Akkuyu Nükleer Güç Santralimizi üretimden bir önceki aşamaya taşıyoruz; nükleer yakıtları santral sahasına getiriyoruz.
Printable View
Akkuyu Nükleer Güç Santralimizi üretimden bir önceki aşamaya taşıyoruz; nükleer yakıtları santral sahasına getiriyoruz.
Ulen herkes benim dolar dolmuş cebim şişsin de ülke ne olursa olsun modunda...
Adam 21 adil değer dedi diye bile rahatsız oluyor dolarize olmuş yurdum insanı...
Bedava TL ile ülkenin taşı, toprağı, emeği 2 senedir yabancıya bedavaya peşkeş çekildi, hiç umrunda değil...
Neymiş herkes direk bekliyormuş...
Piyasaların bir gerçeğidir, herkes aynı şeyi bekliyorsa dikkatli olmakta yarar vardır...
Değişim gerçekleşirse o dolarlar birilerinin bir taraflarında patlayabilir bir kaç sene...
Olmaz demeyin, istikrar varken on sene aynı seviyelerde kaldı...
5660..... Haziran vade long....
Self-fulfilling prophecy diye bir kavram var. Kendi kendini gerçekleştiren kehanet diye çevirebiliriz.
Herkes dolar çıkacak, çıkmalı diyor, sonra dolar alıyor, herkes alınca dolar çıkıyor ve gördün mü diyor :)
Normal bir ülkede dövizle işi olmayan (ihracatçı, ithalatçı vs) kimsenin döviz almaması lazım.
Tabi alanları anlıyorum şu anki şartlarda.. Ama o da kısır döngü işte..
Poz flat..... bunların niyeti İyi değil.....
Putin tam gaz destekliyor.
hocam size katılmıyorum.eski yıllarda kasada dolar vardı.şimdi rezervler ekside,eski yıllarda onlarca kamu malı,fabrikalar vardı,hamdolsun hepsi satıldı.eskiden kur korumamı vardı,orda da 100 miilyar dolardan fazla tl var ayrıca şimdilik 2 tür kur var.saonuç ta milli paramız paçavra ya döndürüldü.yani daha da çok örnrkler var. elinde parası olan kar amaçlı değil para yı koruma derdinde.