67 tweetlik bu seriyi öncelikle Gueno,sonra Keko ve nihayetinde biz geri kalan Gesanilere ithaf ediyorum:)
Printable View
67 tweetlik bu seriyi öncelikle Gueno,sonra Keko ve nihayetinde biz geri kalan Gesanilere ithaf ediyorum:)
Ağır ağır da olsa basamakları ikişer üçer çıkıyoruz. Tavan tavan gitmesinden iyidir.
Daha geçen hafta 230 larda idik. Aza şükretmeyen çoğu bulamaz.
Yolumuz çok uzun.
Sihirli kelime sabır.
Syg.
kısa da sıkışmaya başladı yine o sıkışmayı aşağıya dogru basmazlar umarım. buradan 300 ün ustune atıp orada kapatması lazım..
dostum çok haklısın...zaten bu satışlardan olmasaydı bu haberler ile bence çok rahatlıkla 400-500 aralıklarına gidebilirdi...bu durum hiç de hoşumuza gitmedi ama hissenin de geleceği gerçekten de çok güzel...bence piyasa bu satılan hisseleri de bölündükten sonra oluşacak ciddi hisse adetini de emebilecek güçte...çünkü gesanın geleceği gerçekten de çok güzel..ilk etapta belki zorlanmalar olsa bile ardından zamanla yatırımcıların talebi ile bu miktarlar bile az kalabilir...bunun için ileride tekrardan bir bedelsiz yapabilirler...
inan biz de böyle düşünmeseydik ve gesana bu kadar inanmasaydık çoktan hisseyi terk ederdik...zaten son zamanlarda heyecan için hisseye giren bir çok ortağımız ayrıldılar...biz daha uzun vadeli düşünüyoruz...gesan dev olma yolunda emin ve sağlam adımlar ile ilerliyor...
syn Kardelen
biz burada yorum yapıyoruz şukur etmek için yazmıyoruz fikrimizi ön görümüzü paylaşıyoruz..
aza şükretmeyen gibi laflar hoş değil.. kendi adınıza konuşursanız onu daha iyi olur..
elhemdüllilah şükür ediyorum dostum...yalnız zaman zaman sabırları zorluyor gerçekten...inananları bile bıktıracak kadar...bu güzel beklentilerin hakkını vermesini istiyorum sadece...gesandan şikayet ediyorsak daha iyi olabilmesine rağmen buralarda duraksamasına kızıyoruz...