Evet personel giderleri onun içinde. 14 milyon danışmanlık giderinin çok olduğunu düşünüyorum. Personel giderleri dışında genel yönetim giderlerini yükselten kalem bu. Bunu düşürürlerse genel yönetim giderleri de düşebilir.
Printable View
Bunlar yurtdışında şirketler kurdu,çin’de yoğunlaşma var,oradan teknolojik destek alınmış olabilir
+902123106500 Atatp yatırımcı iliskilirine direkt bu numaradan ulasılabilmektedir.
Operatöre baglaniyorsunuz.Operator sizin isminizi ve telefonunuzu alıyor.Yatirimci ilisikilerinden Burcu Hanım uygun olduğunda size dönüş yapıyor.
Bilgilerinize Sn Paydaslar.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Umarım tacirler karanlık odaya mermi bırakır..
dostlar , boyle bir gunde, normal , son 1 aya bakin hep yukselmis , son 3 aya bakin gene yukselmis ,
su zamanlarda , borsada kotu bir hava var .. normal bu hareketler
KY para olsa gene yukselir , ama KY para yok, dolayisi ile buyuk baliklarin kefini bekliyecez
bu hisseyi arastiran, belki 200-300 kisi var 80 milyonda, onlarin parasiyla nasil yukselsin?
sabir sabir sabir
bence tamamen sallamasyon bir dusus , hic oyle endise edecek bisey yok, param olsa kademeli alirdim,
Son mermimide kullandim artık hayirlisi