Hulusi Agam CB yardimcisi olursa erken secim beklememek icap eder. En azindan 2022 sonbaharina kadar uzar secim isi. Piyasalar toparlanir.
Memleket icin en iyisi budur abi.
Siz beni dinleyin, en iyisini ben bilirim.
Printable View
Hulusi Agam CB yardimcisi olursa erken secim beklememek icap eder. En azindan 2022 sonbaharina kadar uzar secim isi. Piyasalar toparlanir.
Memleket icin en iyisi budur abi.
Siz beni dinleyin, en iyisini ben bilirim.
Artik her sey yukaridaki mesajla uyumlu olmali. Kavala serbest kalsaydi erken secim olacakti.Alıntı:
Tosun paşa
@tosunpasaTR_
·
29d
@MstSelanik
adlı kişiye yanıt olarak
Savcı, Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Huluti Agam CB yardimciligina gelecek. Süleyman Soylu gidecek. Sedat Peker Turkiye'ye doner.
Piyasalar toparlanır. Dolar 1-2 TL geri gelir. Asgari ücrete %35 zam olur.
Herkeş biraz rahatlar be ya...
Abi diyeceksin ki, hukuk var Kavala niye serbest birakilmadi.
Kavala indikatür be ya. Adam hakkinda tutuklama karar cikarildiktan kelli, bu adam o zaman yurt disindaydi, bu adam ucaga pindi Turkiye'ye geldi.
Yani hem Tayyip Agama hem Bahceliye hemi de hökümete meydan okudu.
Bu adam serbest kalirsa artikin hokumat ve Tayyip Agam kimseye lafini geciremiyor demektir.
Bu durum yonetim zaafiyeti olarak algilanir.
Bu sebeple Demirtas ve Kavala bu hokumat surduvu surece iceride kalirlar.
Aksi durumda kapat hokumati git.
Yanlış. Bence bu başlığı takip eden ne yapacağını biliyor. Dolarda son bir atraksiyon olabilir, Hulusi Agam CB yardimciligi aciklandiktan sonra bir miktar geri gelecektir. Bence uygun yere 10-11 arasi.Alıntı:
Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
1d
Osman Kavala'nın tutukluk halinin devamına karar verilmiş. ₺ değer kaybetmeye devam edecek.
Hamza Yardımcıoğlu
@hyardimcioglu
·
7d
Bu akşam Amerika'da piyasalar açıldığı zaman ortalık karışacak. Bu gece uzun olur. Demedi deme.
Olur o olur...Aferin hadi bakem...Alıntı:
Celal Eren Çelik
@yazparov
·
44sn
İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı adaylığı için İmamoğlu'nu işaret etti...
İşte o "Cumhurbaşkanlığı" mesajı...
Haber akışı müthiş. Yetişemiyorum. Ele de güzel akıyor ki...Alıntı:
İris Cibre
@iriscibre
·
7d
USDTRY 12.30 üzerine attı.
Prens çıkış yaptı mı ülkeden, yapmadıysa durdurun, eksik para valizi getirmiş
Abi herkeş kendi haberini takip etsin bence. Ilginc olanları buraya yapuşturabilirsiniz.
Su uyur Hulusi akar.
Hersey bu hafta sonunu buldu be ya.Alıntı:
#SONDAKİKA
Soçi'de Rusya liderinin katılımı ile Aliyev-Paşinyan görüşmesi başladı