Printable View
Alıntı: Originally Posted by keremalkm IZENR.. tepeden %16 kayıp hafif panik yarattı sorma, ofis yemleri kaptırdım, evveli günkü tavandan almıştım biraz üzüntüm büyük
Ovp den uçağa binmek yasaktır diye karar çıkacak ellaaam.
Alıntı: Originally Posted by SEL bende bugün çarpılma hakkımı enkada kullandım bakalım kısmet ... 6 kademe çarpıldım çıktım .spotta çarpılma işim bitti şükür . şimdi vadelide nasıl çarpılsam diye düşünmeye başladım .. :)
Alıntı: Originally Posted by ALPER Ovp den uçağa binmek yasaktır diye karar çıkacak ellaaam. onu franzız öpücüğün için hazırlıyor olanbilür. :he:
yola 1-2 saatliğine tuz döktürün:)
Alıntı: Originally Posted by SEL 6 kademe çarpıldım çıktım .spotta çarpılma işim bitti şükür . şimdi vadelide nasıl çarpılsam diye düşünmeye başladım .. :) Öncesinde Pala ile senkronize olma duasına çıksanız iyi olur Sn SEL.. Büyük ihtimalle faydası olacaktır.:)
Alıntı: Originally Posted by SEL 6 kademe çarpıldım çıktım .spotta çarpılma işim bitti şükür . şimdi vadelide nasıl çarpılsam diye düşünmeye başladım .. :) çarpmanın kıymetini bilmek için arada palaya sadaka vermek iyidir :) ..fazla hasarlı olmasın yeterki
başladı mı sunum/konuşma?