Teknosanın fk ve PD dd değerleri risk oluşturmaz mı acaba?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Teknosanın fk ve PD dd değerleri risk oluşturmaz mı acaba?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bereketli bir hafta olması dileğiyle.
Garip bir başlangıç yaptı:)
Sayın Umk 4 ay önce 10 TL'ydi bu hisse hep yükselsin hep yükselsin istiyoruz kar satışı yapanlar var belki bana bu kadar yeter diyenler var biraz dinlenmesi iyi olmaz mı...YTD
Sn.Dream28 aynı düşüncelere sahibiz.Tabiki dinlensin bende her zaman altını doldura doldura yükselmesinden yanayım zaten, öbür türlü sert hareketlerden bende çok memnun olmuyorum açıkçası.
kazananlara ben güle güle harcamayı diliyorum...realizeler normal olacaktır...teknosada ben son çeyrek bilançoyu da görmek istiyorum...muhteşem bir ciro ve kar bekliyorum...piyasa o bilanço ile daha da uyanacaktır...alma ,satma ve tutma kararı tamamen yatırımcıya aittir...ben başarılar diliyorum...
Siz dua edin de sabancilarin GES işleri Teknosa üzerinden yürüsün...:kahkah: o vakit çok kısa sürede 100 lere gider..sabır sabır sabir
teknosada ilginç bir dinamiklik var...realizasyonlarda bile hisse yıkılmıyor...hızlıca toparlıyor...teknosada e ticaret,pazaryeri uygulaması,mağazalardaki dönüşüm teknosayı güçlü tutuyor...ges işi bizim için bonus bir beklentidir..olursa süper olur...olmazsa da sıkıntı yok...ama sürekli de söylediğim gibi teknosanın alt yapısı ges için çok uygun...bir şekilde o iş ile ilişiği olacaktır...olmazsa da zaten mevcut beklentiler teknosaya yeterdir...tabi gönlümüz ges ile bize bir piyangonun vurmasıdır...:)