuldu. Yapýlan oylama sonucunda oylamaya katýlan 2.349.145 adet paydan; 1.068.760 adet olumsuz oyuna karþýlýk 1.280.385 adet olumlu oyla oy çokluðuyla ibra edildi.
Köksal Demir yazýlý olarak 2020 yýlý muamele, fiil ve iþlerinden ötürü ibra etmediði beyanýný þerh etmiþtir.
7.2020 yýlýna ait zarar olduðundan, kar daðýtýmý yapýlamamasýna iliþkin Yönetim kurulu kararý oylamaya sunuldu, yapýlan oylama sonucunda oy birliði ile kabul edildi.
8. Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve sürelerinin belirlenmesi maddesi göýüþüldü: „ 3 yýllýðýna, Yönetim kurulu üyeleri olarak;
Hüseyin Kýzanlýklý (T.C.39532563882), Onur Akçay (T.C.11165542892),
Alaittin Sýlaydýn(T.C.13199269516), FermaniÖzgür AltunT.C.38743905672)’un, Baðýmsýz Yönetim kurulu üyesi olarak Ufuk Oltulu(T.C.11766085026),
Erman Kendibaþýna(T.C.27206137378), 'ýn seçimi oylamaya sunuldu, oy birliði ile kabul
edildi.
3
9. Yönetim Kurulu Üyelerinin huzur haklarýnýn belirlenmesi maddesl görüþÜldü. Yönetim kurulu üyelerine herhangi bir huzur hakký ödenmemesini Teklif eden Ersin Bengül’ün önerisi oylamaya sunuldu, oyblrliði ile kabul edildi.
10. Þirketin 2021 Yýlýna ait baðýmsýz denetimin yapýlmasý için, bagýmsýz denetim kuruluþu seçilmesi maddesi görüþüldü. Denetimden Sorumlu Komite’nin görtýþü ile Yönetim Kurulunun önerisi doðrultusunda bir ytl süre ile vazife görmek üzere baðýmsýz denetçi olarak Aday
Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik Anonim oylamaya sunuldu. oy birliði ile kabul edildi.
keti’nin seçilmesi
11. Þirketin 2022 Yýlýna ait baðýmsýz denetimin yapýlmasý için, baðýmsýz denetim kuruluþu seçilmesi maddesi görüþüldü. Denetimden Sorumlu Komite’nin görüþü ile Yönetim Kurulunun önerisi doðrultusunda bir yýl süre ile vazife görmek üzere baðýmsýz denetçi olarak Aday Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik Anonim Þirketi’nin seçilmesi oylamaya sunuldu., oy birliði ile kabul edildi.
12. Þirket tarafýndan 2020 yýlý içerisinde 3.kiþiler lehine verilmiþ herhangi bir teminat, rehin veya ipotek olmadýðý hakkýnda yönetim kurulunca genel kurul bilgilendirilmiþtir.
13.2020 yýlý içerisinde iliþkîli taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda genel kurul
bilgilendirillTýiÞtlf.
14. Baðýþ ve yardým politikasý çerçevesinde 2020 yýlý içersinde þirketin herhangi bir baðýþ ve yardýmda bulunmadýðt hususu genel kurulun bilgisine sunulmuþtur. 2022 yýlýnda yapýlacak baðýþ tutarým îist sýnýrýnýn 50.000 TL’ye kadar olmasýna iliþkin husus oylamaya sunuldu. Oylamaya katýlan 2.349.145 adet paydan; 1.068.760 adet olumsuz oyuna karþýlýk 1.280.385 adet olumlu oyla oy çokluðuyla kabul edildi.
Köksal Demir üst sýnýr belirlenmesine itiraz ettiðini þerh etmiþtir.
15. Yönetim Kurulu Üyelerine TTK’nun 395. ve 396. maddeleri uyarýnca gerekli izin verilmesi, Genel Kurul’un onayýna sunuldu Oy birliði ile kabul edildi. Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2020 ytlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda genel kurula bilgi verildi.
16. Di1ekler caddesinde söz alan Ersin Bengiil söz alarak Þirketin yönetim kuruluna baþarýlar dileyerek hayýrlý olmasýný diledi.
Toplantý baþkaný tarafýndan Toplantýya saat 15:.18’de son verildi.
lþbu toplantý tutanaðý toplantý mahallinde 4 nüsha olarak düzenlendi. Okundu, imza ed p
EKLER: Uç (3) adet þerh beyaný.
TOPLANTI BAÞKANI
OY TOPLAMA
MEMURU
TUTANAK
YAZMANI
KAPÝTAL YATIRIM HOLDiNG A.Þ.
31.05.2022 TARÝHLÝ OLAÐAN GENEL KURUL TOPLANTI BAÞKANLIÐI’NA,
Gündem Md.No: 4
2020 yýlý hesap dönemine iliþkin hazýrlanan finansal tablolara itiraz ediyorum.
fý0 .1 e
KAPÝTAL YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.
31.05.2tl22 TARÝTILÝ OLAÐAN GENEL KURUL TOPLANTI BAÞKANLIÐI’NA,
Gündeýn Md.No: 6
Yönetim Kurulu Üyelerinin 2020 yýlý muamele, fýil ve iþlerinden ötürü ayrý ayrý ibta edilmelerine itiraz ediyorum, ibra etmiyorum.
Köksal DEM
KAPÝTAL YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.
31.05.2022 TARÝHLÝ OLAÐAN GENEL KURU L TOPLANTI BAÞKANLIÐI’NA,
Gündem Md.No: 14
Baðýþ ve yardýmlara iliþkin politika kapsamýnda þirketin 2020 yýlý içinde yaptýðý baðýþlara itiraz ediyorum, 2022 yýlýnda yapýlabilecek baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesine itiraz ediyorum.
Köksal DEMIR
Sirketimiz Yonetim Kurulu i.iyeleri ag1daki karan alnu lardrr.
31.05.222 Tarihinde yapdan 2020 y1hna ait olagan gene! kurul toplant1srnda 3 Yd si.ire ile se9ilen Yonetim Kurulu iiyeleri kendi aralarrnda vazife taksimi yapm1 olup ;
Yonetim Kurulu B kanhgrna Adnan Kahveci Mh.Cebeci Cad.Sitesi 13 Blok No:le i9 Kap1 No :46 Beylikdiizi.ilistanbul adresinde ikamet eden 11165542892 T.C. Kimlik Numarah Onur Ak9ay
Yonetim kurulu B kan yard1mc1hgrna Cumhuriyet Mah.Hi.irriyet Cad.Innovia Evleri Sitesi A6 Blok No:23D i9 Kap1 No:6 Esenyurtlistanbul adresinde ikamet eden 13199269516 T.C. Kimlik numarah Alaittin S1laydm katilanlann oy birligi ile se9ilmi lerdir.
Yonetim Kurulu B karu Onur Ak9ay ve Yonetim Kurulu B kan YardunclSl Alaittin S1laydm Sirketin Ticaret Unvam veya k esi altrna atacaklan mii terek imzalan ile Sirketi her hususta en geni §ekilde temsil ve ilzama yetkili k1lrnm1 Iardrr
Keyfiyetin tescil ve ilan edilmesine katilanlarm oy birligi ile karar verildi.
Ýnternet siteleri yine açýlmýyor. Kamil genel kurulda ibra edilmeyince þirketi kapatmaya mý karar verdi acaba?
Teknik olarak kendi alacaðý nedeniyle þirketin iflasýný isteyebilir. Varlýklarýný alacaðýna karþýlýk alabilir. Biz de avucumuzu yalarýz.
Bir ay sonra kapandýktan sonraki 3.üncü yýlýna girecek.
Ümidim giderek azalýyor.
Hatta bitti gibi bir þey artýk.
Soðuk suyumu içmeye gidiyorum ben. Kalýn saðlýcakla.
siyasilere yakýn olan kamil.bu duruma sokan kamil.isteseydi lotarý toplardý . hersey kamilin dediði gibi olurmu.anlaþmadýgi adamlarla ortaklýk kurmuþ. milletin günahýna girmiþler bunlar zengin adamlar biri birine devresi geçsin. ama yinede bizi kurtarma kurtarma kamil kurtarýr .
yeni versiyon hazýrlanýyor olabilir. logo deðiþimi ?
süre bitimi ? ücret ödenecek ? güncellenecek ?
Domain Name: KAPITALYATIRIM.NET
Registry Domain ID: 1807904771_DOMAIN_NET-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.tucows.com
Registrar URL: http://tucowsdomains.com
Updated Date: 2022-05-11T09:32:07
Creation Date: 2013-06-12T12:47:30
Registrar Registration Expiration Date: 2022-06-12T12:47:30
Registrar: TUCOWS, INC.
Registrar IANA ID: 69
Reseller: Doruk Bilisim Teknolojileri Ltd. Sti.
Domain Status: clientHold https://icann.org/epp#clientHold
Domain Status: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
Domain Status: clientUpdateProhibited https://icann.org/epp#clientUpdateProhibited